Pretraga

Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće!

Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće!

Tekst: BURO.

Cveće, cveće i još cveća! U ovim poslednjim sunčanim danima hvatamo se za svaki izvor svetlosti i boje, teramo sive oblake koji nadolaze i ostajemo pri hladnim napicima, nastojeći da produžimo to večito leto u nama. Na spoljašnjem planu, nema lakšeg i lepšeg načina za učiniti isto od vibrantnog, uveseljavajućeg i mirisnog buketa. Idemo korak dalje, bojimo i feed, a ove profile stavljamo u omiljenu sekciju.

Mary Lennox

Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 1)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 2)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 3)

Mary Lennox je berlinski cvetni studio specijalizovan za botanički dekor i kreativno savetovanje koji je osnovala Ruby Barber. Sve je počelo u Sidneju, gde su njene cvetne kreacije najpre bile zapažene na pijaci, a hobi je ubrzo prerastao u uslugu dostave cveća. Njen rad podrazumeva i čest boravak u prirodi, stoga Ruby tačno zna gde i kada može da nađe najlepši cvet u Berlinu. Ime Mary Lenox odaje počast liku iz "The Secret Garden" romana Frances Hodgson Burnett, čija priča slavi lepotu i misteriju prirode.

Lewis Miller Design

Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 4)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 5)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 6)

New York Times nazvao ga je Banksy cvetnog dizajna. Lewis Miller autor je izuzetnih instalacija koje se niotkuda pojavljuju u njujorškim kantama za smeće, kao i na drugim neobičnim mestima, kao što su telefonske govornice ili stanice metroa. U cilju reciklaže, Lewis se zalaže da se cveće ponovo koristi nakon završetka događaja za koje je služilo kao dekoracija.

Tulipina Design

Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 7)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 8)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 9)

Tulipina Design je poznati američki studio za cvetni dizajn koji su osnovali Kiana i Nathan Underwood. Kreativna duša projekta, Kiana, se takođe bavi organizacijom radionica i piše knjige, a svoj dizajn cveća opisuje kao bujan, obilan i organski. Tulipina studio pravi aranžmane za luksuzna venčanja i događaje, sa sedištem u Njujorku, ali sa timom od više od 50 ljudi širom sveta. Ono po čemu su prepoznatljivi su smele upotrebe boja i tekstura.

Sophie Parker

Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 10)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 11)
Unesite malo boje na svoj feed i dodajte ove profile koji u fokus stavljaju - cveće! (фото 12)

Wife NYC je botanički studio sa sedištem u Bruklinu, specijalizovan za biljne umetničke radove u obliku cvetnih aranžmana. Oslanjajući se na iskustvo slikarke i vizuelne umetnice, kreativna direktorka, Sophie Parker, približava botanički svet skulpturi. Ona kombinuje zanatsko umeće i organske elemente, dovodeći u pitanje klasične kodove cvetne kompozicije i predlažući nove načine sagledavanja onoga što se podrazumeva kao prirodno.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor