Dizajnerski šoping: najluđi predmeti koje sada možete pazariti

  10.08.2019.
  RECOMMENDED

  No results found.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/ludi_cover.jpg

  Svi mi imamo na wish listi neku od torbi iz limitiranih kolekcija, dizajnerske cipele sezone, ili možda preskupi trenč mantil koji realno možemo da koristimo šest dana godišnje… Ali šta kad dizajneri stvari podignu na viši nivo?

  Kada svoju kreativnu viziju i potpis stave na neke predmete koji i nisu tako očekivani? Okej, prihvatili smo Gucci jastučiće i Chanel dasku za surfovanje, kupovali smo Miu Miu i Louis Vuitton šarene priveske za torbe i ključeve. Ali oni nastavljaju dalje punom parom svake sezone isprobavajući nova rešenja. Zato smo danas malo lakomisleni i idemo u imaginarni šoping dizajnerskih predmeta koji su toliko sumanuti, da su nam možda i potrebni?!

  Vi presudite.

  Pepeljara, Gucci

  U Alessandro Michele Gucci svetu nema ničeg običnog i zato ga obožavamo! On uspeva da i uobičajne stvari pretvori u nešto posebno što možete (i morate) čuvati za unuke. Ne znamo kako bi ti budući unuci reagovali da im poklonite Gucci tacnicu, ali mi moramo priznati da je nama prilično kul! Njihova verzija tacne za sitnice (ili pepeljare) su zapravo spojene šake izrađene od Richard Ginori porcelana, a na svakoj od šaka nalazi se print oka sa zvezdicama i resice od viskoze. Jel da? Preko potrebno!

  Cena: 690$

  Staklene slamke, Dior

  Realno ovo je stvar za koju se nadamo da će se odomaćiti u svakoj kući, bilo sa Dior potpisom, ili ne. Poen odmah dobijaju za razmišljanje o eko osvešćenosti i šik zameni za plastične slamčice. Ali, u njihovoj verziji najlepši deo nam je kutija koja dolazi sa prepoznatljivim Dior printom. Ovde ćemo glasati za preskakanje ove kupovine, pronađite (skoro istu) varijaciju bez potpisa i zauvek izbacite plastične slamke iz upotrebe.

  Cena: 150$

  Arkadna igra, Saint Laurnet

  Svi mi deca devedesetih smo potpuno odlepili na najnoviju Saint Laurent kreaciju. Kakav genijalan vremeplov! Radi se o arkadnoj igrici, ukrašenoj printom palmi i crno-belim kvadratićima. Svesni smo koliko je to ludo, ali vrlo lako smo se zamislili u svojim stanovima. Mašina je inače deo posebne kolekcije koja se prodaje u novom Saint Laurnet Rive Droite butiku u Parizu koji se nalazi na mestu nekadašnjeg Colette butika. Tu će se prodavati RTW kolekcija i limitirani lifestyle predmeti (dve reči: zlatni skejtbord!).

  Cena: 2.500$

  Lopta za basket, Chanel

  Kad je u pitanju Chanel manufaktura navikli smo na sve: od ragbi lopti, preko lego figure Karla Lagerfelda, sve do surf daske. Ipak, ove sezone su uspeli da nas malo zbune. U aktuelnoj kolekciji postoji lopta, možda je lopta, a možda i tašna?! Klasična basket lopta obavijena je lancima u kombinaciji zlatnih (ili srebrnih) alkica i kože. Šta znamo, poslednji put kad smo proveravali lopta se do basket terena „nosi“ tapkanjem, ali okej ako želite da baš izdominirate na terenu, samo izvolite.

  Cena: 1.790$

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.