Pretraga

Vreme je za ušuškavanje, predlažemo vam lagani recept za aspolutno uživanje

Tekst: BURO.

Jel smemo nešto da vam priznamo? Iako većina u našoj redakciji navija za stanje večnog leta, ove sezone uživamo u ovim kišnim danima. Da, baš tim koje svi sada proživaljavamo: hladnim, vetrovitim sve sa kišom koja danima nije stala ni na 15 minuta. Kako? Ležerno smo prosurfovali kroz leto i iscedili najslađe strasti, toliko da nam je sada zabavno da lagano guštamo i u onome što jesen može da nam pruži (pa barem dok nam ne dosadi). Recept za jesenje uživanje je priličan kliše (ali zar nam nije život sastavljen od tih neodoljivih utešnih epizoda koje su dobro poznate?), no uprkos tome uživamo do samih granica svesti. Poenta je da samo sastojke promešate na novi način i zagarantovana su vam nova opuštajuća iskustva. Za početak pratite naše beleške.

Vreme je za ušuškavanje, predlažemo vam lagani recept za aspolutno uživanje (фото 1)

Ako želite da se odjavite iz realnog života

Svi to ponekad želimo. Kenselujemo sve planove, prijateljima pišemo poruke da se ne naljute, ali želimo malo vremena za sebe, a telefon prebacujemo na airplane mode. I šta je ključno za tu misiju? Knjiga koja krade pažnju, obuzima, brzo se čita i ne da nam da skrenemo sa traga radnje. Upravo je takava „Smrtni ishod atletskih povreda“ Milice Vučković u Booka izdanju. U fokusu priče su toksična veza i kompleksan odnos između osobe koja trpi i one koja sistemski u partneru ubija volju i duh. Autorka je majstorski dočarala sve te nijanse koje nam promiču i gradacijski ispričala priču o naizgled sasvim običnoj ženi. Ovo je knjiga koja se guta, ona kroz koju ćete projuriti brzo okrećući stranice. Toliko ćete se zadubiti da nećete ni primetiti da niste proverili notifikacije satima. Bravo!

Vreme je za ušuškavanje, predlažemo vam lagani recept za aspolutno uživanje (фото 2)

Ako želite da crknete od smeha

Napolju može i da besni uragan, ili da bude 35 stepeni u hladu, spoljašnje okolnosti nemaju šanse kad izađe nove epizode serije „Grace and Frankie“. Nažalost, od sedme sezone sada je izašlo samo četiri epizode, ali sve četiri su sjajne, pa se nećemo previše žaliti. Ukoliko niste do sada pogledali sve epizode, šta da vam kažemo – zavidimo vam! Originalna i vrcava, ova serija će vam sigurno malo promeniti pogled na brak, žensko prijateljstvo i starenje. Pri tom ćete uhvatiti sebe kako se smejete bez prestanka. I neka, dobro je za zdravlje.

Ako želite uživanje u vrhunskim aromama

Ali ne želite da napustite kuću? Srećom, živimo u takvom vremenu da to nije apsolutno nikakav problem. Restoranska usluga je na samo klik od vas. CarGo Butler je aplikacija koja je naš „go to“ izbor kada je u pitanju naručivanje hrane. Ovog puta vam preporučujemo da u svom domu sebi priredite iskusto obedovanja u restoranu Supreme Steak iz Galerije. Već smo vam predstavili restoran, a sve te fine specijalitete možete dobiti i na kućnu adresu i to vrlo brzo. Naša preporuka ide tartar bifteku i taljatelama sa čerijem, bosiljkom i mocarelom. Ali možete isprobati i morski deo menija koji je besprekoran. Izvadite omiljen escajg i bele pamučne salvete i uživajte u punom ukusu. Prijatno.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor