Pretraga

Ako vas retro Merkur uništava, predlažemo da konsultujete ove Instagram astro profile

Ako vas retro Merkur uništava, predlažemo da konsultujete ove Instagram astro profile

Tekst: BURO.

Postoje mnogi uglovi interneta, mnoge stranice, mnogi profili koji se bave astrologijom, i ukoliko ste astro fan, imate sigurno barem jednu adresu koju posećujete dnevno bilo na YouTubeu ili kroz aplikaciju. Mi smo se ovog puta fokusirali samo na Instagram profile i kao iskusni fanovi astro oblasti, prečešljali naše omiljene adrese i izdvojili favorite kojima se uvek rado vraćamo. Bilo za savet kako da preživimo retro Merkur, ili da shvatimo šta to donosi Fortuna u karti, ili kao vodiš kroz retrogradni Neptun koji ruku na srce nemamo pojma šta znači ali zvuči kao uzbudljiva vožnja.

Pratite nas kroz all-time omiljene profile, i pronađite svog pomoćnika za preživljavanje svih teških meseci koji se malo malo pa izrode. 

Sisters Village

@sistersvillage

Mesto koje je sjajan melting pot i za one koje astrologija samo interesuje ali i one kojima je važno da nauče i otkriju nešto više. Na njihovom sajtu postoje opšte informacije o pozicijama, planetama, znacima ali i vodiči i elektronske knjige, kao i potencijalno sjajni pokloni za sve ljubitelje astrologije. Sisters Village ima za svakoga ponešto i budite sigurni da će vas jedno prečešljavanje njihove biblioteke dovesti do novih spoznaja o astrologiji kojima se možda niste ni nadali. 

Nadine Jane

@nadinejane_astrology

Ukoliko ste pored činjenice da volite astrologiju i ljubitelj dobrog dizajna, sa istančanim osećajem sa tipografiju, onda je Instagram profil Nadine savršeno mesto za vas. To ima svoje sasvim logično objašnjenje a to je činjenica da je Nadine “penzionisana dizajnerka” koja je otkrila da je njena ljubav prema zvezdama jača od ljubavi prema dizajnu i nastavila svoju karijeru da razvija u tom pravcu, ali ipak ne zapostavljajući svoje primarno zanimanje. Ima najzabavnije godišnje izveštaje i vodiče ikada a i autorka je podcasta “What Time I Was Born?” u kom intervjuiše različite ljude kroz prizmu njihove natalne karte. Prezanimljiva i prekreativna, Nadine Jane, može vrlo lako da postane vaš favorit na Instagramu sve i da niste fan astrologije.

Astro Sestre

@astrosestre

Ženski princip, astrologija, zajedništvo i solidarnost suvereno vladaju na ovom profilu. Astro sestre donose dnevne prognoze toliko pitke, lepe za čitanje i jednostavne za razumevanje da su malo po malo postale obavezno štivo za početak svakog dana. Svi njihovi tekstovi se nalaze ovde a najiskrenija preporuka je i pretplatiti se na AstroSis pismo. Besplatno je i donosi preko potrebni smiraj i dozu pozitivne energije.

Rising Woman

@risingwoman

Profil iza kojeg stoji Sheleana Aiyana je nešto više na tragu isceliteljskog nego astrološkog iako svoje uporište svakako da crpi iz astroloških kretanja i prognoza. Ukoliko su vam važne faze Meseca, pratite kako se osećate u zavisnosti od toga da li je pun ili mlad Mesec u pitanju, i u zavisnosti od toga u kom je znaku, Sheleanin profil je savršen pratilac na tom putu. Pored priča o Mesecu njegovoj snazi i onome što nam daje, Aiyana se osvrće na važna pitanja sazrevanja u odnosima, potrage za zrelim partnerom i vezom, aktiviranjem i izlečenjem trauma, i pravi je melem čitati njene postove.

Feel My Pisces

@feelmypisces

Ko god da prati BURO. horoskop sva je prilika i da ga voli i da gotovo religiozno čeka kraj meseca za nove prognoze. Mi, iskreni da budemo izrazito da!! Ko god da prati naš horoskop takođe zna i da iza njega stoji Dušan Jurić, a Dušanov profil je savršeno mesto za sve one koji su radoznali i koji pokušavaju da razumeju astrologiju na nivou višem od dnevnih ili mesečnih prognoza. Njegova čitanja su astropsihološka, pristup vedski, a u postovima se preklapaju i prožimaju umetnost, film, popularna kultura, poznate ličnosti domaće i strane, trenutni tranziti, mini prognoze. Ovaj svet je bogat, razmahan i donosi naneverovatnije paralele u kojima je samo moguće uživati i od njih učiti. 

Astro Cult

@astroccult

Ovaj profil je na prvom mestu genijalna destinacija ukoliko želite da iz dana u dan pratite događanja na nebu i saznate prilično temeljno, ali ispričano na jednostavan način, kako te promene utiču na nas. S druge strane ukoliko ste ljubitelj kolaža, ili još bolje retro kolaža, ovaj profil će vas takođe oduševiti budući da je autor astroloških tekstova, ujedno i autor genijalnih radova. Pored toga, Astro Cult ima i svoj časopis koji izlazi četiri puta godišnje u različitim godišnjim dobima, i trenutno prolećno izdanje “AS ABOVE SO BELOW” magazina se bavi trenutnim tranzitima, ali i psihologijom, arhetipovima, i ostalim što je važno za dublje razumevanje astrologije.

Co-Star Astrology

@costarastrology

Apsolutni favorit u oblasti astroloških aplikacija. Hiper-personalizovano čitanje i u priličnoj meri društveno iskustvo, budući da je moguće dodati prijatelje koji imaju aplikaciju ili uneti podatke, a aplikacija pokazuje sa kim delimo iste tranzite, sa kim smo na istim talasnim dužinama, sa kim i ne baš. Co-Star daje i pomalo bizarne dnevne savete poput “Do”: apples, dead poets ali se često ispostavi da bolje od nas zna šta nam je potrebno i da recimo hladan sok od jabuke i čitanje poezije mrtvih pesnika, dođe kao savršeni kraj tog dana. Co-Star može da se pohvali i genijalnim dnevnim savetima, i ako vam fali malo izmeštanja iz istosti svakodnevice probajte da poslušate šta Co-Star ima da kaže.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor