Pretraga

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće

Tekst: Vanja Ratković

Ukoliko ste team kučići, onda je ovaj tekst za vas! Da, za sve vas koji beskrajno volite vaše male ili velike krznene prijatelje, najodanije na svetu - pse. Iz tog razloga smo i izdvojili listu lokalnih brendova koji izrađuju kvalitetnu odeću, aksesoar i druge predmete za kuce.

Zoya&CO

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće (фото 1)

Ova brend prvenstveno je usmeren na izradu kreveta za kućne ljubimce, ali i jaknica (toliko su stajliš da mogu pretiti vašem neprikosnovenom izgledu). U asortimanu Zoya&CO brenda nalaze se različite boje kreveta modernih materijala i dizajna, koji su laki za održavanje. Idealno se uklapaju u svaki enterijer zbog njihovog minimalističkog dizajna.

Klupko

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće (фото 2)

Džemperi za pse Klupko porodični je brend, koji na tržištu postoji 6 godina. U pitanju su ručno pleteni džemperi, koje možete poručiti i po merama vašeg kuce, te sa različitim natpisima. S obzirom da dolazi zima, krajnje je vreme da vašeg psa utoplite u Klupko.

KucKuc Furniture

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće (фото 3)

Ove preslatke kućice za pse predviđene su za unutrašnji prostor. U ponudi su tri modela napravljeni od drveta. U KucKuc kućici se nalazi i udoban dušek za vašeg krznenog prijatelja, koji će mu biti idealan kutak za odmor i san.

O K S pillows

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće (фото 4)

O K S jastuci nisu predviđeni samo za vaše kuce, već i celu porodicu. Na njima možete da čitate, radite jogu, meditirate, ali i da se izležava vaš pas. Ručno se prave i dolaze u najrazličitijim bojama, u većim i manjim dimenzijama.

Moniny style

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće (фото 5)

Ogrlice, povoci, marame, jaknice... Sve ovo možete naći na instagram stranice brenda Moniny style. Ukoliko želite da vaša kuca prati poslednji krik mode, tu je Moniny - povoci u jarkim bojama, karirane grunge marame, jaknice sa novinskim printom (Sarah Jessica Parker approves). 

Kanuwear

Cuteness overload: Domaći brendovi odeće i aksesoara za kučiće (фото 6)

Ovaj brend je i za kuce i za njihove najbolje prijatelje i vlasnike. Providne kabanice za pse za kišni period Kanuwear brend, možete upariti sa istim takvim kabanicama za ljude. Über cool!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor