Situacije u kojima je Keri mogla da ostavi Biga zauvek I šta moramo da naučimo iz njih?

  23.08.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide-1.gif

  Ljubav ponekad ne zna za granice. Što ne znači da je to uvek pozitivno.

  Možda uživate u nastavku čuvenog Sex and the city i sagledavanju likova iz nekog novog ugla. A možda ste, kao i ja, old school i još uvek gledate stare epizode. Uživajući u svakoj replici kao da je čujete po prvi put.


  Čak i da niste veći deo populacije koja voli ovu čuvenu seriju, sigurno ste čuli za ovaj fatalan par. Keri i Big. Od ljubavi, do ludila, od igrica do telepatije. Od raskida do zajedničkog života, zauvek.


  Prenosimo vam neke od najčudnijih, najneprijatnijih i najvećih red flag trenutaka. Ona ga je ostavljala, vraćala mu se, a šta mi možemo da naučimo iz toga? Da bolje postavimo granice u svom odnosu. Da jasnije komuniciramo svoja osećanja. Da se zauzmemo za sebe i ono što nam je bitno. Ukoliko se prepoznajete u ovim situacijama, ne paničite.


  Ne analizirajte previše. Ali budite otvoreni za razgovor, a zatim promenu. Ipak, realan život nije serija i ne želimo da radimo protiv sebe i svog srca.


   

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/7bb8951077f89335fd50dae01b71476b.jpg

   

  Photo: Pinterest


  Photo: Pinterest

  Kada je odlučio da se preseli u Pariz pre nego što joj je rekao

  Sigurno je veoma bolno biti svedok donošenja životnih odluka koje isključuju nas iz priče. Nekada to može delovati suptilno, te vas na trenutak utešiti da će vaše vreme opet doći. Bilo da je u pitanju selidba, promena posla, načina života, ili nešto drugo što direktno utiče na vas i vaše vrednosti- imate pravo da znate i imate puno pravo da vam to ne odgovara. Svako je slobodan da živi život po slobodnoj volji, ali to važi i za vas. Ukoliko se nađete u situaciji gde je kompromis sa vaše strane jedina opcija, budite sigurni da je kompromis u skladu sa vašim životnim vrednostima.


   

  Saznaj više:
  Povezani članci: