Pretraga

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković

Tekst: BURO.

Lana Nedeljković je diplomirana inženjerka informacionih sistema koja je odlučila da hrabro zakorači prema svojim snovima kada je otvorila prvu Ferdinand knedle radnju pre nekoliko godina. Ovaj koncept uz nju i podršku njene porodice živi, razvija se i raste iz dana u dan, kao i Lanina strast prema poslu, ali i životu i svim njegovim sitnicama. Otkrila nam je omiljenih deset.

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 1)

01

Volim da volim

Njih troje najviše. Prijatelje. Srce mi uvijek ispunjeno.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 2)

02

Priroda

Šumu, jezera, rijeke, planine...Od kada sam počela da jašem, još vise. Trudim se da svake nedelje provedem par sati na konju u šumi. Da dišem punim plućima, bez telefona. Reset.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 3)

03

Ljeto

Moje godišnje doba. Volim more, Adu Bojanu, sunce, pijesak, vino, čupavu kosu, zalaske. Zimu prezivljavam u iščekivanju ljeta.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 4)

04

Hercegovina

Kamenjar, brda, smilje, smokve sir. Mentalitet ljudi. Tamo sam rođena, tu žive moji roditelji. Što sam starija sve je više volim.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 5)

05

Ferdinand concept

Ono što radim. To je spoj svega što sam ja i šta volim. Gostoprimstvo, ljudi, knedle kao omiljeni slatkiš, enterijer, cveće, ceo fazon.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 6)

06

Koncerti

Ta energija koju dobiješ na odličnom koncertu je nezamjenjiva. Falili su u prošlom periodu. Ovo ljeto i jesen rezervisani za Rage Against the Machine i Pearl Jam. Jedva čekanje.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 7)

07

Osobenost, originalnost, raznolikost.

U moru istih ljudi i stavova, pravo je osvježenje upoznati one koji neguju osobenost, ne plaše se da budu ono što stvarno jesu ni po cijenu da se razlikuju od većine. Ima ih, samo na žalost malo manje od ovih drugih.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 8)

08

Fotografija

Od Helmuta Newtona, preko Lare Jade do Danilo&Sharon. Veliki sam fan.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 9)

09

Jutro

Volim da se budim jako rano, da uživam u tišini dok svi spavaju. Doručak u krevetu, jutarnju kafu. A mozak radi sto na sat.

 

10 stvari koje volim: Lana Nedeljković (фото 10)

10

Zdrav život

Divno je imati svjest da mnoge stvari zavise samo od nas. Uživam u zdravoj ishrani i treninzima i u tome kako se osjećam i kako moje tijelo izgleda. Svaki trud se isplati a najljepše je kada vam to ne predstavlja napor nego je postalo navika koju ste usvojili i koja je sastavni dio svakodnevnog života.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor