Pretraga

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway

Tekst: BURO.

U leto uklizavamo na najbolji mogući način: vikend putovanjima. Neki od nas su u timu city break, neki samo žele dva dana pored mora ali dilema šta spakovati na ovo "otvaranje sezone" ostaje ista. Zato delimo sa vama svoje must have liste za mini odmor. Nećemo se ljutiti ako prepisujete. 


miroslava damjanović

Osnivačica i CFO

Stvari kupujem onda kada na njih "naiđem", a ne kada mi hitno trebaju - i zato sada jedva čekam da obučem svoj novi omiljeni kupaći The Attico koji već neko vreme čeka svoj prvi izlazak, a isto važi i za svetlucavi bodi Alexandre Vauthier. Makar putovala na samo dva dana sa sobom uvek nosim svakodnevne omiljene proizvode kakvo je A Botanical Philsophy esencijalno ulje lavande u čiji miris (ali i dejstvo) sam zaljubljena. Naočare za sunce i dobra knjiga su neizostavni, a trenutno najviše volim da sve to nosim u Christian Dior cegeru sa crvenim printom.

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway (фото 3)

BODI, ALEXANDRE VAUTHIER (DISTANTE)


irena trifunović

CEO

U svojoj glavi slažem listu stvari koju bih spakovala za produženi vikend negde u Italiji i polako ih skupljam: tu su patike za šetnju (i ceger od kog se ne odvajam), zatim nova knjiga jer se trudim da čitam u svakom svom slobodnom trenutku, glam kupaći za izležavanje pored bazena (a ovaj Magda Butrym planiram da nosim i kao top), bela bluza koja je neizostavna u letnjim outfitima, moji beauty favoriti: Biologique Recherche Vivant maska za lice od koje se ne odvajam cele godine i krema za telo za intenzivnu hidrataciju i učvršćivanje kože. 

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway (фото 9)

GORNJI I DONJI DEO KUPAĆEG, MAGDA BUTRYM (DISTANTE)

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway (фото 11)

BRAZILIAN BUM BUM CREAM (SEPHORA)


maja mijatović

Grafički dizajner

Na svakom putovanju mi je važno da se osećam udobno i odmorno, pa je ono što gotovo uvek nosim sa sobom uglavnom klasika kojoj sam verna, bilo da govorimo o kozmetici, ili odeći. Kiehl's noćna krema sa omega kiselinama pomaže da jutro nakon puta moja koža bude hidrirana i odmorna, što mi je jako važno, naročito ako planiram aktivan odmor, kakav gotovo uvek ispadne na kraju. Jugoslovenka duks iz Mates kolekcije i adidas SAMBA patike su nešto u čemu se osećam najudobnije, a uz parfem Baccarat Rouge 540 gde god da krenem sa sobom ponesem taj miris sofisticiranosti. Za stvari koje obavezno nosim sa sobom tu je Buro oversize ceger, a White Tea krema za telo mi pomaže da se nakon ispunjenog dana osetim lepo u svom telu i mirno zaspim. 

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway (фото 17)

CEGER, BURO

Priprema. pozor, sad: Pogledajte šta BURO. redakcija pakuje za weekend getaway (фото 18)

WHITE TEA KREMA ZA TELO, ELISABETH ARDEN (DM)


david gažo

Regionalni Art direktor

Moja kratka lista neophodnih svari za odmor je vrlo jednostavna: adidas supercoart patike zato što su to najudobnije patike koje sam ikada kupio, s obzirom da su bele odgovaraju svakoj prilici;
Galaxy Buds Pro su neizostavan gadget jer sve je lepše uz lični soundtrack; SPF - najvaznija stvar je SPF! Meni je najbolji onaj koji ostavlja matiranu kožu, a to mi je jako bitno; Neutrogena Hydro Boost gel cream pošto, iako ne mogu celu skincare policu da ponesem svaki put kad putujem, ovo je must have krema koja je laka i hidrira; crni duks sa kapuljačom zato što mi je crni hoodie kao ženskom polu mala crna haljina; pripovetke Edgara Allana Poa - kad god uhvatim malo vremena, prija mi da pročitam kratku pricu, a njegove su neobavezne ali uzbudljive i moody.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor