Dorothée Meilichzon je ime koje morate znati ako pratite savremenu dizajn scenu, posebno ako ste zainteresovani za trendove kada je ugostiteljstvo u pitanju. Ova pretalentovana francuska dizajnerka specijalizovala se za uređenje enterijera javnih prostora. Hoteli i restorani sa njenim potpisom uvek donose nešto novo! Ona neguje bliske veze sa hotelskom grupom Experimental, pa su je vlasnici Romée de Goriainoff, Olivier Bon, Pierre-Charles Cros and Xavier Padovani ponovo angažovali da udahne život njihovom najnovijem projektu.
Kao i u svakom mesto iza koga stoji Experimental grupa sve je osmišljeno do detalja, pa tako i tanjiri imaju šarene apstraktne motive (koji se ponavljaju na svećnjacima), a jelovnik je ukrašen modernim fontom. Ovaj restoran će obeležiti kasno leto na Ibici i predstavlja sjajnu uvertiru u leto 2022. godine kada se očekuje da će sve sobe biti spremne za goste. Ulozi su veliki i neizmerno se radujemo da vidimo šta nam je ova maštovita ekipa pripremila ovog puta!