Pretraga

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu

Ice, ice, baby

Tekst: BURO.

Upoznajte Leslie Kirchhoff. Ona je DJ, fotografkinja, osnivačica i vlasnica verovatno jedine firme na svetu koja pravi luksuzan led po porudžbini i koja se, savršeno, zove Disco Cubes. Pre nego što je osnovala, Leslie je ideju o custom made kockama leda razvijala oko četiri godine, polako istraživala i eksperimentisala, sve dok nije iskristalisala vizuelni identitet i sve propratne elemente posla.

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu (фото 1)

 

Sreća joj se osmehnula, instiktivno je pronašla nišu u tržištu - njeno viđenje kocaka od leda je dovoljno apstraktno da bude poput umetničke instalacije, dovoljno neistraženo da se niko time nije do sada bavio ali i očaravajuće do te mere da ljudi za njega žele lepo da plate.

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu (фото 2)

 

"Ovo je u jednakoj meri umetnički projekat koliko i kompanija koja proizvodi kocke od leda", izjavljuje svestrana kreativka koja svaku novu varijaciju leda koja izađe iz njene radionice fotografiše u svom prepoznatljivom stilu inspirisanom noćnim klubovima sedamdesetih.

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu (фото 3)

 

Spisak njenih klijenata se čita poput (naše) wish liste: tu su Glossier i Nars, Girlboss, Coveteur, Vogue i Playboy, By Chloe, da navedemo samo neke. Za svakog od njih Lesli smišlja koncept i izvodi svoje mini jestive skulpture, a nudi i savete o tome kako da napravite svoje posebne koktele.

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu (фото 4)

 

Naime, u nekim kockama se nalaze latice cveća, neke su brendirane, a većina nije od čiste vode već od mešavina koje svakoj porudžbini daju jedinstven ukus. Kalupi se prave posebno za svakog klijenta i ostaju u Disco Cubes radionici za slučaj da klijent poželi još. A to se, pretpostavljamo dešava često! Znamo da mi ne bismo odoleli.

Kocke leda pravljene po porudžbini su ultimativni luksuz i nismo znali koliko nam trebaju u životu (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor