BUĐENJE!!! April posvećujemo rađanju novih ideja i prilika

  31.03.2024.
  RECOMMENDED

  Buđenje, kao tema o kojoj treba nekako da se izrazimo, u našim životima postoji od školskih dana. Tu je od kada je trebalo da nacrtamo crtež ili napišemo sastav, pa do danas kada buđenje shvatamo kao zrelu prisutnost u trenutku. 

  Ako se prisetimo naših ranih radova na temu buđenja, a njima bi se trebalo verovati jer ih je kreirao dečiji um, čist i neopterećen, sigurno bi se dalo primetiti cveće koje cveta, životinje koje izlaze iz svojih skrivenih odaja, devojčice u haljinama, dečaci koji jure za loptom… Rečju – proleće. Buđenje kao sinonim za proleće.

  I tako, sledom prolećnih dana, novih prilika i dobrih mogućnosti, BURO. se našao na početku kruga, pred novim odgovorom na dobro staro pitanje: Kako vidimo BUĐENJE?

  Premda je čuvanje deteta u sebi važna kategorija za davanje kreativnih odgovora, nećemo se služiti samo dečijim crtežima i pričama. Možda ih u nekim momentima iskoristimo kao inspiraciju, ali smo spremni da tokom aprila iskreiramo sadržaj koji će sve naše noseće stubove – životni stil, modu, lepotu, umetnost, kulturu, dizajn i kreativnost – staviti pod optimističnu kupolu aprilskog buđenja.

  Koje ličnosti nas inspirišu da ne budemo uspavani, koji stil je taj koji se može živeti i nositi pod budnim okom dobrog ukusa, kako da se negujemo posle zime, na koja mesta nas zove proleće, na koja putovanja, šta nas sve privlači i drži budnim.

  Buđenje se može povezati i sa snagom, zbog čega ćemo se u muškoj sekciji posvetiti onome za šta smo čekali pravi momentum – fitnesu i akciji.

  Budimo se, stiglo je BUR(N)O proleće…

  Saznaj više:
  Povezani članci: