Pretraga

Putovanja su ponovo na meniju, evo gde su otputovale naše omiljene Insta devojke

Putovanja su ponovo na meniju, evo gde su otputovale naše omiljene Insta devojke

Tekst: BURO.

Šta bi Instagram bio bez slika sa putovanja? Pa, prošle godine to više nije bilo retoričko pitanje i neočekivano smo dobili odgovor: red jastuka umesto haljina, red selfija sa vinom na sopstvenom kauču, red poziranja na terasi u rebrastim potkošuljama. Dovoljno da više nikada ne postavimo to pitanje i da se ponovo iskreno radujemo nizu fotografija koje prikazuju svaki skriveni kutak naše planete. I koje uredno sejvujemo u svoje foldere inspiracije za putovanja, jer blogerke i influenserke uvek u rukavu imaju neko novo kul mesto za obići i ako pomno posmatrate i beležite preporuke lako se možete provesti jednako dobro.

 

Devojke su ponovo počele seobu preko sveta u potrazi za suncem i blistavim morem, a mi navijamo za vraćanje old normal ponašanju. Planiramo odmore, dovršavamo posao i kao inspiraciju i motivaciju listamo fotke koje su nam ovih dana preplavile feed-ove. Ibica ubedljivo vodi kao destinacija koju je većina instagramerki odabrala kao otvarajuću za leto 2021. godine, San Trope i Mikonos tradicionalno imaju svoje fanove, a putnici se polako vraćaju i u Italiju – nikada nam nije bilo draže što vidimo ponovo plavo-bele suncobrane na stenovitim plažama.

 

 

Ukoliko vam je potrebno malo „gurke“ da shvatite da ne smemo izgubiti još jedno leto, sakupili smo fotografije sa putovanja naših omiljenih devojaka sa društvenih mreža. Njihovi rasterećeni stajlinzi će vas inspirisati da pronađete najbolje ponude, pokupite neku od šarenih haljina na rasprodajama koje su upravo počele i prepustite se sunčevim zracima. Podržavamo i pratimo!

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor