Idemo na sankanje! Ovo su NAJBOLJA mesta u BEOGRADU

  14.01.2024.
  RECOMMENDED

  Pre par dana pao je sneg u Beogradu. Mnogi su iznenađeni ovom pojavom sa obzirom na to da se ovoga puta zaista i zadržao. Mališani se uveliko raduju aktivnostima na snegu, belim pahuljama i magiji koju donosi zima. Ukoliko želite sneg u gradu da iskoristite na zabavan način, predlažemo vam da zajedno sa svojom ekipom posetite ove delove grada i prisetite se najzabavnijih momenata iz detinjstva. Ovaj period je idealan način da provedete vreme u prirodi, povežete se sa svojim mališanima, i kreirate uspomene koje ćete zauvek pamtiti.

  SANKANJE

  BURO. VODIČ KROZ SANKANJE U BEOGRADU

  Miljakovac – Okretnica 48

  Ova klisura optočena je sa svih strana padinama. Predstavlja idealno mesto za sankanje, posebno zbog toga što je bezbedna i ne izlazi na saobraćaj. Vikendom posebno okuplja mališane koji se i ovih dana sankaju, prave sneška i uživaju u druženju i aktivnostima na otvorenom. Ukoliko se nalazite blizu ovog dela grada, savetujemo da obiđete ovo, možemo slobodno reći kultno mesto za sankanje u Beogradu. Ono što bi trebalo napomenuti jeste da je ovaj deo grada bezbedniji za sankanje tokom dana. Ujedno, pored dece, okuplja i veliki broj ljubitelja i vlasnika pasa.

  7605167fff2d01efb3f901bce0ef6447

  Košutnjak

  Mesto na kom magija počinje zajedno sa prvim snegom. Košutnjak je idealno mesto za šetnje, sportske aktivnosti i druženje. Na listu dodajemo obavezno i sankanje. Bogata priroda, prostrane poljane, veliki broj ljudi različitih generacija koje svaka na svoj način uživaju u prirodi. Bez obzira da li ste naseljeni u ovom delu grada, ili pak živite podalje, preporučujemo da bar dok je snega iskoristite slobodno vreme za sankanje. Ukoliko ne znate gde je glavno mesto okupljanja, preporučujemo da posetite Ski Stazu Košutnjak na kojoj se nalazi padina idealna za ovu aktivnost.

  7cc633de47eb5050040f15a4c7ef9bd9

  Bežanijska kosa – SC 11. April

  Poslednji, ali ništa manje bitan i interesantan, Sportski centar 11. April na Bežanijskoj kosi. Ovaj deo grada decenijama unazad predstavlja mesto okupljanja mališana iz komšiluka kada je reč o sankanju i aktivnostima na snegu. Ovo mesto je takođe bezbedno za mališane, a vaša deca uvek mogu pronaći adekvatno društvo za igranje i upoznavanje. U ovom delu grada takođe možete uživati u zelenilu i izbeći gužvu. Verujemo da vas ova padina neće razočarati, te da ćete uspeti sebi i svojim najmlađima da ispunite vreme na najbolji mogući način.

  ce948644f8390b00964441ccb9a525da

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: