Pretraga

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice

Tekst: BURO.

Suši je vrsta hrane koja se skoro svima dopada. Jer šta tu ima da se ne voli? Zdrave rolnice kriju beskonačno mnogo kombinacija ukusa, izgledaju privlačno i jedu se u jednom zalogaju. Igranje sa štapićima takođe ume da nas oraspoloži, a super je i izbor kada vam se gosti najave. Kliknete na Car Go Butler začekate pola sata i ostaje vam da na dasku poslažete zalogajčiće i nasmejani sačekate ekipu. Za one koji su baš, baš fanovi ovog japanskog specijaliteta pripemili smo listu zabavnih stvari koje su (bukavlno) inspirisane sušijem. Sjajna ideja za poklon!

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 1)

ČARAPE

Set sušija? Ne! Radi se o soknicama koje su maštovito upakovane, i to tako da skoro deluju jestivo. U paketu se nalazi tri para, a super vest je da jednako dobro izgledaju i kada se otpakuju.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 2)

DIJAMaNTSKI PRIVEZAK

Ko nije poželeo da poseduje nigiri prekriven dijamantima? Dobro, priznajemo nije nam to nikada palo na pamet, ali od kada smo videli ovaj privezak, to je sve na šta mislimo. Cena nam malo kvari sreću, ali istinskim ljubiteljima sušija ni to neće biti tolika prepreka.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 3)

JASTUČIĆ

Okej, ovaj nigiri jastučić je zamišlljen kao ukras za dečiju sobu, ali niko vam ne brani da ga poručite za dnevni boravak, ili idealno za kuhinjske stolice. Osim što je neodoljiv, vrlo je udoban.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 4)

MINĐUŠE

I u ovom slučaju prvo se morate malo zagledati kako biste videli da su ovo zapravo minđuše. Replika sušija je perfektna, a one mogu biti super izbor kada krenete u restoran, jednostavno konobaru pokažite minđuše umesto da prevrćete po meniju.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 5)

SAPUN

Da, postoji i suši sapun! Znamo, potpuno nepotrebno, ali tako, tako cakano. Znamo, nije da nam treba, ali pošto je neodoljiv poručićemo set za pravljenje sapuna. Ionako smo u potrazi za novim hobijem.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 6)

SVEĆA

Da ne piše o čemu se radi na ovoj fotografiji, da li biste pogodili? Budite iskreni. Suši je neočekivana forma za sveću, ali nekako izgleda genijalno. Svaki komad ima svoj fitilj, pa možete birati koji će prvo nestati iz tepsije.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 7)

OGRLICA

Ovo ste mogli da se opkladite da ćete videti u ovom deljenju. Suši ogrlica je super ukras za neki jednobojni džemper, ili rolku, na primer. U svakom slučaju može biti odličan conversation starter.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 8)

PRIVEZAK

A tu je i ogrlica sa malo diskretnijim priveskom. Nigiri je nacrtan na pločici nalik onoj vojničkoj, a plava boja je u savršenom kontrastu sa bojom lososa.

Volite suši? Obožavaćete ove sitnice (фото 9)

W SUSHI

I ko može da izdrži toliku priču o sušiju, a da odmah ne poruči bar set, dva. Mi svakako ne! Preporučujemo vam da se odlučite za W Sushi restoran koji ćete pronaći na aplikaciji CarGo Butler. U nekoliko klikova možete izabrati omiljene ukuse, a onda sledi uživanje!