Pretraga

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković

Tekst: BURO.

Jelena Đokić Bjeković ili Jekić kako je većina zna sa društvenih mreža je osnivačica brenda Mom's Pants koji se na regionalnom tržištu pozicionirao kao sinonim za neprolazan stil i statement komade. Znamo da je Jeleni kao inspiracija za osnivanje brenda poslužio mamin orman, a šta je još ono što je pokreće - otkrila nam je u ovom razgovoru.

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 1)

01

SREĆA

Prvo što mi padne na pamet kada pomislim bez čega ne bih mogla da zamislim svoj život jeste sreća. Sreća je za mene voleti i biti voljen. Baviti se poslom koji želiš i koji te ispunjava. Izabrati prave ljude za prijatelje. Sreća mi pruža osećaj da zaista živim život!

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 2)

02

PORODICA

Volim svoju novu životnu ulogu, da budem mama. Nisam mogla ni da zamislim koliko će mi samo neke nove radosti uneti u život. Kreiranje novog života je za mene zaista dar od Boga i smatram se vrlo privilegovanom da sam bila u mogućnosti da to iskusim. Svaki dan u kome se probudim i ujutru prvo što ugledam budu okice moje ćerke je za mene neporcenjiv. Porodica je za mene moja najveća svetinja i životna sreća.

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 3)

03

MOM'S PANTS

Brend koji razvijam vec 4 i po godine sa strpljenjem, neizmerno puno ljubavi i strasti. Moja kreativna strana koju nisam ni znala da posedujem u tolikoj meri. Mom's Pants me je naućio pravom značenju reci - PROCES kao i uživanju tokom istog. Kada nešto što je samo oku vidljivo na papiru, postane i rukom pipavo, znam da sam na dobrom putu stvaranja.

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 4)

04

MORE

Divim se toj sili koja izaziva kod mene veliko poštovanje. Poštovanje prema teritoriji za koju znam da nije moja i kojoj ja kao čovek ne pripadam, a opet mi puno toga daje. Obožavam rane jutarnje odlaske na plažu kada je more mirno i kada sunce iz njega izvire. U tom trenutku osećam konekciju sa sopstevnom dušom koja uživa u prizoru koji se rečima ne moze čak lepo ni opisati.

 

05

PRVA JUTARNJA KAFA

Bilo da imam samo deset minuta vremena ili pak pola sata, prvu jutarnju kafu volim da ispijem u miru. Ona je sastavni deo mog rituala, kao priprema za ulazak u novi dan i nove pobede.

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 5)

06

MIR

Neprocenjiv. Mir duše kao jedan od najvažnijh životnih segmenata na kom konstanto radim.

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 6)

07

INTUICIJA

Svako ko me malo bolje poznaje zna da je intuicija nešto što me kroz čitav moj život vodi. Taj unutrašnji znak koji dobijem i odlučim da ga poslušam me nikada nije prevario. Hvala mu na tome.

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 7)

08

PRIJATELJI

Nikada ih nisam imala puno, ali zato imam one odabrane koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke. One koji stoje rame uz rame sa mnom posle puno godina, uspona, padova. Bogat sam čovek!

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 8)

09

RAD NA SEBI

Konstantan! Tokom godina se svi mi menjamo, menjaju nas životne okolnosti. Kako bih bila u stanju da na svaku što ispravnije odgovorim, trudim se da stalno radim na sebi i ispravljam ono što mi se ne dopada. Uživam u tome! 

 

10 stvari koje volim: Jelena Đokić Bjeković (фото 9)

10

ENERGIJA

Sve se vrti oko nje. Jedan od mojih glavnih životnih pokretača. Izuzetno osećam kako svoju tako i tuđu energiju. Smatram da ona puno toga može da kaze o čoveku. Ovom svetu je potrebno da se svi malo više međusobno osluškujemo kako bismo mogli biti bolji jedni prema drugima.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor