Pretraga

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge

Tekst: BURO.

Šuškanje papira pod prstima ima posebnu draž, bilo da pakujemo poklona za druge ili otvaramo one koji su nam darovani. U poklanjanju je obostrana radost. Ipak, nema te stvari koja može da nadmaši vrednost iskustva. Predmeti se pohabaju, neretko završe na mestima gde služe samo za skupljanje prašine, slučajno ih razbijemo ili zaboravimo. Zato biramo da poklanjamo iskustva, jer ono što zauvek ostaje sa nama su osećaji i uspomene. Pogledajte listu naših predloga, garantujemo nenadmašive reakcije.

Skok iz padobrana

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge (фото 1)

Ovo je jedno od onih iskustava. Ludačkih, iz perspektive drugih možda čak i nenormalnih, iskustava koja doslovno zahtevaju iskakanje iz zone poznatog i slobodan pad. Nije nam uvek lako da odlučimo da od ušuškanosti odstupimo na samoinicijativu, zato pogurajte drage ljude prema tome. Odgovorno tvrdimo da nijedno drugo iskustvo ne može da parira ovom. O da, potrebna je hrabrost za ovakav poduhvat ali obećavamo da nije tako strašno kao što izgleda, i što je još važnije - ovo iskustvo se pamti ceo život. Možete da napravite duplo iznenađenje tako što ćete prijatelja, dečka, sestru, kome god odlučite da poklonite skok iz padobrana odvesti na samu lokaciju ne otkrivajući im o čemu je reč. Ako mislite da će odatle pobeći glavom bez obzira, verujte nam da će posle skoka moliti za bar još jedan.

Kurs grnčarije

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge (фото 2)

Osećaj kada nešto stvorimo sopstvenim rukama ništa ne može da zameni. Nesrećna pandemija nas je, na iznenađenje i radost, podsetila na pregršt sitnih radosti koje smo zaboravili ili za koje do tada nismo imali vremena. (Kao da ga ikada imamo dovoljno.) Vratili smo se slikanju, pisanju, šivenju - svako je našao ili oživeo neku svoju strast, uplatio kurs koji je dugo odlagao ili mu do tada nije ni bio na pameti. Ubrzo potom, vratili smo se kolotečini i ponovo zaboravili na to vreme samo za nas, vreme u kom smo inspirisani, stvaramo, a ceo svet na tih nekoliko sati stane. Zato poklonite drugima vreme i prostor za pokretanje kreativnosti i rukotvorine koje će kasnije sa sobom nositi kući.

Buzzoffski

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge (фото 3)

Prošla godina nas je podsetila na još jednu vrlo bitnu stvar: Ono što tražimo, neretko se nalazi bliže nama nego što to isprva mislimo. Putovanja su nam bila prilično ograničena, ali lepote Srbije su bile tu, nadohvat ruke. Podsetili smo se koliko je predivnih predela na svega par sati vožnje od Beograda. Upravo jedno takvo mesto je Specijalni rezervat prirode Zasavica, a za sveouhvatno iskustvo predlažemo da odsednete u Buzzoffski kabinama. Desetak kvadrata, buđenje sa pogledom na prirodu i slobodne životinje. Pa kome nije potreban jedan ovakav beg iz grada?

Urban Nomad

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge (фото 4)

Avanturisti, ovo je za vas! Ukoliko ste spremni da zamenite ušuškanost svog doma za kamper. Urban Nomad ekipa izdaje kampere koje možete odvesti na željenu lokaciju, napraviti piknik ili se ušukati na par dana u kućicu od nekoliko kvadrata. Ne dajte da vas obeshrabri ovo vreme. Osim toga, u kamperima je obezbedjeno grejanje i ništa vas da ne sprečava da posle hikinga pripremite palačinke i napravite ugođaj za pamćenje. Ne žurite natrag na posao, obavite ga sa nekog vidikovca.

Mirisna radionica

Poklanjajte iskustva umesto stvari - Pogledajte naše predloge (фото 5)

Zdravo ljubavi 26. decembra sa početkom od 17h u trajanju od tri sata organizuje radionicu prirodne kozmetike i čokolade. Darujte nekome ovo slatko, ljubavno iskustvo tokom kog će naučiti kako se priprema napitak od organskog kakaa, čokoladni mus, losion za telo i sapun. Ksenija Lea Renai i Ivana Milunović će vas voditi kroz čitav proces , a na kraju ćete dobiti sertifikat i sve proizvode i recepture nosite sa sobom. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor