Male Valentine’s gifts: 7 predloga koji nisu CORNI ili CRINGE

  10.02.2024.
  RECOMMENDED

  Gift guide za Dan zaljubljenih, za sve one koji su zbunjeni ste oko toga šta da poklone svom momku. Ukoliko ni vi ne znate odakle da počnete, ne krivimo vas – muškarci su, na prvi pogled čini se, laka meta za kupovinu poklona. Ali samo na prvi pogled. (Ako čak ni ne znate odakle da počnete, udahnite duboko – mi imamo predloge.)

  Prva stvar o kojoj treba razmisliti je kakav poklon želite da poklonite. Da li želite da budete više sentimentlni prema svom ljubavniku sa personalizovanim poklonom, ili pak razmišljate o tome da budete praktični? Možda vaš izabranik više preferira nešto super jednostavno. I naravno, neki momci vole iskustvene poklone – poput iznenađujućeg izleta – ili više romantičnih gestova, poput jedinstvenih ideja za dejt ili nove seks igračke. Ako čitate ovu listu samo 13. februara, nikad ne možete pogrešiti sa našom listom ni u last-minute verziji poklona. Pa da pređemo na predloge.

  06e5348d878d053a3e33a11b8dbdde3d
  c8278d2a704c09cab46b5aa44a9ac379

  BURO. MALE GIFT GUIDE

  JBL WAVE FLEX TWS

  I muškarci imaju svoje omiljene muzičke numere. Zašto ih ne biste podržali u uživanju u muzici novim slušalicama koje mogu da posluže kao bolja zamena, ili rezerva? Poklon sa kojim nema greške. Saznajte koji je njihov omiljeni model, ili eksperimentišite sa brendovima.

  Versa 2 Black Elastomer Strap Touchscreen Smart Watch 39mm

  Sat je uvek idealan poklon, smart sat, posebno ukoliko ga vaša voljena osoba još uvek ne poseduje, ne može biti greška. Svi volimo da menjamo komade aksesoara, pa i muškarci. Ovaj, ili drugi omiljeni brend vašeg partnera mogu biti odličan poklon.

  Bolsius mirisna sveća – cimet

  Ukoliko vaš odabranik ceni fin i ugodan ambijent, ali i vodi računa o prostoru u kom živi, poklonite mu mirišljavu sveću. Sami se sigurno neće setiti ovog momenta, a sigurno će im značiti i koristiće ih. Mi smo odabrali miris cimeta koji mnogi vole.

  sveca 6390 cimet bl01027 129

  Društvena igra – POKER

  Mnogi uživaju u društvenoj igri Poker, a posebno pripadnici jačeg pola. Posebno ukoliko vaš partner voli ovu, ili druge društvene igre, sa ovim preldogom možete definitivno da ih obradujete.

  poklon

  AUTIĆ Igračka

  Saznajte koji je omiljeni model automobila vašeg partnera, ili koji model je oduvek želeo da ima i poklonite mu manju verziju. Ako oni ne veruju u manifestovanje, mi verujemo. A poklon će ih sigurno nasmejati i oraspoložiti.

  man

  BONATTI – MUŠKI BADEMANTIL

  Komad koji bi mnogi momci želeli da imaju, jer ko ne voli da ostaje u pidžami duže? No, koliko njih se zaista seti da ga kupi. Poklonite vašem partneru ovaj komad i sigurno će vam biti zahvalan, posebno ukoliko ceni udobnost.

  vito sivo print karo 1

  MONA – Crni muški kožni ranac

  Crni ranac, kombinacija sportske elegancije i elegancije, nešto je što će svakom muškarcu zatrebati. Kao svakodnevni komad odeće, ili kao komad za posebne prilike. Ukoliko planirate da mu kupite aksesoar, sa ovim komadom smatramo da ne možete da pogrešite jer je univerzalan, kvalitetan a interesantan.

  GIFT

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: