Pretraga

Nova it torbica je zapravo kutija za užinu?!

Nova it torbica je zapravo kutija za užinu?!

Tekst: BURO.

Sećate se užine? Koncepta koji smo nekakako zaboravili sa završetkom osnovne škole, iako nam je jasno da bismo mnogo zdravije i bolje jeli ako bismo se pozabavili pakovanjem hrane za posao, umesto što to rešavamo u hodu po raznoraznim pekarama.

Nova it torbica je zapravo kutija za užinu?! (фото 1)

No, postoji trend koji se stidljivo pojavio, posude za prenošenje su postale mnogo bolje dizajnirane i high street radnje su dale svoju razradu na tu temu (čak je i u Zara Home radnji dostupna takva linija proizvoda). Ipak, niko od nas nije očekivao tako fensi torbicu za užinu kakva je ona brenda Inka. Sa cenom od čak 245 dolara ovo je „najodraslija“ varijanta koju smo do sada videli.

Nova it torbica je zapravo kutija za užinu?! (фото 2)

Set uključuje sve što vam je potrebno za fini obrok: posudice koje mogu da se koriste i u mikrotalasnoj pećnici i koje obećavaju čvrsto zatvaranje, bez prosipanja, escajg zlatne boje, salvete od mešavine svile i pamuka i čvrstu torbicu u koju sve to možete spakovati. Možda zvuči blesavo, ali radi se o setu koji je izrađen od najkvalitetnijih materijala koji se danas mogu nabaviti, i zapravo im je bilo potrebno dve godine da proizvod razviju i plasiraju na tržište. Pronašli su adekvatnu plastiku, ali i vegansku silikonsku kožu koja je identična onoj koja se koristi u unutrašnjosti jedrilica. Realno, u ovoj torbi ne morate nositi samo ručak i viljušku i nož, ali i u toj funkciji je odlična.

Nova it torbica je zapravo kutija za užinu?! (фото 3)

Okej, cena je možda malo preterana, ali ako razmislite koliko biste uštedeli na dostavi, možda ovo nije loše rešenje? Čekamo da vidimo da li će ovaj trend nastaviti da se produbljuje?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor