Pretraga

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom

Tekst: BURO.

 

Možda će vam delovati da smo još uvek malo opterećeni horoskopom (jesmo), ali svašta se u poslednje vreme dešavalo na nebu, a posle "retrogradni Merkur" epizode iz koje smo izašli pre desetak dana ali o kojoj se memovi još uvek ređaju na društvenim mrežama, nekako smo se navikli da ga pridodajemo u razne odluke. A odluka o tome šta ćemo biti za Noć veštica nije izuzetak. Ukoliko ste u našem timu kampanjaca i još uvek bez pripremljene maske - tu smo da pomognemo. Ključno je da pronađete neki način da je proslavite, a što se kostima tiče i ako ste u malom problemu sa vremenom i logistikom, imajte na umu da je često dovoljno samo da zauzmete pravi stav. Zato predlažemo ličnosti i likove koji bi mogli da vam odgovaraju po horoskopskom znaku.

 


 Ovan - Miranda Hobs

 Znate da smo u eri obožavanja Mirande i da nam je ona realno omiljeni lik, iako nas mediji bomabarduju fotkama Carrie sa seta nove serije. Bilo kako bilo, Miranda ponosno predstavlja sve vrednosti Ovnova. Odvažna je i pravična ne samo za sebe, već i za prijatelje i porodicu. Dovoljno je da je citiramo: „I want to enjoy my success, not apologize for it“. Bravo Miranda! I, Ovnovi, brzo u lov na odelo i crvenu periku?

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 1)

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 2)

Bik - Blair Waldorf

 Bikovi su poznati po svojoj praktičnoj prirodi, a sve to je obilato zaliveno ambicijom i materijalizmom, a kada smo već u jeku rimejk serija i tv nostalgije, ko je bolji primer toga od Blair Waldorf? Queen B je uvek imala plan i beskompromisno koračala ka njegovom ostvarenju. Bonus, njen modni stil je prilično definisan, tako da ćete se sigurno zabaviti rekreirajući njene kombinacije. Bikovi, znamo da sigurno već imate odgovarajuću odeću u ormanu.

 


 Blizanci - Miley Cyrus

 Blizanci su neodlučni i dramatični, ali i kreativni i imaju sposobnost da se lako povrate posle bilo kakve nepredviđene situacije. Niko to bolje ne radi od Miley Cyrus koja je tokom karijere prošla gzilion faza i pravila neočekivane i dramatične obrte. Kanališite svoju unutrašnju Miley uz neki retro triko i/ili brdo šljokica i đuskajte do jutra! (ali nemojte se začuditi ako vas neko pomeša sa Brenom).

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 3)

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 4)

Rak - Lana Del Rey

 Lana Del Rey se uvek pobrine da iz letnjeg vajba lagano uklizamo u jesenju melanholiju zahvaljujući njenoj muzici. Svi rakovi su osećajni i nežni, tako da je zapravo vaš zadatak da se večeras obučete baš kao kraljica ljubavi i tuge. Posebno kada je lično Lana prekinula internet raspravu i potvrdila da je i sama Rak u horoskopu.

 


Lav - Rihanna

 Lavovi su inovativni, skloni šefovanju i preziru ignorisanje. Već vam je u prvoj rečenici jasno da će naš predlog biti Rihanna! Menja karijere na dnevnoj bazi, a u svakoj je uspešna do beskraja. Uz tračeve o poznatima, najave novih projekata i promocije svi konstantno pričaju o njoj, a to je ono u čemu lavovi uživaju. Jasno je, vreme je za neki od Fenty lookova i spremni ste da budete u centru pažnje ove noći.

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 5)

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 6)

Devica - Eleven

 Tiha, metodična Devica uvek radi na rešavanju nekih problema i ima racionalan pristup prema svemu u životu. Posle napetog početka lik Eleven koji Millie Bobby Brown igra u seriji "Stranger Things" mora da se prilagodi svakodnevici dok se i dalje bori sa starim neprijateljima. Iako opasnosti iz Upside Down sveta konstantno vrebaju dajte sebi oduška i opustite se malo (a košulju i scrunchie gumicu ćete naći bez ikakvih problema).

 


Vaga - Mae West

 Vage (naravno) vole balans, imaju snažna morala načela i izuzetno cene umetnost i lepotu. I koga kanalisati? Ovo je lako, neka to bude retro ikona Mae West. Malo istinskog old school glamura nije na odmet.

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 7)

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 8)

Škorpija - Wednesday Addams

 

Wednesday, iliti Sreda je prilično taman lik što se savršeno slaže sa prirodom Škorpije. Ne kažemo da su Škorpije stalno takve, ali zabavno je prigrliti tu stranu na jednu noć. Sreda je tiha, promišljena i brižna, tako da kao i škorpije ima nekoliko nivoa ličnosti, vredi se potruditi oko nje.

 


Strelac - Harley Quinn

 Harley je entuzijasta i sklona je avanturama što se savršeno slaže uz nestalnu prirodu Strelaca. Ne samo da je njen make up look zabavan i genijalan, već da biste ušli u njenu ulogu dodajte i gomilu lažnih tetovaža. Kao tačka na i tu je kačket kakav ona nosi u "The Suicide Squad" filmu. Pogledajte trejler za novi film i prikupite još malo inspiracije. Zabava je zagarantovana!

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 9)

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 10)

Jarac - Kris Jenner

 Pojam momager i Jarac označavaju jedno te isto. Večeras oslobodite svoju unutrašnju momagerku i obucite se kao žena zbog koje je ova reč i izmišljena – Kris Jenner. Kao dodatni plus jeste činjenica da njen praktičan stil nikada neće izaći iz mode, kao i da sigurno imate neko svetlucavo odelo u svom garderoberu.

 


Vodolija - Harry Styles

 Harry Styles je definicija Vodolije. A uz sav hajp oko njegove nove turneje idealan je trenutak da baš njega odaberete kao ovogodišnju inspiraciju. Slobodnog duha i eklektični, Vodolije uz svoj nekonvencionalni pristup životu se odlično uklapaju uz fluidni spot "Lights Up" ovog muzičara.

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 11)

Nemate ideju za Halloween? Evo brze pomoći, odaberite kostim u skladu sa svojim horoskopskim znakom (фото 12)

Ribe - Lady Gaga

 Bez sumnje među Ribama ima najviše zanesenjaka, umetnika i uopšteno ljudi koji žive u skladu sa sopstvenom intuicijom. Budući da su vodeni znak, jako su empatični i žive po svojim emocijama. A kad nastupaju osvajaju pozornicu! Baš kao Lady Gaga koja u svojoj novoj fazi može da vam bude idealna soul sister, ali i inspiracija za kostim bio on u Gucci fazonu ili ne.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor