Pretraga

Najveći trend trenutno: Piknik! Evo kako da priredite jedan savršen

Najveći trend trenutno: Piknik! Evo kako da priredite jedan savršen

Tekst: BURO.

Realno inspiraciju za piknik ovih dana uopšte ne morate da tražite, jer – naćiće ona vas! Otvorite Instagram eto piknika. FB? Piknik? TikTok? P.i.k.n.i.k. Nekako se čini da smo pre ove godine samo zamišljali kako bi bilo lepo da se sa prijateljima uputimo u prirodu i izležavamo u travi uz roze (i sva moguća sredstva protiv komaraca). A sada? Većina nas je postala piknik profesionalac, žene iz Stepforda bi mogle da nam pozavide na novostečenim veštinama spravljanja savršenog tremencino sendviča, biranja idealno zrele dinje i vina koje će diskretno pratiti sve te ukuse. I da li imamo odgovarajuću korpu? Još pitate!

Za ovaj trend „krive“ su influenserke, jer u nemogućnosti da naprave slike i snimke na destinacijama širom sveta, su se snašle u mnogo skromnijem obimu. Realno potreban im je bilo koji travnjak (u obzir dolazi i dvoršte i lokalni park), simpatično ćebence i lagani zalogaji - nema tu previše prostora za grešku. Uz to, dokazalo se da je doslovno svaki piknik ludo fotogeničan. Nadamo se da je većina onih koje smo radosno lajkovali bili pravi, a ne iscenirani za fotku, ali čak i u tom slučaju ne možemo da odolimo da ostavimo zaljubljeni smajli. Potrebno nam je što više lepih scena u životu.

Modni trendovi takođe idu ruku pod ruku uz ovu promenu, jer ako se bolje zagledate rafovi u radnjama ispunjeni su komadima odeće sa karo uzorkom skoro identični stolnjacima. Realno, svaki outfit je dobar za dan u prirodi, u čemu god da se osećate prijatno, to je to. Ali ako volite da ispratite temu do kraja, odlučite se za neku suknjicu i top u istom printu.

Ako se slučajno još uvek niste okušali u ovoj disciplini krajnje je vreme, pravila nema i bitno je samo da se uživa. Čak i da inicijalno sve to osmislite zbog nove slike na Instagramu i to je legitimno, ali nastavite da ležite u travi i posmatrate oblake i pošto uhvatite kadar. Život je odjednom dobar, zar ne?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor