Pretraga

Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale

Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale

Tekst: BURO.

U poslednje vreme svedoci smo trenda gde je sve podležno dizajnu, od dečijih igračaka, preko kuhinjskog pribora, a sada smo stigli u fazu kada dizajneri promišljaju i sve ono što ide u paketu sa našim ljubimcima (ako se spremate da uzmete ljubimca po prvi put – ovo je tekst za vas). Ne čudi nas takav razvoj situacije, jer nam je teško da našim četvorožnim prijateljima kažemo ne i vrlo brzo upadnemo u situaciju da nam je dnevna soba ispunjena šarenim jastucima i plastičnim igračkama. Sada brendovi nude posebno dizajnirane detalje, koji će se uklopiti uz svaki stil, bilo da ste minimalista ili maksimalista – a vaši ljubimci će uživati maksimalno.

Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale (фото 1)
Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale (фото 2)

Brend Minna nudi mini kolekciju ležajeva za ljubimce i to u neodoljivim kombinacijama prugica svih boja. Toliko dobro izgledaju da nam dođe da nabavimo i sebi nešto slično (mada zapravo mogu poslužiti i kao jastuci za pod). Ono po čemu je Minna poznata jeste insistiranje na etičkom poslovanju, ukratko njihov poslovni model jeste da podržavaju zanatlije širom sveta i to potpuno otvoreno. Na njihovom sajtu možete konkretno pogledati ko je izradio koji predmet, ali i od kog materijala, gde i kako su materijali bojeni i sve ostalo što bi moglo da zanima savremenog kupca koji razmišlja o boljitku sveta.

Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale (фото 3)
Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale (фото 4)
Da li su ovo najslađi kreveti za ljubimce? Vrlo verovatno, plus izrađuju ih zanatlije iz Gvatemale (фото 5)

Unapred razmišljaju u svim detaljima, pa su tako, na primer, za ležaljeve za ljubimce pripremili punjenja od recikliranih materijala, ali podstiču svoje kupce da zapravo kao punjenje iskoriste stari tekstil koji već imaju u kući i tako naprave najlakši DIY projekat ikada. Zabavna je i činjenica da je dizajn dobio naziv po ljubimcu nekoga iz tima. A da bi sve bilo savršeno urađeno pobrinuo se krojački studio u gradu San Antonio (Gvatemala) gde je sve napravljeno ručno od 100% pamuka.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor