Tri proizvoda koji nam uopšte ne trebaju, ali ih želimo!

22.07.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/3stvari_cover.jpg

Istina, padam na dobro pakovanje, ali ako na to dodate i inteligentan koncept uz proizvod koji svojim kvalitetom opravdava imidž – zauvek sam kupljena! Umem da budem mušterija koja promatra proizvod iz više uglova i smišljam “šta bi, tad bi” scenarije kako bi mogao da bude bolji. Svesna sam da bih dosta živaca uštedela ako bih jednostavno prihvatila da svet nije savršen i više razmišljala kako da uštedim (i odem na Mikonos na primer), umesto što tražim Sveti gral u potrošačkom svetu. Hej, svako ima svoje male bube.

A moje “male bube” me teraju da imam imaginarnu listu za šoping (realno, imam još svašta imaginarno, ali nećemo o tome danas), taj spisak sadrži neobične proizvode do kojih je teško doći, oni nisu baš pristupačni, ne postoji online shopping i sve tako dalje. No, svaka prepreka kao da me dodatno uverava da bi mi život bio bolji da ih nekako nabavim. Evo, vi prosudite.

Ovo su najbolji neporebni proizvodi sa moje liste!

Studio Box

Olivia&June je verovatno najpoznatiji koncept za uređivanje noktiju (?!), na Instagramu broje više od 200 hiljada pratilaca, uprkos činjenici da postoje samo tri salona u Americi. Osnivačica Sarah Gibson Tuttle je uvidela veliki potencijal u specifično uređenim salonima (dve reči – millennial pink) koji bi nudili jednostavan nail art. I bila je u pravu! Umesto da odabere put širenja franšize, ona se odlučila da ne otvara nove salone i da umesto toga ponudi alat i znanje ženama da same kod kuće srede nokte. Poslednja inovacija iz njene kompanije je Studio Box, radi se o ružičastoj kutiji u kojoj stiže DIY pribor za manikir: grickalica, turpija, skidač laka, serum za zanoktice, neseser, lak za nokte, top coat i Poppy Handle (gumeni držač koji se može staviti na bilo koji poklopac od laka za nokte i zahvaljujući kome imate potpunu kontrolu pri nanošenju laka). A najbolji deo? Kutija ima malu “policu” u koju možete ubaciti telefon, možete okrenitu kameru ka noktima i slikati svoj manikir, ili možete gledati tutorijale dok se bavite nail artom, ili koristiti FaceTime. Toliko je ludo, da je zapravo genijalno!

 

Dripkit

Kafa je odavno prestala da bude jednostavna stvar, potreban je pravi blend (ili još bolje single orgin), francuska presa, idealna temperatura vode i naravno vreme. DripKit je nova vrsta “kafe iz kesice”, uslovno rečeno. Radi se o novoj formi do koje su došli posle 500 različitih prototipova. U specifične kesice pakuje se sveže pržena kafa i to je to, za savršeno pripremljenu šolju je potrebna još samo vrela voda. I to je to! Ovaj “alat” će svakome dopustiti da bude barista i to gde god da se nalazi. Jasno vam je zašto mi je ovaj proizvod prekopotreban!

Buunch

Okej, tehnički govoreći, koncept dostave cveća u vazama nije ništa novo, ali opet postoje dostave, a postoji i Buunch! Za sad je usluga dostupna samo u Njujorku, a iza ove kompanije stoji dizajn tim koji je radio na L’Atelier Rouge događajima i koji cvećarstvo zapravo vide kao jednu formu umetnosti. I baš takve su njihove kreacije: čudne, zanimljive i tako privlačne! Cveće naravno biraju sezonski, ali najrađe rade sa retkim vrstama. Nude limitiran broj buketa koji su na sajtu organizovani po bojama kako bi proces naručivanja pojednostavili do kraja. Obično se vazama ne priklanja previše pažnje, ali Bruunch je to ispravio, svoje aranžmane oni dostavljaju u danskoj keramici brendova kao što su Raawai i Broste.

Saznaj više:
Povezani članci: