Pretraga

Otkrijte Issimo, novi sajt koji slavi italijanski dolce vita način života

Otkrijte Issimo, novi sajt koji slavi italijanski dolce vita način života

Tekst: BURO.

Pored toga što je kreativna direktorka nekih od najlepših hotela u Italiji (Il Pellicano u Porto Erkoleu, La Posta Vecchia u Rimu i Il Mezzatore u Iskiji) Marie-Louise Sciò je upravo lansirala Issimo. Novi lifestyle sajt u potpunosti posvećen Italiji: kulturi, modi i dizajnu.

Otkrijte Issimo, novi sajt koji slavi italijanski dolce vita način života (фото 1)

Naziv je jednostavno pozajmnjen od italijanskih superativa (bellissimo, buonissimo, fichissimo...), a to ime nije odabrano slučajno, jer Issimo ima misiju da svakog dana slavi ono najbolje što ta zemlja može da ponudi. Deo sajta je posvećen zabavnom, laganom sadržaju, dok u ostalim kategorijama možete pronaći brižljivo sklopljenu kolekciju odeće, obuće, detalja, kao i predmeta za kuću.

Otkrijte Issimo, novi sajt koji slavi italijanski dolce vita način života (фото 2)

Tako možete pročitati recepte za klasike italijanske kuhinje kao što su Cacio e pepe, ili Scialiatelli pastu i odmah kupiti najkvalitetnije namirnice koje su vam potrebne za pripremu tih jela. Još veća zabava vas čeka u odeljku namenjenom dekoraciji doma gde su predmeti odabranih umetnika i zanatlija ali u kolekcijama koje su nastale kao saradnja specijalno za sajt (između ostalog tu je i linija Villeroy&Boch posuđa). Ukoliko volite ikonične italijanske brendove, uživaćete istražujući modnu ponudu, tu su imena kao što su Borsalino, Giuliva Heritage Collection, M di Missoni, Aquazzurra...

Otkrijte Issimo, novi sajt koji slavi italijanski dolce vita način života (фото 3)

Kako su najavili, u narednim danima na sajtu nas čeka mnoštvo sadržaja kao što su preporuke za muziku i filmove, ali i vodiči kroz omiljene letnje destinacije u Italiji. Ako ste zaljubljenik u sladak život i tu veselu italijansku neopterećenost pronašli ste novu adresu za sebe. Viva l'Italia!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor