Pretraga

Neki dan posla posla

Neki dan posla posla

Tekst: BURO.

Na ovonedeljnoj listi stvari koje non-stop odlažemo, otkrivamo nove predloge. Temperature su sve više, a praznici su nas istrenirali da obratimo pažnju i oslušnemo šta je ono što zaista volimo i čemu se stvarno radujemo. Ne odlažite stvari u beskraj, već konačno zakažite taj proseko, hiking sa drugaricom ili obilazak lokalnog dizajn shopa. 

Milica Nedeljković, novinarka

Neki dan posla posla (фото 1)

Lovers store nenamerno zaobilazim mesecima unazad. Kad se osvrnem, nisam sigurna kako je vreme tako brzo proletelo, a ja nisam stizala na njihovu adresu. Sledeća stanica posle posla: direktno u srce. 

Manda Javorina, Fashion and Beauty urednica

Neki dan posla posla (фото 2)

Prošla je zima i vreme viskija, već dugo planiram da otvorim sezonu ispijanja proseka u baštama omiljenih mesta. Jedno od njih je Bistro grad, pa jedva čekam prvu priliku da ispunim ovaj plan. P.S. Imaju i odličan hrskavi home made čips za potpuni ugođaj!

Maja Mijatović, grafička dizajnerka 

Uželela sam se odlazaka u prirodu i ovi praznici su me podsetili koliko mi je važna. S obzirom da sam u Beogradu, najbrža opcija da to ostvarim su mi Avala ili Kosmaj, te biram ovo drugo jer pruža mogućnost za lagani hiking i piknik u prirodi. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor