Pretraga

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija

Tekst: BURO.

Svaka trpeza na ekranu izgleda slađe, gotovo da je možemo pomirisati kada se u najlepšim bojama i u pufnastim oblicima zalepi za naše oči i naoštri nam čula. Šta ako vam kažemo da možete napraviti svoju verziju iste? O da, recepti iz serija su dostupni, štaviše za svaku od njih postoji poseban cookbook. Izdvojili smo najbolje!

A Feast Of Ice And Fire: The Official Game of Thrones Companion Cookbook

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 1)

Verujemo da niste znali da postoji zvaničan Game of Thrones cookbook. Ruku na srce, nismo znali na mi i zato smo se na entu oduševili kada smo nabasali na nju na Amazonu gde je dostupna za poručivanje. Verujemo da ste se tokom dugih osam sezona koliko je serija trajala barem jednom zapitali kako je obedovati među čuvenim zidinama Winterfella, a ovaj cookbook pružiće vam sve odgovore za kojima ste tragali. Knjiga je nastala udruženim strastima fanova serije i amaterskih šefova, sa potvrdnim klimanjem glave od George R. R. Martina lično! Zavirivanjem između korica započinjete novo Game of Thrones putovanje, ovoga puta - čulom ukusa. Bon voyage i bon appetit!

Friends: The Official Cookbook

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 2)

Ove korice vrište "Joey doesn't share food!" S vremena na vreme, kada upadnemo u down fazu, volimo da nasumičnim izborom pustimo jednu "Friends" epizodu jer time dobijamo instant boost smeha i neke dobre energije. Kakvog god da ste stava prema ovoj seriji, verujemo da ne biste preskočili specijalitete iz Monicine kuhinje. Ne bismo ni mi! Od tradicionalnih jela koje je pravila za svaki Dan zahvalnosti, pa sve do sosa od brusnice za koji je jedne godine štafetu predala Chandleru. Tu su i kolači prema receptu bake od Phoebe! Nećemo vas osuditi ni ako usvojite pravilo Joeya - nema deljenja hrane.

The Sopranos Family Cookbook: As Compiled by Artie Bucco

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 3)

Artie Bucco, ugostitelj i prijatelj Tony Soprana, ovoga napravio je specijalnu gozbu na koju ste svi pozvani - The Sopranos Family Cookbook. Između korica ove knjige pronaći ćete čuvena jela iz serije prema njegovoj posebnoj recepturi, a baš kao što Artie kaže: "Uživajte, uz hiljadu obroka i hiljadu smehova. Buon' appetito!"

Orange Is the New Black Presents: The Cookbook

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 4)

Kuhinja u Litchfield je na mnogo načina središte popularne serije - nama obožavane toliko da i zatvorski recepti mogu da zazvuče primamljivo u ovoj verziji cookbook-a. Sa 65 recepata i 60 fotografija nezaboravnih trenutaka sa snimanja, ova knjiga je dodatak koji će svaki "Orange Is the New Black" obožavalac poželeti u svojoj kuhinji. 

Gilmore Girls: The Official Cookbook

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 5)

Od rižota sa specijalnim Sookie začinom do Lukeovog čizburgera - svi Gilmore Girls recepti sačuvani su u ovoj knjizi. I to nije sve! Ona uključuje i savete za kuvanje od strane Sookie, ugostiteljske trikove od Michela, crtice o bontonu od Emily i mudrosti Lorelai i Rory za brzo spremanje hrane. Od listanja knjige možete se odmoriti na svakom Stars Hollow ćošku i okrepiti jelom po originalnoj recepturi.

The Golden Girls Cookbook: More than 90 Delectable Recipes from Blanche, Rose, Dorothy, and Sophia

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 6)

The Golden Girls Cookbook je savršeni miks recepata iz serije i fotografija koje vraćaju uspomene na istu, začinjen humorom i zabavom. Tu su skandinavska jela koja Rose obožava, italijanski zalogaji po izboru Sophie, glazirane Blanche šargarepe i naravno - najlepši čizkejk na svetu.

Parks and Recreation: The Official Cookbook

Na meniju: Recepti iz omiljenih serija (фото 7)

Ako ste "Parks and Recreation" fan, onda ste sigurno maštali da jednom posetite kuhinje, restorane i festivale iz serije. Stavite ovaj cookbook u korpu i putujte iz udobnosti svoje fotelje. Najdalje što ćete morati da odete jeste do kuhinje gde možete prepisati omiljene recepte. Ron Swanson još jednom ppručuje: "Nikada nije postojala tuga koja se ne može izlečiti doručkom.“

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor