IT Tepisi za ovo proleće

  13.04.2024.
  RECOMMENDED

  Proleće je vreme obnavljanja, a u svetu dizajna enterijera to znači da je pravo vreme za osveženje doma. Tepisi su jedan od najjednostavnijih načina da transformišete prostor i unesete novu energiju u vaš dom. Ako tražite inspiraciju za tepihe koji su u trendu ovog proleća, evo nekoliko opcija koje će osvežiti vaš prostor.

  tepisi

  IT TEPISI

  Prirodni materijali: Tepisi od prirodnih materijala poput jute, sisala ili bambusa su ekološki prihvatljivi i savršeni za prolećnu atmosferu. Ovi tepisi unose prirodnu toplinu i teksturu u prostor, stvarajući opuštajuću atmosferu.

  hmgoepprod 5

  H&M Home

  hmgoepprod 2

  H&M Home

  Botanički motivi: Cveće i biljke su simbol proleća, pa zašto ne uneti malo prirode u svoj dom putem tepiha sa botaničkim motivima? Cvjetni ili listovi uzorci donose svežinu i vitalnost u prostoriju.

  hmgoepprod

  H&M Home

  4652029965 1 1 2

  Zara Home

  Vintage inspiracija: Vintage tepisi su ponovo popularni, a njihov šarm i karakter mogu dati poseban osećaj topline vašem domu. Tepisi sa orijentalnim ili etničkim uzorcima dodaju dašak prošlih vremena, dajući vašem prostoru autentičan izgled.

  2353029700 1 1 2

  Zara Home

  lr pi2 01
  ttk3073 eg

  Soba 23

  Živopisne boje: Ako volite hrabre boje, proleće je pravo vreme da ih unesete u svoj dom. Tepisi u živopisnim bojama poput tirkizne, limun žute ili korala dodaju energiju i optimizam u prostor, stvarajući istovremeno i fokusnu tačku.

  2756029481 2 7 2

  Zara Home

  hmgoepprod 3

  H&M Home

  Teksturalni kontrasti: Kombinovanje različitih tekstura na tepisima može dodati dubinu i interes vašem prostoru. Tepisi sa visokim ili niskim hrpama, sa različitim tkaninama ili ukrasima, stvaraju dinamičan izgled koji je upečatljiv i u trendu.

  7544015251 2 7 2

  Zara Home

  62 1

  Soba 23

  Kada birate tepih za svoj dom, važno je da uzmete u obzir sopstveni stil i potrebe prostora. Bez obzira na to da li preferirate suptilne ili izražajne tepihe, važno je da odaberete onaj koji će osvežiti i unaprediti vaš prostor, čineći ga udobnim i stilizovanim za prolećnu sezonu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: