Pet načina da ostanak kod kuće večeras bude bolji od izlaska

  02.02.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/kuca_cover.jpg

  Zima je i izlasci su za mnoge u ovom periodu svakako misaona imenica, ali onda zazvoni telefon i odzvanjajući smeh prijateljica koje su se negde već ušuškale i iskapile drugu čašu vina automatski aktivira FOMO. Ako vam je uprkos njegovom preglasnom alarmu i dalje suviše mrsko da se sređujete i presvučete dvanaest puta do it kombinacije, čekate taxi i polu mrzovoljni odete do grada, predlažemo vam pet načina da učinite da ostanak kod kuće večeras zaista bude bolji od izlaska.

  Kupka

  Da li se sećate čuvene epizode iz serije „Friends“ kada Chandler otkriva čari kupke? Moć regeneracije pod mirišljavom penom prevazilazi telesne granice i probija se unutra, otapajući nepotrebne brige i zabrinute bore između obrva. Javite svima da ste imali long, long day (pa i ako niste) i ostanite u horizontali dok vam se prsti ne smežuraju.

  Lagano pospremanje

  Ne, zaista ne želimo da vam predložimo da se subotom dohvatite sredstava za čišćenje i zavučete se u svaki ćošak (mada i to nekad može doći kao terapija). Kada kažemo lagano pospremanje to zaista i mislimo, pomeranje po kući tek onoliko da podignemo ugođaj u istoj, vratimo sitnice na svoje mesto i brisnemo površine tako da se cakle i učine da se osećamo makar za nijansu bolje. Pa na nju onda spustimo najmirišljaviju sveću koju smo platili bezobrazno mnogo i odlučimo da je posebna prilika upravo sada. Osećamo se spokojnije samo prilikom pomisli na ovaj scenario, vama predlažemo i da ga sprovedete u delo. 

  Ušuškajte svoje gnezdo

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1675438699500145.jpg

  Kada nam je dovoljno toplo? Kada je pretoplo. Odvrnite grejanje, ušuškajte svoje gnezdo i uživajte u zimskim čarolijama koje neće trajati još dugo. Možda se ovog vikenda ponovo zaljubite u zimu? Čak i mi, večni pretplatioci na sunce i leto, moramo da priznamo da su nam posebno dragoceni ti februarski dani koje provodimo u svojoj oazi mira i spokoja, znajući da je proleće iza ugla. Dodajte detalje zbog kojih ćete se radovati kada zaključate bravu iznutra, bile to šarenolike jastučnice, neobične lampe ili neki poster. 

  Moć loungwear-a

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1675438699325469.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1675438699477082.jpg

  Pre nego što vas uhvati napad panike, krenite sa intervalom jednakim izlasku u grad. Probajte da ostanak kod kuće ne provedete glavom tamo negde, jer onda je definitivno bolje da se tamo negde i nalazite, već iskoristite to dragoceno vreme samo za sebe. Izazivamo vas (i nas)!

  Saznaj više:
  Povezani članci: