Pretraga

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu

Tekst: BURO.

Jelka, čaša šampanjca, torta u krevetu, torta na stolu, jlka. Ukoliko i vaš Instagram ovih dana izgleda ovako morate svesno raditi na tome da oplemenite svoju listu za praćenje nekih iskreno autentičnih profila. Da biste pokrenuli sopstvenu originalnost i kreativnost ključno je da zaronite dublje u prošlost i odmaknete se od svoje estetike. U ovom slučaju na snazi je pravilo da je neophodno izaći iz svoje zone komfora. Zato vam predlažemo nekoliko Insta naloga koji prikazuju scene kakve nisu uobičajne za tu mrežu.

@Meels.on.reels

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 1)

Iza profila Meels.on.Reels stoji filmska kritičarka i novinarka Yoonsoo Kim iz Njujorka, ona je sa projektom počela 2017. godine kada je shvatila da na svom kompjuteru poseduje gomilu skrinšotova iz filmova i odlučila je da sve to podeli sa ljudima. Yoonsoo je fokusirana na filmske scene u kojima se pojavljuje hrana. Takođe, ona izbegava blokbastere i svima poznate filmove i koncentriše se nezavisnu produkciju. Sada na svom Instagram profilu ima ozbiljnu zbriku scena iz kultni indie filmova. Ovde ćete bez sumnje pronaći inspiraciju za život, a dodatno ćete pokupiti i preporuke za filmove koje bi trebalo da pogledate.

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 2)
Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 3)

@ladydirevengelooks

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 4)
Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 5)

Kada raskinete sa nekim sledeći korak u većini slučajeva jeste da se posvetite sebi, svom izgledu i da možda najbolje kadrove postavite na Instagram. Za sada se suzdržite od toga i prvo pogledajte kako izgleda nalog na kome su sakupljeni svi look-ovi princeze Diane posle razvoda. U tom periodu ona je zacementirala svoju poziciju modne ikone, po čemu je se i dan danas sećamo. Uopšte ne morate prolaziti kroz bolni raskid da biste složili ovako kul kombinacije. Diana je briljirala i u ležernim i u super elegantnim outfit-ima, pa je iskoristite kao modni uzor.

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 6)
Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 7)

@Chloehorsman

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 8)
Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 9)

Čak i da se ne bavite fotografijom obavezno zapratite nekog fotografa. Njihova pomerena estetika i fotografije koje pomeraju granice je nešto što bi trebalo da gledate svakog dana. Naša današnja preporuka ide fotografkinji Chloe Horseman koja je radila za brendove kao što su Glossier, Lisa Says Gah i Orseund, i zapravo kroz svoj rad oblikuje trendove. Ona spaja duh Njujorka i pariskog Mareja, a njen stil bi se mogao opisati kao istovremeno šik i iskren. Pomereno i neobično jesu pridevi koje bismo mi dopisali.

Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 10)
Ako vam nedostaje inspiracije dodajte ove profile na svoju Instagram listu (фото 11)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor