Velika očekivanja: Hedi Slimane nam sprema Celine parfeme

    19.08.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/celine_parfem_cover.jpeg

    Haute parfumerie

    Juče, u nedelju 18. avgusta, debitovali su prvi Celine parfemi pod kreativnim okom Hedija Slimanea. Istina, samo na Instagramu, ali sasvim dovoljno da svi stanemo u stav mirno i širom otvorimo oči. Objavljeni su teaseri na kojima se vidi nova kolekcija parfema francuske kuće, a već se zna da će im zajednički naziv biti „La Collection Celine Haute Parfumerie“. Datum kada će se naći u prodaji, naravno, još uvek nije poznat.

    “Ponekad ispratiti klasiku do kraja ima više smisla nego praviti nešto novo, a ponekad se ispostavi i da je to modernije”, izjavio je Hedi Slimane. “Želim da ovi parfemi nemaju nikakvu vezu sa prolaznošću mode, nego da budu otelotvorenje ideje dugotrajnosti.”


    Slimane je u svojoj karijeri već pravio parfeme, i to za Dior, za koji je razvio kolekciju kolonjskih voda za muškarce. Celine, kao modna kuća, nije izbacila novi parfem ni nakon što je LVMH povratio licencu za parfeme 2011. godine. Koja je tačno Slimaneova mirisna vizija još uvek samo nagađamo ali sudeći po tome da je prvi post sa objavom za svega nekoliko sati skupio preko 6000 lajkova, svetu je preko potreban Celine parfem!

    Saznaj više:
    Povezani članci: