Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu

  12.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/kocka_cover.jpg

  Ice, ice, baby

  Upoznajte Leslie Kirchhoff. Ona je DJ, fotografkinja, osnivačica i vlasnica verovatno jedine firme na svetu koja pravi luksuzan led po porudžbini i koja se, savršeno, zove Disco Cubes. Pre nego što je osnovala, Leslie je ideju o custom made kockama leda razvijala oko četiri godine, polako istraživala i eksperimentisala, sve dok nije iskristalisala vizuelni identitet i sve propratne elemente posla.

   

  Sreća joj se osmehnula, instiktivno je pronašla nišu u tržištu – njeno viđenje kocaka od leda je dovoljno apstraktno da bude poput umetničke instalacije, dovoljno neistraženo da se niko time nije do sada bavio ali i očaravajuće do te mere da ljudi za njega žele lepo da plate.

   

  „Ovo je u jednakoj meri umetnički projekat koliko i kompanija koja proizvodi kocke od leda“, izjavljuje svestrana kreativka koja svaku novu varijaciju leda koja izađe iz njene radionice fotografiše u svom prepoznatljivom stilu inspirisanom noćnim klubovima sedamdesetih.

   

  Spisak njenih klijenata se čita poput (naše) wish liste: tu su Glossier i Nars, Girlboss, Coveteur, Vogue i Playboy, By Chloe, da navedemo samo neke. Za svakog od njih Lesli smišlja koncept i izvodi svoje mini jestive skulpture, a nudi i savete o tome kako da napravite svoje posebne koktele.

   

  Naime, u nekim kockama se nalaze latice cveća, neke su brendirane, a većina nije od čiste vode već od mešavina koje svakoj porudžbini daju jedinstven ukus. Kalupi se prave posebno za svakog klijenta i ostaju u Disco Cubes radionici za slučaj da klijent poželi još. A to se, pretpostavljamo dešava često! Znamo da mi ne bismo odoleli.

  Saznaj više:
  Povezani članci: