Vreme je za novi hobi, pogledajte naše predloge

02.01.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/hobbies23_cover.jpg

Da li ste već zavrišili sastavljanje novogodišnjih rezolucija? Ovde smo da vas podsetimo da na listu dodate još jednu, a to je pronalaženje novog hobija. Već i vrapci na grani znaju koliko aktivnost u kojoj uživate može da vam utiče na dobro raspoloženje, a istraživanja pokazuju i da ljudi sa hobijima ređe pate od lošeg raspoloženja, anksioznosti i depresije. Sve u svemu ko ima hobi živeće lepše i duže i možda je stvarno krajnje vreme da u ovoj godine odvojite sat vremena nekoliko puta nedeljno samo za sebe. Predlažemo ove aktivnosti! 

(O)PUSTI GLAS 

Muzička radionica za sve koji vole da pevaju u kupatilu. Amatersko terapeutsko pevanje dobro je za sve vas koji zaista uživate u pevanju hitova, a nikad nista imali hrabrosti da to radite u društvu, ili ste mislili da niste dovoljno dobri. Radionice se sastoje iz više segmenta – pokret, disanje, pevanje, đuskanje. 

ŠKOLA KERAMIKE 

Mini kurs keramike je odlična prilika da naučite nešto novo, steknete nov hobi i upoznate interesantne ljude. Zavirite u čarobni glineni svet, naučite osnove ovog prelepog zanata i ponosno odnesite prozivod kući. 

BALETSKA ŠKOLA

Balet za odrasle može biti sjajna stvar za konačno ispunjenje vaših snova iz detinjstva, ali može dobra uticati i na vaše zdravlje, gipkost i um. 

RADIONICA KUVANJA

Najveći izazov kod hobija je da možda oživite veštinu u kojoj niste baš najbolji u svakodnevnom životu, to je pravi izlazak iz komfor zone. 

Saznaj više:
Povezani članci: