Pretraga

Ove sezone nosićemo ovalne nokte svih boja

Ove sezone nosićemo ovalne nokte svih boja

Tekst: Manda Javorina


Kada vas sledeći put manikirka pita koji oblik želite, bez oklevanja recite: ovalni. Bez oštrih ivica, ili izraženog špica ali sa vrhom koji je uži od korena. Na revijama za ovu (a i sledeću) sezonu nemoguće je ne primetiti da je ovo glavni trend kad su nokti u pitanju. Navikli smo da na nedeljama mode vidimo manje-više jasne tendencije po pitanju boja ali su nam ovaj put dizajneri, u duhu slavljenja individualnosti, što se toga tiče, ostavili sve na volju. Na reviji Roland Mouret manekenke su same mogle da biraju koji lak žele. Poruka: sve je dozvoljeno. Osim oblika. 

Ove sezone nosićemo ovalne nokte svih boja (фото 1)

 

Ovo je u principu neutralan oblik i teško ćete sa njim pogrešiti. Pošto dobro izgleda u raznim varijantama dužine i lako se prilagođava svakoj estetici, ogovara i zaluđenicima nail artom i onima koji ne podnose gelove i akrilate i vole samo klasiku. Dodatni plus je što se, zbog zaobljenih ivica, ovako oblikovani nokti manje lome od četvrtastih. 

Ove sezone nosićemo ovalne nokte svih boja (фото 2)

Svoje favorite smo pronašli na revijama Moschino i Sadie Williams. Na prvoj nam je pažnju privukao crni nail art u stilu osamdesetih na sjajnoj providnoj podlozi, a na drugoj raznobojna varijacija na temu french manikira (rešen problem letnjih festivala). Boje variraju u zavisnosti od sezone: nijanse boje kože i jarko-roze za leto proleće i leto, tamniji simboli i boje za sledeću zimu. 

Ove sezone nosićemo ovalne nokte svih boja (фото 3)

 

 

Ostavite komentar