Pretraga

Pronašli smo šarmantan boutique hotel u Provansi

Pronašli smo šarmantan boutique hotel u Provansi

Tekst: BURO.

Nema potrebe ponavljati šta sve Francuska ima da nam ponudi i zbog čega je obožavamo, a možda jedna od najlepših njenih regija u kojoj se možete naći jeste potez Provansa-Alpi-Azurna obala jer su tu gradovi i mesta kao sa razglednice i imaju neobjašnjiv šarm. Mesto koje nikako ne smete zaobići ako ste u Provansi jeste Arl, grad na reci Roni za koji se kaže da je bio inspiracija i samom Van Goghu za neke od najpoznatijih dela. A kad ste već tamo, onda odsednite u prelepom hotelu Le Mas de la Chapelle koji se nalazi nedaleko od Arla i koji će probuditi u vama pravi francuski vajb.

Pronašli smo šarmantan boutique hotel u Provansi (фото 1)

Le Mas de la Chapelle je jedinstveno i šarmantno mesto pretvoreno u kompleks luksuznih pansiona koje se nalazi na samom ulazu u istorijski grad Arla. Ovaj hotel nudi korak u prošlost koji će vam ispričati priču o malteškim vitezovima koji su boravili upravo na tom mestu. Od 2000. godine Mas de la Chapelle se vodi kao raskošan hotel u Arlu kojeg je obnovio njegov vlasnik, dizajner enterijera i istoričar. Osim istorijske važnosti ovoga mesta, izvanredna priroda Kamarga ponudiće vam sva svoja čuda tokom boravka u ovom šarmantnom hotelu.

Pronašli smo šarmantan boutique hotel u Provansi (фото 2)
Pronašli smo šarmantan boutique hotel u Provansi (фото 3)

Le Mas de la Chapelle ima pet udobnih soba, među kojima su dva velika apartmana i jedan kraljevski apartman. Svaka soba ima svoju tematiku i opremljena je luksuznom posteljinom koja obećava idiličan san. Ovde ćete uživati u autentičnosti samoga mesta, šarmu i privatnosti koju dobijate u hotelu. Za dodatno opuštanje, hotel ima i bazen koji se nalazi u prelepom vrtu u kojem se, nakon celodnevnog upoznavanja regije, možete odmarati i gledati zapanjujući provansalski zalazak sunca.

Pronašli smo šarmantan boutique hotel u Provansi (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor