Najbolja kafa u kućnim uslovima? Sve što vam je potrebno jeste moćan Nespresso aparat – ovo su naši favoriti

  25.05.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/nesspresso_cover.jpg

  Nek digne dva prsta svako ko u poslednjih par meseci nije izbrusio svoje sposobnosti kao barista do skoro savršenstva. Ako ste istinski ljubitelj kafe sigurno ste radoznalo eksperimentisali sa svim mogućim i nemogućim ukusima i kombinacijama dodatog mleka… Srećom kompanija Nespresso je nudila opciju dostave na kućnu adresu, pa smo mogli da uživamo u omiljenom napitku u svako doba dana. Nikada nije zvučalo privlačnije imati aparat u kući, a oni sa Nespresso potpisom osim što vas čine baristom bez preterano truda izgledaju zaista sjajno, toliko dobro da se može desiti da poželite da svoj postavite na vidno mesto u dnevnom boravku (razumemo i podržavamo vas u toj odluci).

  Pored promišljenog dizajna ono što je zajedničko svima jeste da su svi aparati su opremljeni Nespresso sistemom ekstrakcije. Svaki element – kao što je pritisak vode, temperatura i trajanje ekstrakcije – određen je sa velikom preciznošću kako bi se osiguralo da sve arome svake kafe dođu do izražaja u potpunosti, kako bi se stvorilo telo kafe i izuzetno gusta i glatka krema. Prvi njihov revolucionarni aparat konstrusian je po uzoru na espresso mašinu, a danas godinama kasnije dizajn je toliko uznapredovao da svako može odabrati onaj aparat koji aposolutno odgovara kako potrebama, tako i stilu enterijera koji ste odabrali za svoj dom. Uključite aparat u struju, dodate vodu u prostor predviđen za to, odaberete hermetički zatvorenu kapsulu, jedan pritisak na dugme et voilà kofeinska magija počinje da se dešava. Originalne kapsule se savršeno uklapaju u Nespresso sistem, jer se u njemu pod velikim pritiskom (od 19 bara) oslobađa kafa u procesu od 10 sekundi u svoj svojoj prefinjenoj suptilnosti. Obavezno proučite i naš vodič kroz italijanske mešavine kafa i predloge kako da ih upotrebite u interesantnim recepturama. Sada vam predlažemo savršen aparat baš za vaše potrebe.

  Ako imate malu kuhinju…

  Onda ste u istom timu sa nekim od članova naših tima, a dobra vest jeste da minimum kuhinjskog prostora ne znači da ne možete da izvučete maksimum od svoje kafe, sa ukusima nema kompromisa! Pravo rešenje je „Essenza Mini“. Radi se o aparatu kompaktne veličine, za koji vam praktično treba samo jedan maleni ćošak i možete odmah otvoriti „kućni kafić“. Ovaj model stiže u dva originalna dizajna, kako bi korisnici imali još dodatnog izbora. A obe verzije imaju opcije za espresso i lungo kafe sa dva programabilna dugmeta. Lako kao jedan, dva – gotova kafa!

  Ako ste ljubitelj minimalizma…

  Svedene moderne linije su odličan izbor za uređenje stana, prozračno i svetlo su glavne odrednice ovog stila, a takav enterijer je uvek asocijacija na relaksaciju i uživanje. Pa je onda nekako logično da se to uživanje podigne na jedan sasvim novi nivo, predlažemo prelepi „Lattisima One“ aparat, on će učiniti da vam život postane malo nežniji i to u samo par poteza. Kako? Dizajniran je da sam pravi cappuccino i latte macchiato napitke. Opremljen je inovativnim sistemom za sveže mleko, aparat će napraviti penu i sipati je direktno u šolju. Kao bonus tu je činjenica da ceo rapid cappucino sistem možete ubaciti u mašinu za pranje sudova. Čak i kad bismo zanemarili njegove napredne funkcije, dovoljno je zgodan da bude i ukras. A misili ste da lepota i praktičnost ne idu zajedno? Ovaj aparat zaista kombinuje najbolje od oba sveta.

  Ako ste već profesionalac u dizajn igrici…

  Znate da nabrojite sve vrste parketa sve sa preporučenim završnim slojevima, umete da nabrojite ikonične modele stolica i to azbučnim redom, a aktuelne dizajn trendove držite u malom prstu? Prvo, javite se, želimo da vas upoznamo. Drugo, ukoliko ste svoj prostor sredili na najbolji mogući način, i u vašu kuhinju bi trebalo da uselite ono najbolje na tržištu. Novi Nespresso „Atelier“ aparat je sve ono što smo čekali! Sa tim aparatom moguća je priprema razičitih receptura i korišćenje različitih vrsta mleka (sojino, rižino, bademovo, ovseno). Postoji nekoliko programskih zadatih recepata koji mogu biti sa toplom, ili hladnom penom od mleka. Omogućava da napravite sve napitke, bilo da više volite macchiato, moku ili čak flat white. Ako želite da postanete zvezda vašeg društva samo im na WhatsApp pošaljite sliku svog novog aparata, garantovano će skupiti društvo u najkraćem mogućem roku. Onda uz omiljeni Nespresso napitak možete ćaskati do beskraja i nadoknaditi prethodnih nekoliko meseci bez druženja.

  Saznaj više:
  Povezani članci: