Pretraga

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život

Be proud. Be powerful. Be pink

Tekst: BURO.

Foto: Press

Beauty brend essence pokrenuo je kampanju koja, između ostalog, podstiče veće prihvatanje i sebe i drugih ali i stavlja akcenat na pitanje nasilja.

Ružičasta nijansa za essence nije samo obična boja – ona je ponos, raznolikost, strast i simbol velikih snova. na poseban način i simbol mladosti. Ipak, mladima se danas često čini kako su životi drugih mnogo glamurozniji onih koje vode sami, a sebe i svoj izgled upoređuju s drugima koje često poznaju samo sa društvnih mreža. Sa druge strane, svi smo danas svesno toga koliko su individualnost i samoprihvatanje važne su i presudne vrednosti kako u društvu tako i za sopstveni dobar osećaj.

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 1)

Uz BE PROUD. BE POWERFUL. BE PINK kampanju upravo tu svest i poštovanje drugih essence pokušava da prenese mladima (ali i svima).

Šminka i modni aksesoari danas u su neizostavan element našeg identiteta, pogotovo onh koji svoj identitet tek grade. Upravo zato je essence svoju ružičastu #pinkandproud kolekciju namenio devojčicama i dečacima koji se traže i pronalaze, koji tek razvijaju svest o tome da na svoju individualnost i autentičnost treba da budu itekako ponosni.

YOU ARE POWERFUL

POWERFUL lash princess curl & volume maskara

Zanimanje, pažnja, naklonost - sve je u očima, one govore više od 1000 reči, a POWERFUL lash princess curl & volume maskara stvara savršen okvir za ovu izražajnost. Trepavicama daje intenzivnu crnu boju, gust volumen i uvijaih. Bilo da je stavite za prvi date ili neko važno predavanje - sa ovom maskarom zagarantovane su moćne trepavice i samopouzdan izgled.

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 2)
Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 3)

YOU ARE OUTSTANDING

OUTSTANDING highlighter sprej za telo

Nežni miris breskve i suptilan sjajan efekat! Highlighter sprej za telo OUTSTANDING nežnim, svetlucavim pigmentima odražava našu unutrašnju snagu na telu ostavlja neodoljiv sjaj i apsolutni je must-have za predivan ten.

YOU ARE STRONG

STRONG sapun za obrve

Za obrve koje se ističu i odaju snažan stav! Uz STRONG sapun za oblikovanje obrva moguće je postići bilo koji izgled obrva - od prirodnog i suptilnog do izražajnog. Sapunasta, providna tekstura idealna je za oblikovanje obrva - jednostavno navlažite mini četkicu (koju dobijate u kompletu) hidratantnom ili fiksirajućom maglicom, uhvatite deo proizvoda i oblikujte obrve kako god poželite.

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 4)
Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 5)

YOU ARE WONDERFUL

WONDERFUL baked blushlighter

Budite ono što jeste - svi ostali su već zauzeti. Svako od nas je lep na svoj način - i spolja i iznutra - a essence slavi i naglašava ovu lepotu. Ovo rumenilo objedninjuje rumenilo i hajlajter, a njegova tekstura je super-meka i sadrži pigmente koji reflektuju svetlost te kombinuju ružičasti dodir boje sa jedinstvenim sjajem. 

YOU ARE BRAVE

BRAVE lak za nokte

Sa ovim polu-mat lakom za nokte lako izražavamo ono što jesmo! Intenzivna, svetla neon ružičasta boja nije samo šlag na torti za svaki stajling, već i apsolutni poziv za osnaživanje. On se zalaže za hrabrost, predstavlja samopouzdanje i celom svetu daje na znanje: „Evo me - i tek počinjem!“

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 6)
Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 7)

DON’T BE SORRY!

NOT SORRY glitter ruž za usne

Obožavamo ružičastu - a na usnama idemo još malo dalje! Ovaj visoko pigmentovani ruž nudi metalik finiš sa glitter česticama i visokom pokrivnom moći. Dugotrajan je i ugodan na usnama i jedno je sigurno: bez obzira gde ste i šta radite - uz ponosan stav i uz ovakav ruž za usne, svi će čuti to što govorimo... i mislimo!

YOU ARE UNSTOPPABLE

UNSTOPPABLE gumica & šnala za kosu

Volimo da se igramo svojim izgledom i isprobavamo nove stilove - ne samo šminkom, već i frizurom. Jedno je sigurno: kada smo zadovoljni svojom kosom imamo više samopouzdanja, a essence ružičasta gumica u matiranom satenskom i dve ružičaste šnale za kosu mermernog efekta će svaki stajling učiniti jedinstvenim.

Nova essence kolekcija slavi individualnost mladih i njenu moć da promeni život (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor