Pretraga

Upoznajte kučiće koji imaju više pratilaca na Instagramu nego vi

Upoznajte kučiće koji imaju više pratilaca na Instagramu nego vi

Tekst: BURO.

Biti vlasnik psa je mnogo više od toga. To ne znači samo imati kućnog ljubimca, nego imati novog člana porodice, koji ima svoj karakter, želje, prohteve, zna šta voli šta ne voli, pa čak i šta mu se dopada da nosi a šta ne baš. Rečju, odnos između kučeta i vlasnika je prilično specifičan i kompleksan a da smo u pravu zna svako ko se nalazi u jednom ovakvom odnosu. Iz te ljubavi i fascinacije svojim krznenim prijateljem mnogi ljudi otvaraju Instagram profile svojim ljubimcima, pretvarajući ih u virtuelne zvezde a kao takvi dobijaju mnogo pratilaca i lajkova i gotovo da postaju zaista poznate ličnosti. Okej, ličnosti je malo diskutabilan termin, ali znate na šta mislimo.

Predstavljamo vam izuzetno poznata imena Instagrama- Insta kučiće koji su postali ozbiljne zvezde na prvom mestu zato što imaju više pratilaca od svih nas zajedno. Oni su najtraženiji kučići sveta, takoreći modne ikone, koji nose najbolju odeću i uživaju u životu. Zaboravite na sve druge forme i oblike luksuza, i bacite pogled na Obi Wana sa naočarima, ili Coconut sa tijarom. Ozbiljna krznena ekipa influensera.

Dior & Obi Wan

@the_doggie_days

Obi Wan i Dior su braća maltezeri koji zajedno imaju 85k pratilaca. Nose vintage naočare, vole da se dobro obuku, pojedu nešto fino, i malo proputuju svetom. Da su osobe rekli bismo da su travel blogeri, ali pošto ne vode svoj blog još uvek su samo travel dogeri. Bilo kako bilo, ekipa stvarno živi u bajci kako im uostalom i piše na Instagramu, i od danas barem znamo šta da poželimo. Da živimo kao Dior i Obi Wan. Dosta.

Jiff the Pomeranian

@jiffpomm

Sa preko 10 miliona pratilaca na Instagramu Jiff the Pomeranian je definitivno ne zvezda nego zvezdetina, i ujedno i najpraćeniji pas na Instagramu a možda i svetu uopšte. U opisu profila mu stoji da je javna ličnost, što realno kad prebrojimo ove milione i jeste, a i kako ne bi bio kada se do sada pojavljivao u mnogim spotovima i kampanjama. Možda ćete se najpre setiti njegovog gostovanja u spotu "Dark Horse" Katy Perry. Pored toga drži i dva Ginisova svetska rekorda, za najbržeg psa koji trči na dve noge. Dakle, em sladak em i talentovan. Ne postaje se zvezda baš bez razloga, zar ne?

Ella Bean, Coconut Bean, Fifi von Bean i Poppy Bean

@ellabeanthedog

Izrazito bizarna četvorka, koju ruku na srce možemo da zamislimo i kao glavne uloge u nekom filmu. Ella nema zube, ponekad je nervozna, najstarija u ekipi i još uvek nije navikla da više nije jedina zvezda. O Coconutu kruži priča da je polu vanzemaljac polu kuče. Fifi von Bean važi za najopasnijeg člana ekipe, i na Instagramu stoji upozorenje koje vredi shvatiti ozbiljno, da Fifi može da ubije ako joj se prohte. Opasna zver od 1.5 kilograma. Poslednji ali ne i najmanje važan je Poppy. Beba porodice poznat kao “mali anđeo”. Ipak, iako su svi veoma živopisnog karaktera i izgleda (toliko da se Coconut i Ella mogu pohvaliti saradnjom sa brendom Balenciaga).

Louboutina

@louboutinanyc

Louboutina poznata kao Loubie, a najpoznatija kao “pas koji grli” ima samo jednu misiju. Da širi ljubav i nežnost. Nije baš ikona stila i trendseterka kao prethodna ekipa, ali ume da zadivi. Svakako ono što joj zamanjka u domenu mode i lifestylea, nadomesti stavom i raspoloženjem, a to da je svi obožavaju dokazuje i činjenica da ima verifikovan profil. Kada pričamo o ozbiljnim facama među kučićima to je sasvim sigurno Loubie. 

Ari

@honeyidressedthepug

Ari je mops. Oni inače važe za slatku i prilično luckastu rasu, ali je Ari pomerio sve granice i postao simbol za zabavu, pogotovo uzimajući u obzir kontrast između njegove uvek hipernamćoraste face, i pastelnih kolorita koje nosi i kojima se nalazi. To je takođe njegova posebna prednost. Ari nosi samo svoje stvar, posebno dizajnirane za njega, budući da njegova roditeljka Maitri i on "zajedno" imaju brend koji se bavi dizajnom i proizvodnjom matching komada za ljude i njihove ljubimce. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor