Restorani Big Mamma grupacije poznati su po svojim maksimalističkim enterijerima u kojima se služe najukusniji italijanski recepti. Oni sarađuju isključivo sa dobavljačima iz Italije i pripremaju tradicionalna, domaća jela kao rezultat višemesečnog proputovanja vlasnika – Victora Luggera i Tigrane Seydoux – i njihovog upoznavanja sa zemljom testenine i vina, avanture koja je počela 2004. godine. Nova tratorija, Carlotta, otvoriće se u Londonu i krasiće je rubin-crvena terasa i osvetljena trpezarija, a ovaj restoran najavljen je kao njihov najintimniji projekat do sad.
U poređenju sa enterijerima kakve smo navikli da viđamo u Big Mamma restoranima, ovaj će biti opušteniji i svedeniji, sa namerom da preslika i oživi seosku atmosferu povezanu sa lokacijom na kojoj će se nalaziti. Naravno da će sve biti začinjeno prstohvatom njihovog specijalnog dekor začina u vidu zlatnih zavesa, gomilom ogledala, barom u mermeru a sve inspirisano venecijanskim stilom. U skladu sa tradicijom, na donjem spratu će se otvoriti drugi prostor za ručavanje, opisan kao „ponoćni plavi somotski raj osamdesetih“.
Suosnivač Big Mamma grupacije, Victor, izjavio je za medije: „Mešavina je zaista uzbudljiva, šik italijanski restoran u kojem možete jesti pastu alfredo ili jastoga, a za stolom uživate u prekrasnom stejku ili jednostavnoj pasti i bokalu Chiantia (crvenog vina). Carlotta je za sve.” On je dodao: „Ovo otvaranje neće biti samo naš najelegantniji i najautentičniji restoran, već i naš najličniji izraz naše ljubavi prema Italiji. Ono što mislimo pod autentičnim u Big Mamma je to da smo uvek odbijali da budemo ograničeni, zatvoreni, zaglavljeni na razglednici Italije.” Radujemo se da vidimo novu Big Mamma verziju!