Pretraga

Soft Girl Spring je ultimativna inspiracija za sledeću posetu manikiru

Tekst: BURO.

Ne obaziremo se na postove koji nam govore da do dolaska proleća ima još bar tri nedelje - ako nas pitate, ono je već tu iza ćoška. A zajedno sa prolećem, stižu i zavodljivi cvetni parfemi, nežnost i zarazni optimizam. I dok slažemo kombinacije za novu sezonu, oko jedne stvari nemamo nikakvu dilemu: manikir je najlakši i najbrži način da promenimo sezonu. 

Prolećni manikir, jednobojan ili ne, sa svim svojim veselim bojama u jednom skoku premošćuje kraj zime i rano leto, a usput nam i diže raspoloženje. Tokom prošle zime vladale su tamnije boje ali presvučene u glazed donut efekat, a sada zaista okrećemo potpuno novi list inspirisan Soft Girl Spring estetikom.

U prevodu, sve ono što je meko, ženstveno i nežno, inspirisano prirodnim bojama i što će učiniti da se osećate kao da vas je obasjalo sunce čak i ako je još uvek hladnjikavo. Sve nijanse nežnih ružičastih dolaze u obzir, kako one glossy tako i metalik i hromirane, bledi pasteli i ton na ton kombinacije, cvetići i linijice koji podsećaju na šetnju u praku... Želimo ih sve. I to odmah.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor