Pretraga

Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište

Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište

Tekst: BURO.

Foto: Stefan Burmazević

Kada smo čuli da Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište momentalno smo se spakovali i radosno potrčali da obrnemo koji krug na ledu. Verujemo da ćete i vi nešto slično učiniti kada vidite kakvo smo magično mesto dobili u samom srcu Beograda. Ukoliko ste ljubitelj romanitčnih komedija i nežnih božićnih filmova jasno vam je kako nam se odmah u glavi odmotao neki film sve sa vunenim kapama, rukavicama, šeprtljastim klizanjem i toplotoplom čokoladom. No, hajmo od početka.

Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 1)

Ove nedelje otvoreno je klizalište „Zimske čarolije“ i time je ovaj hotel postao prvi u Srbiji sa svojim svojim klizalištem, čime je najavio početak jedne lepe tradicije, koja će sigurno uveseljavati sve Beograđane u godinama koje dolaze. Smešteno je sa zadnje strane hotela upravo u Oasis garden bašti u kojoj smo uživali na svežem vazduhu tokom letnjih meseci.

Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 2)
Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 3)

Pored toga što možete svoje sposobnosti klizanja staviti na probu (ne brinite, ovde su svi dobrodošli), možete uživati u posebno osmišljenom jelovniku kojem će se najviše obradovati naši najmlađi sugrađani. Krofne, ćurosi, burgeri i topla čokolada različitih ukusa samo su neke od specijaliteta koji vas očekuju na klizalištu hotela Hilton. Ono što je posebno jeste činjenica da se topla čokolada pravi od prave belgijske čokolade što svemu daje još lepšu notu. Takođe, dok klilnci vrte krugove na ledu roditelji mogu posetiti Champagne corner gde će se služiti šampanjac Bruno Paillard.

Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 4)
Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 5)

Generalni direktor hotela Hilton, Aleksandar Vasilijević, nije krio zadovoljstvo povodom otvaranja klizališta: „Jako sam srećan zbog klizališta koje otvaramo u samom srcu Vračara i kojim ćemo omogućiti sugrađanima da uživaju u zimskim danima! Pored impozantnog klizališta, pripremili smo fantastičnu ponudu hrane i pića koje će upotpuniti doživljaj!“

Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 6)
Magija u centru grada: Hotel Hilton Belgrade sada ima i klizalište (фото 7)

Radno vreme klizališta je svakog dana od 12 do 21 časova. Mi ćemo sigurno biti stalni posetioci ovog čarobnog mesta. Da li se vidimo?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor