Pretraga

Upoznajte Baddie Winkle, devedesetogodišnju zvezdu Instagrama sa beauty linijom

Upoznajte Baddie Winkle, devedesetogodišnju zvezdu Instagrama sa beauty linijom

Nikad nije kasno

Tekst: BURO.


Instagram nalog je otvorila sa 85 godina, i postala popularna hashtagom #StealingYourManSince1928. Helen Ruth van Vinkle, aka Baddie Winkle, je žena koja obožava život - putovanja, šarenu odeću jarkih boja, gandžu i selfije. Njene fotografije su nabijene dobrim raspoloženjem i napravljene sa namerom da i u vama izazovu isto. Ako nas pitate, u tome se vrlo uspešne.

Sa svojih 3,8 miliona pratilaca, Baddie je upravo zakoračila u beauty arenu. Ona zna kako da izgleda kul nevezano za to koliko godina ima i zato je inspiracija mnogima, a u saradnji sa INC.redible Cosmetics upravo je izbacila svoju mini-liniju kozmetike. Kolekcija uključuje masku za dekolte sa vitaminom C i hijaluronskom kiselinom, balzam za usne od jagode sa kuglica-aplikatorom i hajlajter. Svi proizvodi će biti u prodaji u lancu Sephora, koštaju manje od dvadeset dolara, a reklamnu kampanju je započela sama Baddie na svom Instagramu serijom raznobojnih fotografija.

Ako vam treba podsetnik da su godine samo broj, a ne prepreka da se izrazite (ili živite život), savetujemo vam da je zapratite. Pogledajte zašto je Baddie postala jedan od naših omiljenih gurua.

 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar