Pretraga

Da li su limitirane kolekcije keramike novi dropovi patika?

Da li su limitirane kolekcije keramike novi dropovi patika?

Tekst: BURO.

Postoje oni koji spremno čekaju svaki sledeći limitirani model patika, na forumima se razmenjuju vesti o lansiranjima, prodaji i sajtovima koji nude retke modele. Ali, da li ste primetili da je slična euforija zahvatila i ljubitelje keramike i umetnosti? Keramika je u poslednjih nekoliko godina u vrhu svih trend lista i sa velikim zadovoljstvom pronalazimo umetnike koji prave prava mala primenjena remek-dela. Ono što u toj priči ume da nas obeshrabri jeste kad nam neko ispred nosa „ukrade“ jednistveni komad koji smo pikirali. Jer su dropovi keramičara jednako mali i ekskluzivni koliko i fashion verzije napopularnijih patika. Bilo da keramičari prodaju preko svojih Instagram profila, Etsy-ja, ili u nekoj od multibrend radnji morate biti stalno budni kako biste ugrabili baš onaj komad koji bi vam se savršeno uklopio na komodi u dnevnoj sobi.

Da li su limitirane kolekcije keramike novi dropovi patika? (фото 1)

@SANDBOXCERAMICS

Društvene mreže

Ovo je najlakši način da ostanete u toku sa radom keramičara. Na društvenim mrežama, posebno Instagramu oni objavljuju i proces rada, tako da ukoliko vidite da je u peć otišlo nešto što vam se dopada, brzo reagujte i rezervišite komad. Refleksi su ovde ključ uspeha.

Da li su limitirane kolekcije keramike novi dropovi patika? (фото 2)

@NOTWORKRELATED

Zavirite u radnje

Multibrend radnje gde je u ponudi rad nekoliko keramičara su uvek odličan izbor da pronađete nešto što vam se dopada. Naravno, i tamo će prvo otići najpopularniji komadi, ali se može desiti da pronađete i onu šolju i tanjirić koji jurite mesecima. Plus, na licu mesta se možete upoznati i sa radom drugih keramičara i tako proširiti svoju listu favorita.

Da li su limitirane kolekcije keramike novi dropovi patika? (фото 3)

@JOSEPHINENOEL

Prijavite se za njuzleter

Ukoliko vaš omiljen autor ima njuzleter, obavezno se prijavite na sajtu. Dok na Instagramu svi mogu u istom trenutku videti novu kolekciju, oni koji primaju njuzleter imaju blagu prednost u odnosu na ostale. Iskoristite je.

Da li su limitirane kolekcije keramike novi dropovi patika? (фото 4)

@NOTWORKRELATED

Proverite sajtove sa polovnom robom

Možda neko upravo renovira stan i odlučio je da mu nije potrebna vaza koju želite? Dovoljno je da pretražite sajtove sa polovnim stvarima i možete se vrlo prijatno iznenaditi kakvih tu sve ima finih keramičkih radova. Kao bonus povremeno vam se može dogoditi da prodavac ne poznaje pravu vrednost pojedinh komada, pa vam mogu pripasti po vrlo pristupačnoj ceni. Budite uporni i držite oči otvorene.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor