Upoznajte novi srpski brend koji će učiniti da kišni dani izgledaju odlično

    23.06.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/kau_cover.jpg

    Dok živimo po principu tropske klime u sezoni monsuna, moramo da vam priznamo da smo mi nekako i japanka i kabanica tim. Okej smo sa svim klimatskim promenama sve dok smo adekvatno pripremljeni.

    U to ime pronašli smo jedan mladi brend iz Srbije koji će učiniti da tokom kišnih dana izgledamo bolje nego ikada. Kånu Wear specijalizovan je za izradu kabanica!

    Ako ste mislili da smo taj providni odevni komad ostavili duboko zakopan u detinjstvu, varate se. Kabanice su sjajan izbor za sve one koji uporno zaboravljaju kišobrane, a ukoliko se u priču umeša i promišljeni dizajn sve se diže na novi nivo.

    Kånu kabanice su potpuno providne, pa dozvoljavaju da vaša modna kombinacija bude u prvom planu, a umesto neprivlačnog „šator“ oblika na kakav smo do sada navikli njihovi modeli su ukrojeni u formu mantila, ili blejzera. Zapravo, ukoliko zanemarimo da se radi o odeći od PVC-a, to su  komadi koji mogu da prođu čak i kao elegantni. Ručno izrađene kabanice imaju velike džepove (zgodan način da ne upropastite omiljenu torbu na pljusku) i upadljive paspule u različitim kombinacijama boja.

    Ali ono što nas je najviše oduševilo nije iz modnog sektora, zapravo našu redakciju kupile su mini kabanice za kućne ljubimce! Možete se uklopiti sa vašom kucom, dodati povodac i bezbrižno krenuti na šljapkanje po mokrim ulicama.

    Morate priznati da kišni dani dugo nisu bolje izgledali!

    Saznaj više:
    Povezani članci: