Minijaturan svet Charlotte Sagory

  28.05.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_MINIJATURE.jpg

  Zamislite da imate priliku da izmislite ceo jedan novi svet?
  Da ste zaduženi za boje, teksture, koncept, oblike… Tako nekako izgleda svaki radni dan Charlotte Sagory dizajnerke papira… Zapravo umetnice?
  Njeno zanimanje je teško precizno definisati, ali ono u šta smo sigurni jeste da će vas njene ljupke kreacije oduševiti.https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/charlotte-sagory-paper-art-waiting-paper-scene.jpg

  Charlotte je završila Fakultet primenjenih umetnosti i specijalizovala se za modni dizajn, a put karijere vodio ju je kroz redakcije print magazina sve do tima francuske blogerke i dizajnerke Lise Gachet koja stoji iza kompanije Make My Lemonade.

  U međuvremenu je postala toliko vešta u toj tehnici da je počela da stvara minijaturne papirne gradove, mala remek-dela koja oduševljavaju detaljima.

  Ako vas skrolovanje kroz njen Instagram profil inspiriše da se oprobate u nečemu sličnom, dobre vesti su da je Charlotte u saradnji sa kompanijom Eno Studio dizajnirala „Pik Pik„. Radi se o papirnim modelima kakutsa u pastelnim nijansama. Pošto odaberete model, preostaje vam da sami sastavite svoj kaktus i da mu zatim pronađete adekvatno mesto u kući.

  Saznaj više:
  Povezani članci: