Nije sve u VINU, ima nešto i u… – Evo šta je obeležilo drugi Wine Stars Grand Tasting u Beogradu

  Poznavaoci vinske industrije i biznisa, somelijeri, potrošači „božankse kapljice”, hedonisti i ugostitelji, okupili su se prethodnog vikenda u beogradskom Square Nine hotelu.
  14.10.2023.
  RECOMMENDED

  Pored najboljih svetskih vina, tu su bili i Venchi i Cipriani food. Ali hajmo redom…

  Drugi Wine Stars Grand Tasting u Square Nine hotelu u Beogradu posetiocima je pružio ono što su i očekivali – nezaboravan doživljaj za sva čula. Ova manifestacija, koja se fokusira na vina renomiranih vinskih kuća, uključujući Antinori, Massi, Chateau Angelus, Olivier Leflaive, Chateau Pichon, Ruinart i mnoge druge, okupila je profesionalce i ljubitelje vina.

  LP3 6050
  LP3 6107


  Ova ekskluzivna vina su zadovoljila i najzahtevnije ukuse. Posetioci su imali priliku da se upuste u vinski svet i istraže nove arome, uz podršku stručnih somelijera koji su pružili korisne informacije i savete.

  Pored odabranih vina, događaj su upotpunili ukusni zalogaji i dodali gastronomski element manifestaciji. Oni koji su uživali u ovim delikatesima sigurno će ceniti činjenicu da će proizvodi brenda Cipriani biti dostupni u prodaji, omogućavajući im da donesu malo luksuza u svoje domove.

  LP3 6199

  Square Nine Hotel je bio idealno mesto za ovaj događaj, pružajući neophodnu dozu elegancije i udobnosti. Organizatori su uspeli da stvore harmoniju između vinskih iskustava, gastronomskog uživanja i luksuznog okruženja.


  Saznaj više:
  Povezani članci: