Pretraga

Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima

Ova morsko-plava je jedina nijansa koju želimo na svojim noktima

Tekst: BURO.

Uhvatio nas je ozbiljan neizdrž dok odbrojavamo dane do mora i možda je to razlog iz kog nismo u stanju da se odupremo intenzivno-plavoj nijansi poput dubina koje gledamo sa trajekta u sunčanom danu. Znate na šta mislimo, onu boju koju vidimo kad pogledamo u talase, dok je vazduh još svež ali pun obećanja, ona boja koju ćemo preliti u leto i sve morske priče.

Dovoljan je jedan pogled na nju pa da nam se popravi raspoloženje, da kroz nas prostruji nova energija. Po svemu sudeći nismo ni jedini ni usamljeni u ovome, pošto su upravo plave boje zavladale društvenim mrežama. Gotovo da nema devojke čiji stil volimo, a da je na neki način nije probala, bilo da se radi o jednostavnom lakiranju (a verujte imamo bočicu u BURO. redakciji koju smo svi u nekom trenutku probali) ili nekom svedenom nail artu.

Ove morske nijanse ne trpe preterane komplikacije, dovoljno su upečatljive same po sebi. Zato zaboravite na bespotrebna detaljisanja - po koja tačkica ili frenč u ovoj varijaciji na temu su sasvim dovoljni - a ukoliko ne možete da se odlučite za samo jednu plavu, probajte ih sve. The more the merrier! Ovde je sva inspiracija koja vam treba, kao i predlozi najboljih nijansi koje su na samo jedan klik od vas.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor