Pretraga

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Decembar znači lagano usporavanje, prelaženje na veseliju stranu života, šljokice, fanfare i dekoracije. Ali, ako radite u medijima decembar znači da će vam se ritam života ubrzati do pet puta, rokovi zatrpati timeline, a dekoraciju i šljokice ćete verovatno videti samo na snimanjima na koja jurcate kao bez glave. Neka, želeli smo dinamičan posao koji nudi opciju da nijedan dan ne bude isti. Ipak, kada nam padne šećer nije prijatno biti u blizini BURO. tima, znate već „kad si gladan nisi sav svoj“. Opcija da ostanemo na „crvenom“ kada je u pitanju hrana jednostavno ne postoji ovih dana jer nemamo luksuz da nam mozak zatrokira u ključnom trenutku, niti da se svi komplet posvađamo. Ključna stvar je organizacija.

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 1)

Ove sezone smo malo pripremljeniji, nema optuživačkih pogleda i izvlačenja kraćih slamčica da bismo odlučili ko ide po hranu. Ručak sada dolazi do nas i to iz najboljih beogradskih restorana. Naime, ovog meseca testiramo novu uslugu iz CarGo palete, CarGo Butler. To je novi servis za naručivanje hrane iz ekskluzivnih restorana, koji je sada dostupan u okviru CarGo aplikacije. Jednostavno otvorite aplikaciju koju inače koristite za usluge od tačke A do tačke B i u istom meniju gde birate između mini, eco i biznis klase pronađete Butler opciju koja će vam otkriti čitav novi svet.

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 2)

U ponudi su svi ukusi: od autentične meksičke i japanske hrane, vrhunskog američkog stejka i burgera, starih italijanskih receptura, pa sve do domaće kujne po bakinom receptu. Teško je prelomiti i napraviti finalni izbor, ali suši je sjajan izbor za dane kada bi trebalo da ostanemo fokusirani i kada nam je potrebno pogonsko gorivo, ali bez neprijatnog osećaja prejedanja. Zato je izbor pao na W Sushi.

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 3)
Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 4)

Ovaj beogradski lanac restorana dobro je poznat svim ljubiteljima azijske kuhinje kako po maštovitim kombinacijama, tako i po vrhunskom kvalitetu namirnica od kojih se sve sprema, a kao "višnjica na torti" tu su i zabavni nazivi rolnica koji će vas nasmejati dok birate ručak. Nas svakako jesu, da li smo u korpu dodali Sexy Girl rolnicu - još pitate. Iako sada dolazimo u redakciju u kombinacijama tek nešto pristojnijim od pidžama, ponekad nije loše prisetiti se tog seksi osećaja. U W sushiju seksi znači: kraljevski gambori u tempuri, avokado, baby crunch uz sos od jegulje. Mo-že. Dodajemo malo klasike u obliku maki rolnice, pirinčane nudle sa piletinom, vegeterijanski izbor za koleginice koje ne jedu meso, edamame je nekako sam našao put do korpe i u poslednjoj sekundi prst kao da je sam kliknuo na "dodaj čizkejk i tiramisu". Hej, naporan je mesec treba nam!

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 5)
Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 6)

Dalje je sve lako, a ovih dana i još povoljnije, jer sve korisnike CarGo aplikacije čeka popust do 50% na ceo meni određenih restorana i 50% na dostavu. U ovim trenucima kada ne možemo da stignemo do naših omiljenih restorana ovo je lak način da ih podržimo, a oni su posebnim ponudama učinili da to bude na obostrano zadovoljstvo. Najlakši način da budete u toku sa svim ponudama jeste da zapratite CarGo Butler Instagram profil gde će objavljivati sve vesti. 

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 7)

Super brza dostava omogućila nam je da uživamo u jednako svežim specijalitetima kao da smo se i sami prošetali do W Sushi restorana. Ali, u ovoj varijanti nismo gubili dragoceno vreme od radnog dana, već je pauza bila iskorišćena na najefikasniji način. Uživali smo u simfoniji ukusa dok smo misli smirili i vratili na fabrička podešavanja, a posle slatkih zalogaja bilo je lako vratiti se na dnevne zadatke. Bez sumnje CarGo Butler dostavljači će postati naši novi najbolji prijatelji. Vidimo se ponovo!

Isprobali smo novu CarGo Batler uslugu i ovo je naša presuda (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor