Flash Mob se vratio u grad

  14.04.2024.
  RECOMMENDED

  Zamislite da se šetate ulicom tokom sunčanog dana. Odjednom, muzika počinje da odjekuje svuda oko vas. U moru ljudi koji isto tako šetaju, uživajući u slobodnom danu, neki počinju da se izdvajaju iz mase. Kreću se usklađenim pokretima uz muziku koja je sve glasnija. Ne, ovo nije izrežiran mjuzikl, već realan život

  0O1A3715

  Iza ove eksplozije energije i pokreta u centru Beograda stoji kozmetički brend essence. Zapravo, povod neočekivanog Flash Mob događaja je njihova najnovija Call me Queen dramatic false lash effect maskara

  Uz pomoć glavnih regionalnih plesnih i influenserskih zvezda, kostimirani kao prinčevi i princeze, Call me Queen se ove nedelje našla u centru pažnje… i inspirisala nas na ples.

  0O1A3699

  Ko je zaplesao?

  U glavnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin sa oko 30 talentovanih plesača. Timu koji je doputovao u Srbiju pridružile su se i Lea Stanković, Jana Dačović i Amina Efendić. 

  Nenajavljeno su zaplesali na platou ispred Galerije, demonstrirajući snagu i kraljevsku moć nove essence maskare. Kao pun krug ovom Flash Mob Dance događaju, prolaznici su nagrađeni novom maskarom Call Me Queen kako bi postigli “kraljevski” izgled i kod kuće.

  Flash Mob

  Sledeća stanica za Flash Mob

  essence Call me Queen maskara je više od proizvoda za šminkanje; to je sinonim za snagu i sofisticiranost koja je skrivena u svakoj ženi. Kao takva, ona nas pokreće da svaki dan samouvereno njišemo kukovima. Svakako, pomaže i to što postojano opstaje na trepavicama od jutra do mraka, pa čak i celu noć ako se prepustimo plesu života.

  Plesna essence porodica sada ide dalje – već su bili u Zagrebu i Sarajevu, a sledeća i poslednja stanica im je Ljubljana.

  0O1A3831

  Nema sumnje da nas ovaj kozmetički brend iznova iznenađuje kreativnim aktivacijama kao i trendovskim proizvodima, zbog čega je postao jedan od najtraženijih brendova šminke u Evropi. essence nije samo popularan, već diktira i trendove u industriji lepote.

  Deo atmosfere pogledajte na fotografijama:

  0O1A3864
  0O1A3809
  0O1A3869
  0O1A3768
  0O1A3710

  Foto: PROMO

  Saznaj više:
  Povezani članci: