Pretraga

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Tekst: BURO.


 

Možda će vam delovati da smo danas malo opterećeni horoskopom (jesmo), ali svašta se dešava na nebu ovog meseca, a uz nove retrogradne epizode valja biti oprezan. Od svega toga stigli smo do Noći veštica bez pripremljene maske, ako ste u našem timu kampanjaca tu smo da pomognemo. Ključno je da pronađete žurku koja vam se dopada, što se kostima tiče su smo u malom problemu sa vremenom i logistikom, ali možda je dovoljno da zauzmete pravi stav? Zato predlažemo ličnosti i likove koji bi mogli da vam odgovaraju po horoskopskom znaku.

 

 

Ovan - Miranda Hobs

 

Znate da smo u eri obožavanja Mirande? A ona ponosno predstavlja sve vrednosti Ovnova. Odvažna je i pravična ne samo za sebe, već i za prijatelje i porodicu. Dovoljno je da je citiramo: „I want to enjoy my success, not apologize for it“. Bravo Miranda! I, Ovnovi jel ste već pronašli odelo i crvenu periku?

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 1)
Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 2)

Bik - Blair Waldorf

 

Bikovi su poznati po svojoj praktičnoj prirodi, a sve to je obilato zaliveno ambicijom i materijalizmom, a ko je bolji primer toga od Blair Waldorf? Queen B je uvek imala plan i beskompromisno je išla ka njegovom ostvarenju. Bonus, njen modni stil je prilično definisan, tako da ćete se sigurno zabaviti rekreirajući njene kombinacije. Bikovi, znamo da sigurno već imate odgovarajuću odeću u ormanu.

 

 

Blizanci - Miley Cyrus

 

Blizanci su neodlučni i dramatični, ali i kreativni i imaju sposobnost da se lako povrate posle bilo kakve nepredviđene situacije. Niko to bolje ne radi od Miley Cyrus koja je tokom karijere prošla gzilion faza i pravila neočekivane i dramatične obrte. Kanališite svoju unutrašnju Miley i đuskajte do jutra!

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 3)
Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 4)

Rak - Lana Del Rey

 

Lana Del Rey se pobrinula da iz letnjeg vajba lagano uklizamo u jesenju melanholiju zahvaljujući njenom novom albumu. Svi rakovi su osećajni i nežni, tako da je zapravo vaš zadatak da se večeras obučete baš kao kraljica ljubavi i tuge. Posebno kada je Lana letos prekinula internet raspravu i potvrdila da je  sama Rak u horoskopu.

 

 

Lav - Rihanna

 

Lavovi su inovativni, skloni šefovanju i preziru ignorisanje. Već vam je u prvoj rečenici jasno da će naš predlog biti Rihanna! Menja karijere na dnevnoj bazi, a u svakoj je uspešna do beskraja. Uz tračeve o poznatima, najave novih projekata i promocije svi konstantno pričaju o njoj, a to je ono u čemu lavovi uživaju. Jasno je, vreme je za neki od Fenty lookova i spremni ste da budete u centru pažnje ove noći.

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 5)
Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 6)

Devica - Eleven

 

Tiha, metodična Devica uvek radi na rešavanju nekih problema i ima racionalan pristup prema svemu u životu. Posle napetog početka lik Eleven koji Millie Bobby Brown igra u seriji "Stranger Things" mora da se prilagodi svakodnevici dok se i dalje bori sa starim neprijateljima. Iako opasnosti iz Upside Down sveta konstantno vrebaju dajte sebi oduška i opustite se malo.

 

 

Vaga - Mae West

 

Vage (naravno) vole balans, imaju snažna morala načela i izuzetno cene umetnost i lepotu. I koga kanalisati? Ovo je lako, neka to bude retro ikona Mae West. Malo istinskog old school glamura nije na odmet.

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 7)
Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 8)

Škorpija - Wednesday Addams

 

Wednesday, iliti Sreda je prilično taman lik što se savršeno slaže sa prirodom Škorpije. Ne kažemo da su Škorpije stalno takve, ali zabavno je prigrliti tu stranu na jednu noć. Sreda je tiha, promišljena i brižna, tako da kao i škorpije ima nekoliko nivoa ličnosti, vredi se potruditi oko nje.

 

 

Strelac - Harley Quinn

 

Harley je entuzijasta i sklona je avanturama što se savršeno slaže uz nestalnu prirodu Strelaca. Ne samo da je njen make up look zabavan i genijalan, već da biste ušli u njenu ulogu dodajte i gomilu lažnih tetovaža. Kao tačka na i tu je kačket kakav ona nosi u "The Suicide Squad" filmu. Pogledajte trejler za novi film i prikupite još malo inspiracije. Zabava je zagarantovana!

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 9)
Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 10)

Jarac - Kris Jenner

 

Pojam momager i Jarac označavaju jedno te isto. Večeras oslobodite vašu unutrašnju momagerku i obucite se kao žena zbog koje je ova reč i izmišljena – Kris Jenner. Kao dodatni plus jeste činjenica da njen praktičan stil nikada neće izaći iz mode.

 

 

Vodolija - Harry Styles

 

Harry Styles je definicija Vodolije. A uz sav hajp oko njegovih novih projekata idealan je trenutak da baš njega odaberete kao večerašnju inspiraciju. Slobodnog duha i eklektični, Vodolije uz svoj nekonvencionalni pristup životu se odlično uklapaju uz fluidni spot "Lights Up" ovog muzičara.

Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 11)
Da li već imate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 12)

Ribe - Lady Gaga

 

Bez sumnje među Ribama ima najviše zanesenjaka, umetnika i uopšteno ljudi koji žive u skladu sa sopstvenom intuicijom. Budući da su vodeni znak, jako su empatični i žive po svojim emocijama. A kad nastupaju osvajaju pozornicu! Baš kao Lady Gaga koja u svojoj novoj fazi može da vam bude idealna soul sister, ali i inspiracija za kostim.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar