Isplativa investicija na najlepšoj obali Jadrana!

  Zavirite u luksuzni kompleks u Istri - postanite vlasnik Petram Resort & Residences elegantne vile ili apartmana.
  18.12.2023.
  RECOMMENDED

  Dobrodošli u Petram Resort & Residences – gde vaša vizija savršenog odmora postaje stvarnost. Smešten u slikovitom okruženju Istre, ovaj resort predstavlja vrhunac luksuza, dizajniran za one koji znaju da cene najfinije stvari u životu.

  Počevši od ekskluzivnog pristupa plaži, doživite mir i tišinu koju pruža samo vrhunska lokacija.

  hotel2 1 1

  sSvaka naša rezidencija je majstorsko delo dizajna i udobnosti. Birajte između elegantnih apartmana i modenih vila – svaka obećava privatnost i luksuz. U srcu ovog iskustva je spektakularni infinity bazen na krovu, dužine 105 metara, gde se luksuz spaja sa nezaboravnim pogledima.
   
  Za one koji cene besprekornu uslugu, concierge služba dostupna je 24 sata dnevno, spremna da ispuni svaki vaš zahtev. Tri vrhunska restorana osiguravaju gastronomsku izvrsnost, svaki sa jedinstvenim jelima i atmosferom.

  plaza novo edited scaled

  Petram Resort & Residences nudi više od pukog smeštaja – ovo je mesto gde se stil života susreće sa neuporedivom udobnošću.

  Golf tereni su prilika za igru u zadivljujućem prirodnom okruženju, teniski tereni nude prostor za rekreaciju i odmor. Završni dodir ovog luksuznog iskustva je wellnes centar, koji nudi raznolikost tretmana i terapija za potpuno opuštanje i obnavljanje energije. U Petram Resortu & Residences, svaki detalj je pažljivo osmišljen da udovolji vašim željama za vrhunskim luksuzom.

  hotel1

  Petram Resort & Residences više je od destinacije – to je odraz vašeg izbora za izvanredan životni stil.

  Vaš san o luksuznom odmoru u Istri, vrlo lako može postati stvarnost. Sve informacije o kupovini nekretnina potražite na našoj stranici ili nas direktno kontaktirajte na mejl sales@petramresort.com ili pozovite telefon: +385 99 735 8915.

  Saznaj više:
  Povezani članci: