BURO. Nedeljni horoskop za jul- 17. – 24.

  12.07.2023.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_OG.jpg

  Poslednja nedelja sezone Raka počinje trigonom između Sunca i Merkura u Raku i Neptuna u Ribama 17 jula, kada imamo i Mlad mesec. Odličan trenutak da lansirate svoje projekte, ideje i planove od poslednjeg punog meseca. Vodeni trigoni često podrazumevaju i emocionalne vodopade, ali zvezde nisu u potpunosti odgovorne za to ko plače, a ko ne. Emocije putuju na mnogo različitih talasa: one reprogramiraju naš nervni sistem, rezonuju kroz naše kreativne radove i zadržavaju se u našim zajedničkim prostorima. Venera se uliva u znak Raka 17.jula-Intenzivan tranzit koji nas navodi da procenimo svoje prioritete, posebno u kreativnim odnosima. Venera u Raku nas podseća da su emocije često više od senzacija, one su sećanja i iz tog razloga emocionalne informacije zaslužuju emocionalno poštovanje.

  OVAN & PODZNAK OVAN :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519716400825.jpg

  Karijera: Budući da se Sunce zadržava u Raku veći deo nedelje, a Venera se probija ispod izazovnih zvezda, verovatno će vas kvadrat ili dva uhvatiti između rasuđivanja raciom ili intuicijom.  Konflikti, unutrašnji ili spoljašnji, nisu loša vest. Oni, ako im se dobro pristupi, mogu dovesti do nijansiranog razmišljanja i pristupa sa više informacija na radnom mestu. Naravno, sukobu koji pogađa blizu kuće karijere može biti neophodno da se posebno pristupi pažljivo. Ponekad intenzitet određenih reči može da pomrači njihovu nameru, kao što je bog komunikacije Merkur koji kruži previše blizu Sunca, pa to naglašava ton i značaj konteksta koji koristimo, zato nemojte biti verbalno oštri ili nepromišljeni. 

  Zdravlje: Hiron u Ovnu postaje retrogradan 19. jula. Vreme je da ponovo procenite rane koje ste zalili, da ispitate šta je zaraslo i šta još treba. A ako ste sami sebi dali obećanja, obećanja koja se stalno gube u procesu, dozvolite sebi da prihvatite da su neka od tih obećanja bila prekršena. Iscelite svoje unutrašnje dete ili tinejdžera, uradite nešto što ste oduvek želeli, a mislili ste da niste dostojni radosti tog iskustva. Ovo je takođe veoma povoljno ako imate emocionalne boli, da stavite svoju sreću i autonomiju na prvo mesto.

  Ljubav: Sa vedrije strane – Planeta lepote i srodstva seli se u vašu kućnu zonu u nedelju, pa razmislite o gostovanju, ostanku sa ljubavnikom ili pokušaju da uradite nešto unapred. Vaš dom bi mogao da se uredi  sa nežnom brigom pune ljubavi, a možda biste i vi! Niste vešti sa četkom? Predajte ga profesionalnom slikaru, dekorateru, talentovanom prijatelju ili članu porodice. Do kraja nedelje, sunce prelazi u Lava, što je od koristi vašem znaku. Liderstvo je neizbežno dok su vaši talenti izloženi. Zabavite se, idite na sastanak ili vežbajte talenat dok ne budete savršeni. Ovo je mesec performansa za vas. Budite ponosni!

  BIK & PODZNAK BIK :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519749749053.jpg

  Karijera: Venerin ulazak u Raka 17. signalizira povratak svakodnevnom ritualu za vas. U Raku, vaša vladajuća planeta je osetljiva na emocionalnu atmosferu i usklađena sa vibracijama univerzuma. Ako postoji poruka koju ste čekali, ona je prima. U međuvremenu, Mars se stabilno kreće ispod vaših zvezda, puneći vas osećajem fokusa i svrhe. Naravno, znate da nijedan plan nije siguran i da dobijanje onoga što želite možda vam na kraju neće dati zadovoljan um koji tražite. Možete da uradite sve prave stvari i da se i dalje osećate pogrešno. Ove istine nemaju za cilj da vas odvrate, već da vas podsete da je proces poenta i zadovoljstvo. Proces je transcendencija. Ono što proizlazi iz ovog vremena u velikoj meri zavisi od toga čemu dajete prioritet – čemu dajete vrednost – ali da budete sigurni, ako to pozovete onda će doći.

  Zdravlje: Jul će verovatno biti vreme introspekcije i ličnog rasta za vas. Možda ćete biti primorani da provedete neke mirne trenutke sa sobom, preispitajući svoje prioritete i postavljajući nove ciljeve. Ova faza samosvesti može biti veoma korisna za lični razvoj i bolje razumevanje sopstvenih potreba. Takođe, odlično je vreme da preuzmete sve zdravstvene aktivnosti ili navike koje ste planirali da uključite u svoju rutinu. Sve dok ste dobro hidrirani, vaše zdravlje bi trebalo da ostane stabilno.  Imaćete problema da se koncentrišete možda usled jake emocionalne veze. Osećali ste se nemoćno i iscrpljeno jer vam se neko poigravao glavom. Određivanje prioriteta je nešto na šta ćete morati da se fokusirate ako ne želite da izazovete kašnjenja na poslu. Biće prilike i svežih ideja za vas. Imaćete stabilnost u domu. Razgovarajte sa svojim prijateljima o tome šta vas uznemirava.

  LJubav:  Neka bude lagano i lično sa komšijama i podelite osmeh sa lokalnim službenicima da biste ulepšali njihov i vaš dan. Odnosi sa braćom i sestrama su od koristi, pa nazovite ili nadoknadite nešto prijatno, poput obroka ili deserta, kupovine ili čak ponovne posete mestu koje vas sve podseća na lepe uspomene iz detinjstva. Kasnije tokom nedelje, sunce osvetljava vašu domaću sferu, čineći vas domaćinom sa najviše ljubavi. Vreme je da primenite luksuz u domu i uradite sve sa stilom i velikim gestom. U vezama vlada velika posvećenost ili zajedničko useljenje. Sami bi trebalo što više da se kreću u velikim skupovima i izlaze.

  BLIZANCI & PODZNAK BLIZANCI :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519766250119.jpg

  Karijera: Kada vama vlada Merkur, brzi glasnik bogova, sigurno ćete ostati zauzeti. Ali zauzetost može potpuno poprimiti drugačiji tenor kada je Merkur, vaš vladalac povezan sa Neptunom i u toku sezone raka emocije mute razum. Ova nedelja počinje trigonom između Merkura i Neptuna, aspekta koji bi mogao emocionalno da utiče na nešto na čemu ste radili neko vreme. Ali Merkur je toliko blizu Suncu da osećanja mogu doći lakše do izražaja nego činjenice i zamagliti vaše rasuđivanje – nešto što treba imati na umu kada se osećate pod pritiskom da donosite odluke pre nego što budete spremni. Naravno, malo stvari izazivaju veće emocije od novca, što je istina koju opozicija između Merkura i Plutona nema problema da napravi. Dajte sve od sebe da steknete perspektivu pre nego što krenete, Blizanci. Ili barem dajte sebi vremena do kraja nedelje, a šanse budu položene u vašu korist. Ovaj mesec bi mogao doneti dodatni novac i dovesti do potrošnje, pa proverite svoj budžet pre nego što odlučite koliko ćete morati da sklonite. Za najbolji ishod u svakom slučaju, ponovo razmotrite svoje vrednosti i usredsredite ih kada donosite odluke. Da li je vaša opcija u skladu sa vašim vrednostima ili se malo ili mnogo zaluta? Vrednosti su veliki deo vašeg kompasa, tako da se isplati uzeti u obzir njih, posebno u pogledu resursa. U petak je vaša lokalna zona veza i učenja u centru pažnje za sledeći mesec, pa da, uradite taj kratki kurs, družite se i budite viđeni. Ovaj položaj osvetljava vaš znak, tako da će vam izlazak i razmena vesti dati energiju.

  Zdravlje: U međuvremenu, uronjeni ste u proces neučenja, oslobađanja i transformacije – poput jednogodišnjeg duhovnog povlačenja. To će zahtevati unutrašnji rad koji vas može rastegnuti na nova mesta. Takođe će zahtevati strpljenje, nešto po čemu Blizanci nisu poznati. Niko ne voli da igra igru čekanja, a najmanje vi! Ukrotite želju da kontrolišete dnevni red ili iznudite ishod. Samo ćete trošiti svoju energiju. Zaokružujete 12-godišnje poglavlje svog života u pripremi za Jupiterov ulazak u vaš znak sledećeg maja. Od sada do tada, možda ćete otpustiti neke od „stubova“ koji su vas definisali, možda tugujući ili se pomirite sa stvarima koje nisu ispale onako kako ste se nadali. Bićete izazvani da verujete da univerzum ima nešto bolje za vas, čak i ako to još ne možete da vidite!

  Ljubav: Umesto da žurite sa drastičnim merama, preporučljivo je da budete strpljivi i da iskoristite moć vaših odnosa da napredujete ka svojim ciljevima. Umesto da udarite u metaforički zid ili potpuno odustanete, preporučuje se da se upustite i sarađujete sa ljudima. Povežite se sa svojim prijateljima i negujte značajne veze. Aktivnim uranjanjem u društvene interakcije, otkrićete da vaše misli postaju jasnije i da se održiva rešenja prirodno pojavljuju u pogodnom trenutku. Skrećemo našu pažnju na stvari srca, uspeh vašeg ljubavnog života zavisi od vaše sposobnosti da se krećete unutar granica koje postavlja 11. polje, polje društva i poznanika,  posebno sa Marsom koji boravi u Devici. Ključno je da poštujete i pridržavate se ovih uslova, jer oni predstavljaju ključ za harmonična romantična iskustva. Poštovanjem ovih ograničenja, planete u Lavu daju vam mesec ispunjen intenzivnim emocijama i izuzetnim izjavama ljubavi. Prigrlite strast koja vas čeka, ali učinite to u okviru sa postavljenim nebeskim poravnanjem.

  RAK & PODZNAK RAK :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519784292464.jpg

  Karijera: Tokom ovog Merkurovog tranzita, vaše moći analize će biti u retkim oblicima, i možda ćete težiti ljudima koji su pametni u svojim investicijama i čak vas mogu pozvati u jednu od svojih poslovnih prilika. Ali nemojte prihvatiti prvu privlačnu ponudu koju čujete. Slušajte detalje, pročitajte sitna slova—i nemojte se izvinjavati zbog svog uvida. Mnogo je bolje znati kuda idete nego završiti negde za koje niste bili spremni. Ove nedelje, posebno, efikasna komunikacija će zahtevati napor. Možda ćete morati da slušate pažljivije nego što imate strpljenja, ili da se objasnite više puta, ali verujte da će svaki trud koji uložite u razumevanje ljudi u svom životu – i, što je isto tako važno, da im pomognete da vas razumeju – biti nagrađen. Alternativno, ako ste rukovodilac – može biti da ćete videti radnika od poverenja kako najavljuje odlazak. Obično bih rekla da će ovo doći u lošem trenutku, ali nikada nije dobro vreme da se vidi kako vredan zaposleni odlazi. To znači da ćete morati da odvojite vreme da intervjuišete druge, a zatim da obučite novu osobu, što je iscrpljujući proces. Naravno, moguće je da zaposleni nije dobro radio, a vaša odluka bi bila da tražite od osobe da ode. (Raku nikada nije lako otpustiti nekoga, pa ako stvari budu ovako funkcionisale, mogli biste da osetite stres.)

  Zdravlje: Ove nedelje se predlaže jačanje imunog sistema. Prvo i najvažnije, smanjite unos nezdrave hrane i povećajte unos svežeg povrća i voća sa visokim sadržajem vlakana. Pijte puno vode i izbegavajte opekotine od sunca tokom špice sezone. Ako je ikako moguće, zvezde savetuju Rakove da se opskrbe lekovima protiv prehlade tokom cele godine. Celo leto je za zaposlene žene najbolje da borave u mirnoj i opuštenoj atmosferi. Bliže jeseni, predstavnici znaka treba da izbegavaju promaju i večernju hladnoću. Stanovnici vodenih znakova koji treba da izgube više od 2-3 kilograma treba da se konsultuju sa nutricionistom. Preostale žene će najverovatnije moći da pomognu nizom kućnih vežbi i niskokaloričnom ishranom. Lepši pol može imati problema sa kožom. Ključna stvar je ovde hidratacija. 

  LJubav:  Rakovi, svi znaju da ste dobri u držanju: držanju emocija, držanju prostora, držanju vode. Ali ako je zadržavanje informacija (umesto da delujete na njih) počelo da se oseća kao da zadržava tok univerzuma, onda je možda vreme da oslobodite svoj stisak i prestanete da čekate drugi znak kada je prvi bio dovoljno dobar. Upamtite, za rast je potrebna hrabrost, a hrabrost zahteva malo samopouzdanja i gomilu ranjivosti. Uživajte u poslednjih nekoliko dana sezone Raka pre nego što sunce pređe u Lava u petak. Možda proslavite tokom vikenda uz veliko kuvanje na otvorenom ili uživate na otvorenom, udobnom prostoru. Stvarate uspomene za sutra, pa dajte sebi nešto dirljivo na šta ćete se osvrnuti. Ali čekajte, ima još! Vaše godišnje doba ima više soka dok Venera, planeta ljubavi i lepote, prelazi u vaš znak u nedelju. Povezuje se sa lakoćom i ljubavlju prema vezi, možda u susretu sa nekim posebnim, ili izgradnji veza kroz brigu i deljenje. Imate sreće u ljubavi i prijateljstvu do jedanaestog avgusta, pa izađite i družite se.

  LAV & PODZNAK LAV :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519800938932.jpg

  Karijera: Lavovi imaju reputaciju da privlače pažnju, da se ponašaju kao da se Sunce okreće oko njih. Iako je istina da samo Sunce posvećuje posebnu pažnju Lavovima, mnogima od vas možda će biti gorko-slatko očekivanje / početak / trajanje sezone Lava. Poslednji dani Sunca u Raku sigurno izazivaju emocije, talase koji retko imaju precizan izvor. Neki od ovih talasa mogu vas ispuniti obnovljenim osećajem svrhe, posebno nakon što Sunce u Raku napravi trigon sa Neptunom u Ribama 17., dok vas drugi mogu preplaviti tugom ili strahom. Dana 19. jula, Iako je možda primamljivo da svoju energiju usmerite ka seciranju onoga što osećate, vredi napomenuti da intelektualizacija nije nužno angažovanje. Talasima retko treba razlog ili lek, dovoljno je da osetite kako dolaze i da osetite kako odlaze. Srećan rođendan, Lavovi. Držite glavu visoko; Nosite solarnu krunu ovog meseca. Zaokružujući kraj poslovne nedelje, sunce prelazi u vaš znak, prateći Merkur, planetu komunikacije. Vaša sposobnost da izrazite svoje najbolje ja je na vrhuncu svih vremena, posebno za one rane Lavove. Iskoristite vikend na najbolji način uz malu solarnu proslavu života, dajući zahvalnost za sve što volite, poštujete i odajte čast onima koji utiču na vaš život. Energija ide tamo gde um i srce teku, tako da pozivate više dok dajete zahvalnost. Držite pažnju čvrsto usmerenu ka onome što vas osvetljava.

  Zdravlje: Ove nedelje treba da obratite posebnu pažnju na ishranu jer ste skloni lakom debljanju. Pokušajte da izbegavate nezdravu hranu što je više moguće za opšte dobro zdravlje. Deca će biti raspoložena i dobiće olakšanje od svih zdravstvenih problema koji su ih mučili.  Zdravstveni horoskop za ženu Lava tokom leta snažno savetuje lepši pol da ne zanemaruje odmor. Lav će se boriti da efikasno radi osim ako ne napravi pauzu i ne promeni okruženje. Osim toga, horoskop za 2023. godinu sugeriše da žene koriste mirnoću na poslu za rešavanje zdravstvenih problema. Pre svega, ovo je lekarski pregled i, ako je potrebno, lečenje hroničnih bolesti. Leto je takođe odlično vreme za operaciju. Zvezde obećavaju da će se Lav brzo oporaviti nakon što ga obuzdaju.

  Ljubav: Sezona Lava počinje 22. jula, što znači da je zvanično vreme za zabavu! Sunce je vaša vladajuća planeta, tako da će sijati u vašem znaku osvetliti vaše nivoe samopouzdanja i izložiti vaš lični brend da ga svet vidi. Vaše prisustvo je moćno! Međutim, retrogradna Venera počinje u vašem znaku istog dana, što bi moglo da podstakne potpunu preispitivanje vaših vrednosti, ljubavnog života, pa čak i vašeg izgleda. Dozvolite vašim ukusima, stilovima i željama da promene formu tokom narednih nedelja, ali izbegavajte da pravite velike promene u svom izgledu. Kozmetički tretmani tokom retrogradne Venere ne idu uvek po planu! Ako pokušavate da nekome date neki pokazatelj koliko vam znači, onda iskoristite trenutnu astralnu energiju da mu pošaljete savršenu romantičnu poruku. Možete čak napisati ljubavnu pesmu ako se osećate dovoljno inspirisanim da to učinite. Svaki poklon koji odaje iskrenost vaših osećanja će ih duboko dirnuti i učiniti ih svesnim koliko vam je stalo.

  DEVICA & PODZNAK DEVICA :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519821854555.jpg

  Karijera: Nije vaš stil da dajete naređenja ili kradete reflektore druge osobe, a opet sa magnetnim Marsom u vašem znaku, privući ćete poglede jednostavnim otvaranjem usta. Ako imate poruku, prezentaciju ili veliko otkriće, nemojte sebe ubeđivati da je spontanost bolja od dobro osmišljenih tačaka razgovora. Ako dobijate gomilu pozitivnih povratnih informacija, moguće je da je za vašu zadivljujuću dinamiku potrebna – i zaslužuje! – veća platforma. Ne plašite se frazama kao što su „zakoračite na svetsku scenu“. Od mesta gde ćete stajati, nije toliko drugačije. (Samo nemojte zamišljati milionsku publiku — barem ne u početku.) Da ste imali priliku da održite motivacioni govor ili TED talks, o čemu biste želeli da razgovarate? Niko ne kaže da MORAŠ, ali to je zanimljiva vežba u otkrivanju sopstvenih dubina i profesionalnih prezentacija.

  Zdravlje: Vežbajte posle posla kako bi vaše telo bilo zaista spremno za dubinu maženja kojoj ćete ga izložiti. Imajte pri ruci laganu hranu za uživanje dok provodite veče u svom privatnom spa centru. Zapalite sveće, napravite toplu kupku ili tuš. Ulje magnolije bi bilo savršen dodir za fizičko i psihičko čišćenje. Ove nedelje predlažem da obavite lekarski pregled i da vodite računa o sebi za to vreme. Device koje imaju problema sa kožom treba da posete kozmetičara. Možda će biti potrebno da zamenite svoje proizvode za negu tela. Zvezde upozoravaju na kupovinu sumnjivih kozmetičkih proizvoda, posebno dok ste na odmoru u inostranstvu. Žene su u opasnosti od dobijanja alergija, kao i od infekcije mikroorganizmima. Device koje duže vreme koriste gel-lakove treba da daju noktima „odmor” i da vode računa o svom zdravlju.

  Ljubav:  Dok vas malo ega može odvesti tamo gde treba da idete, narušen ego ima tendenciju da vas odnese. Nastavite sa dobrim provodom, Device. Venera, društvena planeta, prelazi u vašu najdruštveniji sferu u nedelju. Novi kontakti, stari prijatelji i sve između ima vašu kosmičku pozivnicu, pa prihvatite pozive, pošaljite ih. Takođe, održavajte ih povezanim i ličnim. Vršnjaci i grupe koje dele interese su odlično mesto za početak dok pronađete svoju proširenu porodicu ili uspostavite odnose sa onima koje ste nedavno upoznali. Ako ste spremni da se družite, razmislite o času kuvanja; upoznajte se, a zatim jedite zajedno na kraju. Od petka, sunce koje osvetljava vašu zonu odmora, sna i snova znači da odvojite solidno vreme i dobijete dovoljno odmora da biste napunili rezervoar. Oni u vezama planiraju put ili zajednički život.

  VAGA & PODZNAK VAGA :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519864159213.jpg

  Karijera: Za sada, držite se mirno i držite tvrđavu; dajte gas svojoj intuiciji, dodajte svoju kompetenciju.Vaša vladajuća planeta Venera prelazi u zonu vaše karijere u nedelju, tako da je odlično vreme za umrežavanje i ažuriranje javnih profila; Razmislite o stilu, boji, fontu. Možete uspostaviti poseban kontakt i jednostavno uživati u relacijskoj strani biti u očima javnosti, predstavljajući sebe kroz svoj posao i upoznavanje ljudi. Sunce, međutim, prelazi u vašu društvenu zonu, osvetljava grupe, prijatelje i veće mreže posebnih interesa. Uz planetu komunikacije, očekujte da ćete više izlaziti, žurke, pozivnice i možda kasno plesanje. Preuzmite vođstvo i organizujte ili čak predvodite događaj, mali ili veliki, sve dok osećate strast prema njemu.

  Zdravlje: Najverovatnije ćete danas imati nalet uspomena ili flešbekova. Srećne uspomene mogu biti signali ili sugestije vaše duše da ponovite nešto u svom životu. Ako ste pre nekoliko godina bili u odličnoj formi, to je očito znak da radite na tom fizičkom stanju od danas. Ako se iznenada setite vremena kada ste shvatili da većina povrća zapravo nije odvratna, ispostaviće se da ga nikada niste pravilno pripremili, savršeno je veče da iskopate recept za te male nutritivne bombe i poslužite ih za večeru! Osetljive dame ovog leta će biti zahvaćene vrtlogom emocija. Zdravstveni horoskop sugeriše da ne potiskujete svoje želje. Promene u izgledu, kao što su frizura, boja kose i šminka, imaju potencijal da budu veoma uspešne, ali ne tokom retrogradne Venere. Vagama sa problematičnom kožom se savetuje da odu kod kozmetičara i promene proizvode za negu kože. Tradicionalni narodni recepti mogu biti najefikasniji. Odmor pored vode će pomoći u obnavljanju ravnoteže.

  Ljubav: Sa vašim planetarnim vladarom, Venerom, koja je trenutno u Lavu, Merkurov ulazak u kraljevski vatreni znak 10. jula pojačaće želju za povezivanjem sa prijateljima. Možda ćete čak odlučiti da podignete vezu na novi nivo ove nedelje. Upozorenje je da ćete želeti da to držite u tajnosti jer Mars ima romansu kroz vaš sektor tajnih odnosa dok se ne osećate prijatno da to objavite svetu. Uradite ono što je najbolje za vas i ono što vam se čini ispravnim. Samo vi možete da procenite svoje emocije i iskrena osećanja. 

  ŠKORPIJA & PODZNAK ŠKORPIJA :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519881331546.jpg

  Karijera: Mars, vaša vladajuća planeta, kreće se kroz Bika, pozivajući vas da razmislite o ulozi koju vaši odnosi igraju u vašim postupcima i ponašanju. Dok se borite da ažurirate stare rutine i preraspodelite svoju energiju, možda ćete otkriti da stare navike mogu da opstanu. Iako može biti primamljivo odreći se nedostataka i jednostavno se posvetiti svakom danu kako bi se osiguralo da sutra bude drugačije, to možda nije najbolja primena vaše snage volje niti najefikasnija. Vi, više od većine, znate da je u posmatranju velika moć. Zodijački detektive, imate beskrajno strpljenje za otkrivanje misterija drugih ljudi. Šta ako biste sebi ponudili nešto od tog strpljivog svedočenja? Koje tajne kriju vaše male svakodnevne borbe? Čije potrage predstavljaju prioritet umesto vaše sopstvene? Merkur, planeta komunikacija, od utorka se seli u vaš sektor karijere i javnog imidža, ​​koji je od petka obasjan suncem. Dok se fokusirate na ovu zonu, zašto ne biste ažurirali svoje profile, okačili svoj plan ako ste spremni da istupite ili iznesite svoje ideje. Ovaj položaj često znači da ste spremni da se pojavite i budete viđeni. Sa svim očima uprte u vas, ljudi primećuju šta radite. Izazov je u tome što je Škorpija privatni znak koji se oseća bezbedno kada je malo skriven, dok je sezona Lava samo u tome da se izložite. Obratite pažnju na bilo koja mesta ili tačke unutrašnjeg otpora i kako možete pronaći zdrav kompromis u sebi.

  Zdravlje: Prirodna ulja, kao i redovne šetnje i provetravanje prostorija, ovde su najbolja za lepši pol. Kako se bliži sezona lava, horoskop zdravlja savetuje ljubiteljima slatkiša da ograniče konzumaciju. Nivo glukoze u krvi može značajno porasti kod žena koje imaju tendenciju da „uhvate“ nervnu napetost. Škorpije mogu zameniti šećer prirodnim zaslađivačima i sušenim voćem. Generalno, letnje zvezde savetuju sve predstavnike znaka da se drže zdrave ishrane. Ovo je odličan trenutak da vodite računa o svom izgledu: upišite se na čas masaže i blisko sarađujte sa kozmetičarem i stilistom. Lakše je držati se dijete i steći nove navike dok ste na odmoru. Promena pejzaža će vam podići raspoloženje. Zvezde tvrde da žene mogu da ostvare bilo koji cilj, bilo da je u pitanju potpuno novi imidž ili odvikavanje od pušenja. Škorpije koje vode računa o svom zdravlju ne samo da će izgledati bolje, već će steći i samopouzdanje.

  Ljubav: Pošto vaš planetarni vladar, Mars, prelazi u Devicu 10. jula, postaćete veoma praktični u pogledu toga šta želite od odnosa. Istini za volju, trenutno tražite nešto ozbiljno i ništa vam neće stajati na putu da to pronađete. Neka vaša intenzivna priroda preuzme vođstvo i posvetite se osobi sa kojom delite slične ciljeve i težnje u vezi. Budite otvorenog uma jer oni možda spolja nisu vaš tip, ali su upravo oni koje tražite iznutra, što je sve što je zaista važno. Kada počnete da prilagođavate svoja očekivanja i održavate svoje standarde, bićete iznenađeni visokim kvalitetom ljubavi i posvećenosti koje će vam univerzum doneti.

  STRELAC & PODZNAK STRELAC :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519896995603.jpg

  Karijera: Cindy Lauper je uglavnom bila u pravu kada je pevala „Money Changes Everithing“. Kako nešto što ima toliko moći nema moć nad nama? Naravno, ima nas koji se virtuozno suprotstavljamo tome, ali samo ljudi koji su oduvek imali novca imaju moć da ga se odreknu. Da li ste znali, večni đače, da reč za novac potiče od latinske moneta, koja se vezuje za rimsku boginju pamćenja, Mnemozinu (i majku devet muza)? Ovde etimologija može da posluži u praktičnoj primeni, poput novčića koji vas podsećaju šta imate i šta dugujete. Ali, postoje i drugi načini za angažovanje. Novac, u najboljem slučaju, omogućava vam da putujete između svetova, a u najgorem slučaju, zadržava vaše pamćenje u zatočeništvu, ograničavajući vašu maštu. Da, novac menja stvari, ali vi možete odlučiti koliko i koliko često. Obratite pažnju na to koliki deo vašeg sećanja (i na prošli i na budući svet) oblikuje novac.

  Zdravlje: Tranzit Jupitera vam pomaže da povećate nivo očekivanja zdravlja i kondicije. Napravite odgovarajuću rutinu za svoje obrasce ishrane tako što ćete se držati podalje od hladne i nezdrave hrane. Možete se suočiti sa problemima sa stomakom koji se mogu popraviti konzumiranjem samo zdrave hrane. Morate usporiti tempo svog uma pre nego što uđete u ovu lavlju sezonu. Morate odbaciti stare obrasce. Prošla godina se odnosila na ponovljene obrasce u vašoj zdravstvenoj rutini. Ali morate pogledati dublje i videti šta vas hvata svesnost. Ove godine biće strpljenje i razumevanje. Dakle, da li ste spremni? 

  Ljubav: Uđite u intimni separe sa nekim prelepim i upoznajte se uz nešto začinjeno. Venera, planeta ljubavi i lepote, klizi u vašu erotsku zonu u nedelju, zapušavajući prozore i mami vas da podelite srce sa srcem. Tajne i tabu su na meniju, ali sve sa brižnom i deljivom atmosferom. Neko blizak vas može pozvati da ih držite za ruku u izazovu, a vi biste mogli imati koristi od njih dok se vrata otvaraju u oba smera. Do petka sunce namerava da osvetli vašu međunarodnu zonu, pa ozbiljno razmislite o tome koji potez bi vam proširio vidike, a zatim to uradite sa duhom.

  JARAC & PODZNAK JARAC :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519912222665.jpg

  Karijera: Jarčevi to vole lepo i sporo (ne treba žuriti), što se podjednako odnosi i na proces i na proizvodnju. Stoga ne bi trebalo da bude iznenađenje što talasi prošlonedeljnog punog meseca u Jarcu još uvek zapljuskuju vašu divlju i stenovitu obalu. Sezona raka teško da je za vas vreme mirovanja. Usred vaših svakodnevnih kreativnih obaveza i velikih zagonetki, vrlo je verovatno da ćete možda ponovo pregovarati o starim granicama, postavljati nove i generalno davati sve od sebe da se pojavite sa mesta ljubavi. Do sada bi trebalo da znate da naporan rad na sebi teško da čini proces boljim. Možete ići tiho do obale isto tako. Talasi dolaze i talasi odlaze, a kod Jarca, samo ono što je bitno ostaje.

  Zdravlje: Trebalo bi da budete pažljiviji prema svojim mentalnim i zdravstvenim reonima u naredna dva meseca. Postoji šansa da se ponovo javi bolest koju ste imali u prošlosti da vas muči ovog puta. Jednostavan obrok, po mogućstvu bez životinjskih masti, ljutih začina i pržene hrane, pomoći će da sprečite stomačne tegobe i bolove. Biljni čajevi će takođe biti korisni. Kako počinje sezona lava , štićenici znaka moraju biti svesni promenljivih vremenskih obrazaca i obući se u skladu sa tim. Rizikuju ne samo da se prehlade, već i da pogoršaju hronične bolesti ako to ne urade. Muškarci bi trebalo da odlože nehitne operacije do kraja proleća, navode zvezde. Jarčevi su sposobni da hrabro uvode zdrave navike. Prvo i najvažnije, oni moraju postepeno da pređu na pravilnu ishranu. Muškarci moraju da se treniraju da jedu normalno, a ne noću, pored uravnotežene ishrane. Zdravstveni horoskop za 2023. godinu predlaže da počnete da se bavite barem nekim redovnim fizičkim treninzima. Poželjno je ako se mogu izvoditi čak i po lošem vremenu. Oprema za kućnu teretanu idealna je za Jarčeve koji su uvek u pokretu. 

  Ljubav: Dok Venera, planeta ljubavi, krasi vašu zonu odnosa, vaši jedan na jedan odnosi imaju koristi od nedelje do 11. avgusta. Provedite dodatno vreme sa partnerom, kuvajući, mazeći se i prisećajući se. Sjajan trenutak za upoznavanje nekog posebnog, možda najboljeg potencijala, možda više? U petak, sunce osvetljava vašu zonu misterije, seksa i intimnosti, tako da su koristi od drugih na putu i ​​produbljuju vezu. Moglo bi da postane sparno, pa se zabavite i igrajte ulogu, možda igrajte uloge i razblažite raspoloženje. Manje teški ili zagušljivi, više groznice iz džungle i dramatičnog duha, uzmite u obzir kostim lika!

  VODOLIJA & PODZNAK VODOLIJA :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519939921162.jpg

  Karijera: Može se osećati potpuno varljivo pojavljivati se na poslu svaki dan suočeni sa sistemskim haosom i kolapsom. Dobra strana, ako postoji, je da su neprirodna stanja vaša specijalnost i da ste više nego sposobni da se izdržite dovoljno dugo da stvari održite na nivou. Vaše sposobnosti, međutim, nisu odvojene od vaših kapaciteta, a čak i najneprirodno nadarene Vodolije imaju svoje granice. Ako se nađete rastrgani, između sveta kome ste se posvetili i sveta koji želite, odvojite vreme za ljude, projekte ili zabave koje vas podsećaju da niste sami i da niste dužni nikome . Do 11. avgusta, upoznavanje ljudi kroz posao ima poseban značaj.

  Zdravlje: Nežniji pol će na proleće želeti da promeni nešto u svom imidžu. Vodolije će početi sa svojom kosom, a zatim sa šminkom, manikirom i garderobom. Žene će biti oduševljene procesom transformacije i njegovim ishodom. Mnogi ljudi će odlučiti da preduzmu korake da poboljšaju svoje zdravlje. Najčešće je to nova, uravnoteženija ishrana i redovno vežbanje. Žene koje su ranije pokušale da ostave pušenje naći će snage da to učine. Pre svega, to će biti alergije na bobice i voće. Žene rođene pod ovim znakom treba da budu oprezne kada pokušavaju novu hranu dok su na odmoru, jer su probavne smetnje vrlo verovatne. Opekotine od sunca i bolni ujedi insekata nisu isključeni iz zdravstvenog horoskopa. Toplota i suv vazduh mogu pogoršati stanje vaše kose i kože, posebno ako nisu pravilno negovani. Čak i ako se takvi problemi ne pojave, zvezde savetuju Vodoliju da posete kozmetičara kako se jesen približava. Piti dovoljno vode, na primer, i ne jesti noću.

  Ljubav: Venera je princip zadovoljstva, koji prolazi kroz vašu radnu i zdravstvenu zonu, izglađuje i umiruje odnose. Ovo je odlična prilika da provedete vreme družeći se sa kolegama i uživajući u njihovom društvu. Poboljšajte svoju radnu zonu da biste se osećali bezbedno, mirno, negovano i udobno. Rad od kuće? Još bolje, imati svoj radni kutak. U petak vaša zona veze teži da zasvetli, tako da se neko značajan i dramatičan može pojaviti u vašim razgovorima jedan na jedan. Jul će verovatno biti mesec inovacija, druženja i intelektualnih potraga za vas. Možda vas privlače nove ideje, tehnologije i društveni izlasci. Ovo je sjajno vreme da istražite nova interesovanja i da se povežete sa pojedincima koji isto misle. Kada je u pitanju ljubav, možda tražite partnera koji vas intelektualno stimuliše i deli vašu strast prema društvenim ciljevima. Ako ste u vezi, razmislite o uključivanju u aktivnosti koje podstiču zajednički rast i razumevanje. Za same Vodolije, možda ćete ovog meseca upoznati nekoga interesantnog na društvenim ili intelektualnim okupljanjima.

  RIBE & PODZNAK RIBE :

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/1689519958168614.jpg

  Karijera: Ova nedelja počinje trigonom između Sunca i Merkura u Raku i Neptuna u Ribama, aspekt koji je kreativni portal, poziv da se stvori nešto snažno iz mesta čuda i mašte. Venera se spaja sa Suncem i Merkurom istog dana, privlačeći publiku i bacajući sjaj na sve što radite. Iako bi vas uticaj Plutona na Neptun mogao naterati da žudite za slatkim olakšanjem sna, biti besposlen u ovom trenutku znači izgubiti tlo koje vam je dragoceno, zemlju kojoj je potrebna vaša briga i posvećenost. Da, dozvoljeno vam je da se odmorite i, da, dugujete vam odlaganje, ali uzmite samo onoliko vremena koliko vam je potrebno da se napunite. Onda je vreme da se obratite saradnicima i izbacite nešto novo.

  Zdravlje: Možda ćete se osećati u iskušenju da se udaljite od svoje rutine vežbanja danas ili da krenete u ludom pravcu kada je u pitanju vaš izbor hrane. Pokušajte da primenite disciplinu i  moć  volje kada osetite potrebu da se pobunite protiv svojih zdravstvenih praksi. Zapitajte se da li je zaista vredno toga – kada toliko vašeg života zavisi od vašeg zdravlja – da poremetite svoj raspored samo zato što vam je um rasejan. Ovakva vremena definišu naš put ka zdravlju. Leto je idealno godišnje doba za brigu o sebi. Ovo važi i za izgled i za zdravlje. Žene  moraju imati lekarski pregled i obratiti pažnju na slučajeve kada nema dovoljno vremena. Na primer, posetite zubara, upišite se na čas masaže ili konsultujte kozmetičara ili dijetetičara. Zdravstveni horoskop predviđa da bi Ribe trebalo da ostave pušenje i uspostave zdraviju dnevnu rutinu, uključujući jedenje punog doručka, vežbanje i odlazak u krevet na vreme.

  Ljubav: Planeta umetnosti, lepote i ljubavi prelazi u zonu vaše romantike i kreativnosti u nedelju, čineći ovo savršenim vremenom da se bavite projektom strasti. Nastavite ono što ste već započeli ili nastavite sa idejama, čak i ako je to hobi za pečenje, odnesite ga u likovnu umetnost! Slobodno vreme za bavljenje onim što volite, vaše omiljene zabave, je dobro provedeno vreme. Negujte taj sirovi talenat! Sunce u moćnom Lavu osvetljava vašu radnu i zdravstvenu zonu od petka, pa aktivirajte svoje odelo za sastanke. Unesite dramatičan duh i razmislite o aktivnoj odeći sa životinjskim printom za fitnes ili zabavu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: