BURO. mesečni horoskop za avgust 2023.

  31.07.2023.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_horoskop-avgustV1.jpg

  Avgust počinje blistavim (i potencijalno izazivajući anksioznost) punim mesecom u Vodoliji u utorak, 1. avgusta. Ako ste zaljubljeni, Kupidon dolazi rano, produbljujući odnose zahvaljujući Juno, „asteroidu posvećenosti“, koji ulazi u obožavanje Lava u utorak, 15. avgusta. Sledećeg dana, u sredu, 16. avgusta, donosi taman mlad mesec u mačjem znaku, koji treba da provedete sa osobom na koju pomislite (mislim na one ljude sa kojima ste zaista povezani i intimni). Užurbana i živahna sezona Device počinje u sredu, 23. avgusta, donoseći tamne mat ruževe i jesenje liste pesama.

  Na isti datum počinje retrogradni Merkur. Mirna atmosfera vlada retrogradnim Merkurom kada Mars, planeta borbe, uđe u Vagu, znak ravnoteže, u nedelju, 27. avgusta, čineći sve previše zauzetim da bi se svađali. Uran, planeta pobunjenika koja sve poziva napolje, u ponedeljak, 28. avgusta, ide retrogradno u Biku, zahtevajući da svaki zvezdani znak prekine loše navike. Konačno, svi su malo psihički više budni nego obično kada u sredu, 30. avgusta, krene pun mesec u poetskim Ribama, pa bi sada bio odličan trenutak da započnete dnevnik snova. Nastavite da čitate da biste ušli u suštinu onoga što zvezde spremaju.

  OVAN

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893318993261.jpg

  Na vrhuncu zarade, međutim, možda ćete biti zahvalni ako uštedite novac jer bi vas avgust mogao videti kako se prepuštate hrani i piću sa svojim prijateljima. Naravno, astrolozi ne mogu da prave nikakva stvarna predviđanja o novcu u ovoj ekonomiji, ali kao kosmički savet: Možda ćete želeti da planirate večere ovog meseca tako što ćete praviti velike serije obroka u laganom kuvanju koje volite. Kada utorak, 1. avgust, donese pun mesec u buntovnoj Vodoliji i vašoj 11. kući prijateljstva, podsetite se važnosti prijatelja i koliko je važno da smo za njih tu. Izvedite ih na večeru ili ih pozovite na filmove i maženje (bukvalno ili metaforično). Osećaćete se vredno.

  Sezona Devica počinje u sredu, 23. avgusta, a zadatak vašeg zvezdanog znaka je da odbacite bilo kakvu dugotrajnu krivicu zbog odmora i dana mentalnog zdravlja. Mnogi Ovnovi su veoma sigurni u svojoj potrebi za odmorom, ali kao ambiciozni prvi znak zodijaka i hrabar vatreni znak, mnogi Ovnovi se bore da uživaju u slobodnom vremenu jer se osećaju loše zbog toga. Naravno, učinite ono što morate da uradite da biste platili kiriju. Živimo u okrutnom svetu, ali ne zaboravite da je odmor ključan za vaše blagostanje. To je nauka. Ako ne pravite pauze, rizikujete sagorevanje, tako da pauze takođe mogu povećati produktivnost. S obzirom na to da Merkur ovog istog datuma, u sredu, 23. avgusta, ide retrogradno, sezona Devica je idealno vreme za odmor ili jednostavno spavanje u što većem broju.
  Dok vas avgust podstiče da provodite vreme u krevetu, to ne znači da morate biti sami.

  Kada vaša vladajuća planeta, Mars, uđe u Vagu i vašu 7. kuću partnerstva u nedelju, 27. avgusta, vidite još dalje produbljivanje u vašim odnosima. Neki Ovnovi uživaju u selidbi sa najboljim prijateljima, drugi istražuju seksualne fantazije sa ljubavnicima, a dosta vas doživljava i jedno i drugo. Međutim, kada divlje dete Uran krene retrogradno u senzualnom Biku u ponedeljak, 28. avgusta, nemojte se iznenaditi ako dobijete poziv za buđenje u vezi sa nekim iz vašeg društvenog kruga. Da, avgust donosi blagoslov u veze koje su važne, ali krajem meseca možete sumnjati u pouzdanost poznanika ili kolege. Pratite svoju intuiciju, koja će biti posebno jaka oko psihičkog punog meseca u Ribama i vaše 12. kuće nesvesnog u sredu, 30. avgusta. Vidimo se sledećeg meseca.

  BIK

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893335016884.jpg

  Tokom jula, vaša vladajuća planeta, Venera, otišla je retrogradno. Lepa planeta vlada ljubavlju, lepotom i obiljem. Kao rezultat toga, tokom njenog plesa unazad, koji traje do nedelje, 3. septembra, nije preporučljivo praviti velike promene u svom izgledu, a zamah napred u pogledu novca ili romantike može se osećati zaustavljenim. Međutim, retrogradna Venera ne znači kraj bogatstvu. To je vreme kada postavljamo temelje za blagoslove koji dolaze. Kada utorak, 1. avgust, donese pun mesec u Vodoliji i vašu 10. kuću društvenog statusa, nemojte se iznenaditi ako dobijete dugo očekivani mejl u vezi sa poslom ili kreativnim projektom. Ovo je vreme da upijete pažnju, nešto u čemu ste prilično dobri, Bikovi. 

  Sunce ulazi u Devicu i započinje sezonu Device, u sredu, 23. avgusta. Biće vam drago da saznate da se narednih nekoliko nedelja osećate dobro, Bikovi. Da, ovo može značiti seks, ali za to vam ne treba partner. Kada ste se poslednji put počastili novom seks igračkom? I, ako se ne zabavljate, aseksualni ste ili vam je dosadno zbog većine prevrtanja, zapamtite da je seksualnost bilo koji put koji zadovoljstva, uključujući masaže, negu kože i duge tople kupke. Bez obzira na vašu orijentaciju ili status veze, briga o sebi je obaveza u avgustu, posebno kada retrogradni Merkur počne u sredu, 23. avgusta. Nemojte se stresirati, to će samo pogoršati situaciju i nema potrebe, preživeli ste mnogo ovih dosadnih plesova unazad. Samo pročitajte sitna slova pre potpisivanja ugovora i ne zaboravite da dozvolite dodatno vreme putovanja i uložite dodatni napor da ostanete na vrhu komunikacije.

  Kad smo već kod pažnje, ako se trenutno zabavljate, pripremite se za dobrodošle vesti o ljubavi kada Juno, asteroid posvećenosti, uđe u šarmantnog Lava i vašu 4. kuću kuće i porodice u utorak, 15. avgusta. Ovaj tranzit zaista može podići nivo u ljubavi, ali uglavnom se radi o tome da spustite svoj gard i konačno date svoje poverenje nekome (ko ga je zaslužio), Bikovi. Provedite mračni i senzualni mlad mesec u raskošnom Lavu u sredu, 16. avgusta, sa dotičnim partnerom, obožavajući jedno drugo kroz angažovan i prisan razgovor, puno smeha i, ako ste za to, seksualno istraživanje.

  BLIZANCI

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893351484213.jpg

  Ako počnete aktivno da planirate odmore, kao što se savetuje tokom punog meseca Vodolije, postaćete bolji u izbegavanju burnouta. Znamo, znamo, toliko ljudi želi da se druže sa vama, Blizanci. Međutim, uprkos vašoj sklonosti ka širokom društvenom krugu, avgust treba prvenstveno a bude o jednoj vezi. Spremite se da svoje komunikacijske veštine stavite na test kada se pojave pitanja u vezi sa intimnošću. Ne brinite. Kako vlada planeta Merkur, vi ste govornik zodijaka, tako da ovaj tranzit samo vidi da navodite svoje potrebe (i verovatno ih dobijate). Međutim, kada govorimo o vašoj vladajućoj planeti, budite upozoreni da će Merkur, zajedno sa Uranom, ovog meseca ići retrogradno.

  Okrivite svog astrologa i iskoristite potencijalno neuredan pun mesec u Vodoliji u utorak, 1. avgusta, da kažete ne društvenim pozivima i da lenjivosti kod kuće. Pun mesec može dovesti do svađe i pogrešne komunikacije, posebno pod uticajem povučene Vodolije. Kao rezultat toga, preskočite piće osim ako niste sklupčani na kauču uz opuštajuću čašu vina i masku za lice.

  Nakon toliko saveta o tome da budete srećni zbog drugih i da praktikujete smirenost i opuštanje, biće vam drago da čujete da sreda, 30. avgust, donosi pun mesec u sanjivim Ribama, što znači da vam pažnja stiže. Nijedan astrolog ne može obećati novac u ovoj ekonomiji, ali postoji velika šansa da ova lunacija ukazuje na priznanje u vašim kreativnim ili profesionalnim poduhvatima. Zato se zabavite, uživajte u letnjim danima i ne zaboravite da držite ljubomoru pod kontrolom.

  RAK

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/169089336282997.jpg

  Trenutno prolazite kroz promene, Rakovi, a to može biti stresno za svakoga, čak i za tečne vodene znake poput vas. Ako je anksioznost velika oko punog meseca u Vodoliji početkom meseca, okrivite svog astrologa i ostanite unutra. Zatim, pola lunarnog procesa kasnije, mlad mesec donosi potencijal za vesti u vezi sa vašom karijerom ili kreativnim projektom. Duboko vam je stalo do vaše izabrane porodice, Rakovi, pa budite spremni da kada Uran počne petomesečnu retrogradnju kasnije u mesecu, možda ćete videti potrese u svom društvenom krugu. Da, promena može biti stresna, ali nikada ne zaboravite da vam zvezde čuvaju leđa. Iako je pun mesec možda uznemireno vreme koje je najbolje provesti u opuštanju, kada mesec završi pola ciklusa i donese tamni mlad mesec u Lavu koji voli pažnju u sredu, 16. avgusta, spremni ste da se družite i slavite. Ovaj deo vašeg grafikona povezan je sa novcem, a kako mladi meseci označavaju početak novih ciklusa, to može ukazivati na unapređenje, povišicu ili šansu da konačno zaradite novac od kreativnog sporednog projekta. I, hej, zar se svi ne nadamo malom priznanju? Dakle, ostanite optimistični u pogledu izobilja, ali znajte da vaša 2. kuća takođe obuhvata emocije koje posedujete, što sugeriše da mlad mesec takođe može biti u korelaciji sa emocionalnim napretkom u vašem romantičnom životu i bliskim prijateljstvima. Takođe je važno da budete pravilno plaćeni za svoj rad, ali to nikako nije jedino merilo uspeha, niti jedini put do ispunjene karijere.

  Iskoristite pun mesec u Vodoliji u utorak, 1. avgusta, da ostanete unutra i budete lenji koliko želite. Trenutno prolazite kroz promenu, bilo da menjate posao, napuštate vezu ili ulazite u novu. Pošto ova lunacija osvetljava vašu 8. kuću transformacije, verovatno ćete se osećati zamišljeno o ovom razvoju. Borite se protiv paranoje koju donosi pun mesec tako što ćete se prepustiti svim svojim omiljenim aktivnostima za dobro raspoloženje, bilo da uživate u seks igrački, gledate TV, dugo se kupate, jedete ukusne grickalice ili sve gore navedeno.

  Dok se u avgustu razvijaju mnogi Rakovi koji uživaju u romantičnim i seksualnim vezama, vaša prijateljstva ovog meseca zauzimaju prvo mesto i centar. Iako ovo ukazuje na zabavu i avanture, ovog meseca bi takođe mogli doći do promena u vašem društvenom krugu. Uran, pobunjenička planeta zodijaka, ide retrogradno u Biku i vašoj 11. kući prijateljstva u ponedeljak, 28. avgusta. Tokom narednih pet meseci, ovaj zaostali ples traži od svih početnih znakova da se oslobode toksičnih veza. Za vas, ovo znači da se oprostite od „prijatelja“ koji se ponašaju kao psihički vampiri, oduzimajući ti radost. Retrogradni Uran insistira na tome da posvetite vreme samo onima koji vas podižu. A, kada sreda, 30. avgust, donosi pun mesec u pesničkim Ribama, to je idealna noć za druženje sa tako pouzdanim drugovima. Zabavite se, obavezno izrazite zahvalnost svojim najboljim prijateljima i vidimo se u septembru.

  LAV

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893375234399.jpg

  Zahvaljujući punom Mesecu i pokretima od Juno, zvanog „asteroid posvećenosti“, prva polovina avgusta pojačava intimnost u vašim najbližim vezama. Spremni ste da pravite narukvice prijateljstva i pišete ljubavne pesme kako biste proslavili početak sezone Device, čak i ako to znači da se vaša završava, Lavovi. Sledećih nekoliko nedelja je sve o uživanju u ovozemaljskim zadovoljstvima, kao što je dremež mačaka. Ipak, Merkur nije jedina planeta koji ovog meseca ide retrogradno. U ponedeljak, 28. avgusta, inovativna planeta Uran počinje petomesečnu retrogradnost u Biku i vašoj 10. kući društvenog statusa. Tokom zaostalog plesa ove buntovne planete, mogući su potresi. Za vas to verovatno znači promenu u grupi prijatelja. Ali ne brinite, neće doći do toga da vas vaš najbolji prijatelj izda. Umesto toga, tokom ostatka 2023. godine, verovatno ćete postati bliži novim prijateljima. Samo zapamtite da svojim starima posvetite dovoljno pažnje.

  I dok avgust zahteva vreme za samovanje i avanture sa prijateljima, sreda, 30. avgust, donosi iskonski pun mesec u sanjivim Ribama i vašoj 8. kući seksa, smrti i transformacije daje zadatak da se osećate dobro. Zakažite noć sa svojim partnerom ili omiljenom seks igračkom ili slušajte svoje telo i dajte mu senzualnost koju traži. 

  Vi ste društveni znak. Vaši odnosi su ključni za vaše mentalno blagostanje. Takođe, imate reputaciju da volite reflektore, ali Lavovi su često pogrešno shvaćeni. Vi ste mačka i koliko god mačke vole reflektore (Sunce je vaše vladajuće planetarno telo, na kraju krajeva), potrebno vam je i vreme za samoću i dosta dremke. Zato iskoristite mlad mesec u svom znaku u sredu, 16. avgusta, da napravite planove sa sobom. Bez obzira da li uživate u masaži, vođenju dnevnika ili samo puno sna, učinite ovu nedelju sve o sebi. Kada sunce napusti vaš znak (Preživećete!) i uđe u Devicu u sredu, 23. avgusta, briga o sebi je vaš zadatak od zvezda. Opustite se tokom letnjih dana i nemojte se usuditi da budete lenji. Sledećih nekoliko nedelja je sve o uživanju u zemaljskim zadovoljstvima, od grickalica do seksualnih igračaka. Kao da vam treba još jedan izgovor, retrogradni Merkur počinje u sredu, 23. avgusta. Ovo dolazi sa uobičajenim manjim iritacijama: kašnjenja u putovanju, pogrešna komunikacija, pa čak i DM od bivših, ali to je potpuno izvodljivo sve dok nastavite da se ponašate prema sebi i drugima pošteno.

  DEVICA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893399431635.jpg

  Srećan solarni povratak, Device. Vaša sezona počinje ovog meseca. Nema veze što Merkur, vaša vladajuća planeta, ide retrogradno na isti datum kada Sunce uđe u vaš znak. Ozbiljno, vaš rođendanski zadatak je da se manje stresirate. Iako je važno da komunicirate o tome kako želite da ga provedete, dozvoljeno vam je da se prepustite vremenu koliko želite dok je sunce u vašem znaku. Zapamtite, koliko god da je važno da izađete i vidite prijatelje, vi ste pustinjak zodijaka i vaše je godišnje doba za introspekciju. Ne brinite, vaša sezona je sva u tome da vas slavi. Buntovni Uran takođe ide retrogradno u ponedeljak, 28. avgusta, gde će ostati do kraja januara 2023. Tokom narednih pet meseci, vaš zadatak je da razmislite kako zamišljate brigu o sebi i izdvojite vreme za samoću. Naravno, možda ćete voleti da gledate televiziju, uživate u kreativnom hobiju i dugo se kupate. Ipak, čak i zodijački iscelitelj može iskusiti krivicu koja proizilazi iz konstantne produktivnosti koju kapitalizam zahteva. Promena vašeg pogleda može potrajati i vežbati, ali najbolja noć za početak je tokom punog meseca u Ribama i vaše 7. kuće partnerstva u sredu, 30. avgusta. Pozovite partnera ili najbolju prijateljicu i recite dođite; ne radimo ništa. 

  Prošlog meseca, Venera, vladarka ljubavi i lepote, otišla je retrogradno. Kao rezultat toga, maženje sebe, bilo da uživate u složenim rutinama za negu kože, istražujete smelu šminku očiju, masaže ili samo spavate što je više moguće, vaš zadatak je da se osećate dobro. Ta tema se nastavlja kada utorak, 1. avgust, donese pun mesec u Vodoliji i vašoj 6. kući zdravlja. (Zapamtite, kada se pojavi vaša kuća zdravlja, to ne znači da ste u fizičkoj opasnosti, samo govorimo o dobrobiti). Svi misle da je pun mesec samo zabavljanje, ali oni takođe mogu ostaviti najbolje od nas da budu uznemireni. Venera je još uvek retrogradna i trajaće do septembra. Dakle, ako vam je potreban izgovor da pokvarite planove, recite da vam je vaš astrolog rekao da biste, između punog Meseca i retrogradne Venere, radije gledali TV i dugo se kupali umesto zabave.

  Međutim, pola lunarnog ciklusa kasnije, žudite za društvom. Tokom smelog mladog meseca Lava u sredu, 16. avgusta, izazovite sebe da probate nešto što nikada ranije niste radili sa svojom omiljenom osobom, kao što je najbolji prijatelj ili romantično putovanje. Dakle, bez obzira da li odlučite da se obučete za piknik, odete u zabavni park ili proverite nešto na vašoj listi seksualnih fantazija, vaša tema za novi mesec Lava je istraživanje. U sredu, 23. avgusta, vaša vladajuća planeta, glasnik Merkur, počinje jednu od svojih retrogradnosti. Ne brinite, već ste prošli kroz ovo. Samo dvaput proverite poruke- da li postoje greške u kucanju, ignorišite rođendanske poruke od toksičnih bivših i dozvolite sebi dodatno vreme za samoću (ako žudite za tim).

  VAGA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893410932156.jpg

  Avgust donosi sezonu Device, retrogradnog Merkura, retrogradnog Urana i podsetnik da ne zanemarujete svoja prijateljstva. Kao znak veze, poznato je da se Vage ističu u zabavljanju. Ako imate partnera, ovaj mesec vas podseća da vaše platonske veze čine osnovu na kojoj se grade sve zdrave romanse. Ako ste sama Vaga, to samo znači da avgust uključuje još više avantura. Kada počne sezona Device, verovatno ćete oscilirati između osećaja visoke produktivnosti i izuzetno pospanosti. Slušajte i verujte svom telu. Odmarajte se bez krivice kada vam to kaže intuicija. Ako se pobrinete da to uradite, proplovićete kroz oba retrograda koja počinju ovog meseca (kao i vašu vladajuću planetu, Venerin zaostali ples, koji traje do početka septembra). Ali Merkur nije jedina planeta koja ovog meseca počinje da igra unazad. U ponedeljak, 28. avgusta, nepredvidiva planeta Uran ide retrogradno u Biku, a vaša 8. kuća seksa, smrti i transformacije do januara 2024. Osma kuća je povezana sa Škorpijom, seksi gotičkim znakom koji scenu preobrazbe čini bolje od bilo koga. Retrogradni Uran govori o potresima i pozivima za buđenje. Možda ćete konačno shvatiti da neko (ili nešto, poput posla) u vašem životu nije vredan toga. Primamljivo je reći da će se ovo odnositi na vaš ljubavni život, ali to nije nužno slučaj. Realno, ovaj retrogradni Uran znači da ćete uživati u sjaju. Samo napred i započnite proces tako što ćete sebi priuštiti noć maženja, bilo da uživate u masaži, filmovima ili puno sna, kada sreda, 30. avgust, donese pun mesec u lenjim Ribama.

  Tokom sezone Device, verovatno ćete oscilirati od osećaja visoke produktivnosti do velike lenjosti. Sezona Device, vreme povezano sa uzbuđenjem vezanim za prvi dan u školi, ali nostalgija za letnjim danima, počinje u sredu, 23. avgusta. Važno je da nastavite da se umirujete i budete nežni prema sebi. Istog dana kada sunce uđe u Devicu, Merkur ide retrogradno, donoseći frustracije kao što su kašnjenje u putovanju i pogrešna komunikacija. Retrogradni Uran govori o potresima i pozivima za buđenje. Možda ćete konačno shvatiti da neko (ili nešto, poput posla) u vašem životu nije vredan toga. Primamljivo je reći da će se ovo odnositi na vaš ljubavni život, ali to nije nužno slučaj. Realno, ovaj retrogradni Uran znači da ćete uživati u sjaju. Samo napred i započnite proces tako što ćete sebi priuštiti noć maženja, bilo da uživate u masaži, filmovima ili puno sna, kada sreda, 30. avgust, donosi pun mesec u lenjim Ribama.

  Sredinom avgusta, vaš fokus se pomera sa sebe i na vaša prijateljstva. Juno, planetarno telo poznato kao ,,asteroid posvećenosti“, ulazi u Lava i vašu 11. kuću prijateljstva u utorak, 15. avgusta. Ovo je fantastična vest. To znači da će do kraja 2023. godine, u narednih pet meseci, vaša prijateljstva postati još vrednija. Počnite da slavite mlad mesec u društvenom Lavu u sredu, 16. avgusta. Ako ste Vaga koja ima romantičnog partnera, sada je pravo vreme da vas podsetimo da je imperativ da ne zanemarite svoje platonske veze. Ne samo da su vaša prijateljstva dragocena sama po sebi, već je nerealno očekivati da jedna osoba ispuni sve vaše potrebe. Ali, iskreno, nemate mnogo o čemu da brinete tokom ovog retrogradnog Merkura. Mars, agresivna planeta koja se često povezuje sa borbom, ulazi u vaš znak, Vagu, u nedelju, 27. avgusta. Pošto ste vi znak pravde i ravnoteže, kada je Mars u Vagi, u stanju ste da umirite većinu svađa. Međutim, loša strana ovoga je što ljudi mogu tražiti vašu pomoć u rešavanju sukoba više nego obično.

  ŠKORPIJA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893421856405.jpg

  Može biti teško približiti vam se, Škorpije, ali kada neko to učini, shvati da niste strašni. Zahvaljujući Juno, „asteroidu posvećenosti“, neko novi vidi tu vašu stranu, bilo da se radi o zbližavanju sa prijateljem ili o romantičnoj vezi koja nastavlja da napreduje. Kada sunce uđe u Devicu, a vi ste pogođeni produktivnim naletom energije, obavezno iskoristite nešto od toga da se posvetite svojim prijateljima. Čuvali su vam leđa toliko puta. Prošlog meseca, pun Mesec je video da ste postigli dogovor oko kuće, bilo da se radi o cimeru ili situaciji da radite od kuće. Kad smo već kod punog meseca, avgust počinje sa jednim u utorak, 1. avgusta, u Vodoliji i vašoj 4. kući doma i porodice. Do sada ste verovatno čuli da su puni Meseci iskonska vremena poznata po tome što izazivaju neočekivane veze i nepotrebne svađe. Kao rezultat toga, astrolozi često savetuju ljudima da lako postupaju tokom njih. Međutim, to ne znači da morate biti sami. Ova lunacija vidi da žudite za društvom. Zato se odlučite za veče igre ili gledajte film kod kuće da biste uživali u noći koja je zabavna, ali bez drame.

  Sreda, 30. avgust, donosi pun mesec u Ribama i vašu 5. kuću zadovoljstva. To znači da bi trebalo da se nađete sa svojim partnerom, stavite telefon na nečujno, utonete u dugu kupku i bukvalno radite sve što čini da se osećate najbolje. Uživajte!

  Postoji još jedan astrološki razlog (kao i još jedan retrogradan) za davanje prioriteta partnerstvima, bilo da su prijatelji ili ljubavnici u pitanju, pa čak i profesionalni odnosi. U ponedeljak, 28. avgusta, Uran ide retrogradno u Biku i vašoj 7. kući partnerstva. Uran je pobunjenička planeta divlje dece zodijaka. Mrzi status kvo i voli da proziva ljude. Ako je bilo koja veza u vašem životu bila pomalo nejasna, a još uvek pokušavate da shvatite zašto, saznaćete u narednih pet meseci. Do trenutka kada Uran krene direktno krajem januara 2024. godine, trenutni glavni igrač u vašem životu će verovatno biti po strani. 

  STRELAC

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893433230498.jpg

  Nekako je kliše reći da je sezona Device povezana sa produktivnošću i životnim dostignućima, ali ove godine dokazujete da je ta glasina istinita, Strelčevi. Dobro je što vaš vatreni znak voli pažnju jer zvezde ukazuju da ste postigli nešto vredno slavlja ovog meseca. I Merkur i Uran ovog meseca idu retrogradno, a najveća pretnja vašem ličnom životu je vaš strah od posvećenosti. Sunce ulazi u Devicu i osvetljava 10. kuću društvenog statusa. Dakle, podsetite se da možete da se istaknete u svemu što vam padne na pamet, jer narednih nekoliko nedelja dobre su za napredak u svim oblastima vašeg života. Sezona Device je povezana sa užurbanim poslom, ali vaša tema su slava i svetlost, Strelčevi.

  Prošlog meseca, Venera je započela svoj nazadni ples. Kao vladar lepote, trajne promene izgleda mogu biti obeshrabrene tokom retrogradne Venere, ali luksuzna briga o sebi je važnija nego ikad. Naravno, vi ste jedini znak koji je prikazan kako rukuje oružjem, tako da, ako vam je samo potreban pirsing i potreban vam je sada, uradite to! Retrogradna Venera ne znači kraj glamura, ali znači usporavanje i dodavanje pažnje rutinama nege o sebi. Stavite ovaj savet na test kada utorak, 1. avgust, donese pun mesec u Vodoliji. Šale na stranu o tome da ste jedini znak za nošenje oružja, ova lunacija može učiniti sve podložnim tračevima i sitnim razmiricama. Odlučite se da se opustite kod kuće ili priuštite sebi spa tretman ili masku za lice kod kuće.

  Mars, planeta seksa ili borbe, ulazi u Vagu, znak odnosa ali i pravde, u vašu 11. kuću prijateljstva u nedelju, 27. avgusta. Možda ćete morati da rešite nesporazum sa prijateljem. Možda ste uživali previše vina za vreme mladog meseca sa svojim najboljim prijateljem i upali u glupu svađu. Samo napred,  budite veća osoba i izvinite se (čak i ako ste tvrdoglavi i mislite da je to na njima). Sve dok se samoumirujete kroz tehnike opuštanja, zahvaljujući balansirajućem uticaju Vage, bićete u stanju da ugasite sve potrese. Kada Venera krene direktno, u nedelju, 3. septembra, slobodno napravite sve drastične promene lepote koje želite, kao što je trajna tetovaža ili plastična operacija. Ali samo napred i započnite svoje wellness putovanje tako što ćete se pobrinuti da se lepo naspavate u sredu, 30. avgusta. Ovaj datum donosi pun Mesec u letargičnim Ribama i vašu 4. kuću kuće i porodice, tako da vas krevet sanjivo mami.

  JARAC

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893442146603.jpg

  Sezona Devica, to doba godine koje daje atmosferu povratka u školu, počinje u sredu, 23. avgusta. Jarčevi imaju tendenciju da obožavaju ovo doba godine, jer je i produktivno i praktično. Tokom sezone Device, možete da budete direktni i da prozivate svakoga ko vam se obraća pasivno-agresivno. Imajte na umu da tog istog datuma, u sredu, 23. avgusta, Merkur ide retrogradno, što može učiniti razgovore zamršenijim. Pokušajte da ne započnete velike svađe. Retrogradni Merkur nas sve nervira, što olakšava osećaj da je svet na ivici.

  Ali Merkur nije jedina planeta koja nas vodi u nazadni valcer preko neba. Uran je retrogradan u Biku i vašoj 5. kući zadovoljstva pet meseci počevši od ponedeljka, 28. avgusta. Pobunjenik zodijaka, retrogradni Uran, može ukazati na neočekivane promene i pomake. Možda ćete otkriti latentnu prelomnost i integrisati je u svoj život ili pronaći novi put kreativnosti. Šta god da je, sigurno će biti zabavno, Jarčevi. Konačno, mesec počinje da se zatvara u sredu, 30. avgusta, sa punim mesecom u sanjivim Ribama. Ovo je veče da počastite sebe, prijatelja ili ljubavnika, uživajući u restoranu u kome nikada niste bili ili odlučivanjem da prekršite pravila i izađete. 

  Za razliku od drugih, Jarčevi, vi se ne plašite obaveza. Vi napredujete u bezbednosti. Ne brinite, svi znaju za vašu đavolsku stranu. I vi sigurno znate kako da se dobro provedete. Ali kada se romanse produbljuju tokom avgusta, ne plašite se da uživate u pojačanoj intimnosti. Prošlog meseca, zahvaljujući retrogradnom Hironu, videli ste promene u svom kućnom životu. Ovo može biti jednostavno kao preuređenje ili ukazivanje na značajniji razvoj, kao što je useljenje kod partnera. Dakle, kada utorak, 1. avgust, donese pun Mesec u Vodoliji, izbegavajte svaku potencijalnu dramu i uživajte kod kuće u svom životnom prostoru. Pozovite neke prijatelje, skuvajte večeru (ili se odlučite za dostavu) i uživajte u društvenim igrama.

  VODOLIJA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1690893455405857.jpg

  Avgust je jedan specijalan mesec, Vodolije. Otvara se dramatičnim punim mesecom u vašem znaku, što može ostaviti ljude na ivici. Ovaj mesec se uglavnom odnosi na produbljivanje veze, pa budite posebno oprezni oko svojih reči tokom intimnih razgovora, jer Merkur ide retrogradno. I vaša vladajuća planeta, Uran, čvrsto traži od vas da radite na svojim granicama tokom petomesečne retrogradnosti.

  Vaša vladajuća planeta, buntovni Uran, ide retrogradno u Biku i vašoj 4. kući doma i porodice u ponedeljak, 28. avgusta. Tokom ovog plesa unazad, koji će trajati otprilike pet meseci, poželećete da prekršite neka pravila ili, tačnije, da postavite granice. Mnoge Vodolije će se verovatno zalagati za rad od kuće tokom ovog perioda. Ako se takva potreba ne odnosi na vas, retrogradni Uran će vas verovatno videti kako preuređujete ili se čak useljavate u novi dom. Kada je prošlog meseca Venera, vladarka lepote, otišla u retrogradnost, zvezde su vas ohrabrile da se što više volite. Osloniti se na rituale za negu kože i dovoljno sna, što je najbolji način da preživite retrogradnu Veneru. Zapamtite ovo kada utorak, 1. avgust, donese pun mesec u vašem znaku Vodolije. Ova moćna lunacija, koja otvara mesec, može ostaviti ljude na ivici i izazvati glupe svađe u grupi prijatelja, pa je najbolje provesti u opuštanju kod kuće.

  Vaše romantične veze ili najvažnija prijateljstva, zauzimaju prvo mesto i centar kada Juno, „asteroid posvećenosti,“ uđe u Lava i vašu 7. kuću partnerstva u utorak, 15. avgusta. Ako trenutno dejtujete i nadate se da će se vaša veza produbiti, zvezde su na vašoj strani. Ako dajete prioritet drugim odnosima, ovaj tranzit bi takođe mogao da dovede do porasta intimnosti sa prijateljem. Kada sreda, 16. avgusta, donese mlad mesec u Lavu i vašoj 7. kući partnerstva, dogodi se nešto, manje ili veće, što vas približava najvažnijoj osobi u vašem životu. Ne možete biti srećniji zbog toga, pa obavezno proslavite. Samo imajte na umu da retrogradni Merkur počinje u sredu, 23. avgusta, istog dana kada počinje sezona Device. Prošli ste kroz dovoljno ovih dosadnih plesova unazad da nema potrebe za brigom. Samo budite jasni i koncizni u svojim razgovorima kako biste izbegli pogrešnu komunikaciju, dok se vaši odnosi transformišu.

  RIBE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/169089346679365.jpg

  Sreda, 16. avgust, donosi mlad mesec u Lavu i vašu 6. kuću zdravlja. Zapamtite, kada astrolozi pominju vašu kuću zdravlja, to nije da bi vas naterali da brinete da ćete se razboleti, već da vam usmere pravac delovanja ka zdravlju. Cela vaša letnja tema je briga o sebi, što je posebno istinito u avgustu. U sredu, 23. avgusta, počinje sezona Devica. Uticaj Device vas dovodi u produktivno raspoloženje, što je odlično za obavljanje poslovaa. Međutim, i u sredu, 23. avgusta, Merkur ide retrogradno, donoseći kašnjenja putovanja i nezgodne greške u kucanju. Što više slušate svoju intuiciju i odmarate se kada vam telo to kaže, bolje je.

  Tokom jula, Venera, vladar ljubavi, obilja i lepote, otišla je retrogradno, tražeći od svih zvezdanih znakova da se posvete brizi o sebi. Kao što možda već znate, vi ste poslednji znak zodijaka, Ribe, i, kao rezultat toga, poznat po svojoj mudrosti. Obavezno verujte svojoj intuiciji kada utorak, 1. avgust, donese pun mesec u Vodoliji i vašoj 12. kući nesvesnog. Ovih dana, lako je reći sebi da preterujemo sa svojim instinktima. Međutim, ako vam stomak kaže da otkažete sastanak, slušajte.

  Za one koji trenutno dejtujete, pripremite se za seks koji uništava ego kada agresivna planeta Mars uđe u Vagu orijentisanu na odnose i vašu 8. kuću seksa, smrti i transformacije u nedelju, 27. avgusta. Ovaj tranzit čini čak ključno vođenje ljubavi, kada ćete se osećati kao a ste imali najbolji seks u životu. Kada Uran, buntovnik zodijaka, krene retrogradno na pet meseci počevši od ponedeljka, 28. avgusta, očekujte neočekivano. Ova retrogradnost vidi da se promena dešava naizgled iz vedra neba, pa čak i ako vas obori s nogu, to vas upućuje u pravom smeru. Međutim, doći će do novih ponuda za posao, neočekivanih napada kreativne energije i, da, zaljubljivanja kada to najmanje očekujete. Konačno, avgust se završava punim mesecom u vašem znaku, Ribama, u sredu, 30. avgusta. Zvezde kažu da je ovo moćna noć da dobijete ono što želite. Iskoristiti svoju intuiciju i provedite pun Mesec u Ribama tačno onako kako želite. Vidimo se u septembru.

  Saznaj više:
  Povezani članci: